Lewy, przedni kierunkowskaz-nie dziala.
• Strona 1 z 1
Lewy, przedni kierunkowskaz-nie dziala.
A więc, przejrzałem chyba wszystkie tematy w tym dziale i na moj nie ma odpowiedzi.
Chodzi o to, ze wczoraj jak jezdzilem wszystko bylo ok, ale do czasu w pewnym momencie zauważylem ze na zegarach nie mryga tylko sie swieci kierunkowskaz(lewy), stanąłem i zobaczylem ze przedni w ogole nie dziala a tylni nie mryga tylko ciagle swieci...
Nie wiem o co chodzi i bylbym wdzięczny jakby ktos mi pomógł. Dodam tez, ze bezpieczniki wszystkie nie wygladaja na spalone.
PS. Prawa strona normalnie chodzi bez zadnych zarzutów i wszystkie 4 zarówki sa ok.
Chodzi o to, ze wczoraj jak jezdzilem wszystko bylo ok, ale do czasu w pewnym momencie zauważylem ze na zegarach nie mryga tylko sie swieci kierunkowskaz(lewy), stanąłem i zobaczylem ze przedni w ogole nie dziala a tylni nie mryga tylko ciagle swieci...
Nie wiem o co chodzi i bylbym wdzięczny jakby ktos mi pomógł. Dodam tez, ze bezpieczniki wszystkie nie wygladaja na spalone.
PS. Prawa strona normalnie chodzi bez zadnych zarzutów i wszystkie 4 zarówki sa ok.
- lifter
- Świeżak
Jest tak: wszystkie 4 zarówki sa dobre (zadna nie jest spalona), z ta masą zaraz pojde sprawdzic poruszam kabelkiem, a przerywacz nie wiem czy strzelil bo prawa strona normalnie chodzi a tylko z lewej takie przeboje...
Dodam tez ze jak wlaczam lewa strone to jest ten pierwszy pstryk od kierunkow i koniec ;p
Dodam tez ze jak wlaczam lewa strone to jest ten pierwszy pstryk od kierunkow i koniec ;p
- lifter
- Świeżak
Ja tak miałem w swojej Kawie i to było zwykłe przebicie na kablu. Sprawdź kabel idący od kierunkowskazu w miescach gdzie może być np ściskany. A jeśli masz znajomego elektryka w okolicy to niech ci sprawdzi napięcie miernikiem w kierunkowskazie albo spróbuj zamienić kable w przerywaczu tzn z lewego na prawy i odwrotnie i to powinno dać ci odpowiedź
- kamilzx636
- Świeżak
1. Co to za motocykl (marka, model typ, rok ...)
2. Może być spalona żarówka (trzeba sprawdzić bezpośrednio z akumulatora)
3. Sprawdzić instalację elektryczną do tego kierunkowskazu.
2. Może być spalona żarówka (trzeba sprawdzić bezpośrednio z akumulatora)
3. Sprawdzić instalację elektryczną do tego kierunkowskazu.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości