Motor do freestaylu?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Motor do freestaylu?
Mam ok 5000zł (zawsze moge coś jeszcze dolozyc) i chce kupić scigacza o pojemnosci 600-750 i przerobić na streeta. Motor ma sie nie psuć, ma być szybki i bez problemu rwać na koło przydałby sie jeszcze w miare fajny wygląd:)co polecacie??dla przykładu napisze o jakie motorki mi mniej więcej chodzi : cbr f1, f2, f3, gsxr, gsxf, fzr genesis?czy coś innego 

- domelo
- Świeżak
Takie rzeczy to tylko w Erze
A tak na poważnie to wszystkie moto się to freestylu (stuntu) nadają. Jak miałbyś kasę to bierz z tego wszystkiego F3 i ciesz się jazdą na kole
Na tył duża zębatka i każde moto będzie rwało na koło. A prędkość też będzie wystarczająca jak na nasze polskie drogi 

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Jak Ty już się na "freestajla" rwiesz to ty se lepiej chłopak dobre ubezpieczenie wykup... by chociaż mamuśka na otarcie łez miała....
Za piątala to SimPsona z 13' zębatą na tył polecam.... rwie - na każdym biegu a i żal po wywrocie nie będzie
Za piątala to SimPsona z 13' zębatą na tył polecam.... rwie - na każdym biegu a i żal po wywrocie nie będzie

Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
mialem juz nie jednego sprzeta typu simson:] i jechalem na kole w sumie ile chcialem:]i nie jestem jakims pierwszym lepszym pajacem ale mam małą styczność z motorami o wiekszej pojemnosci np ze wzgledu na wiek, i sie nie bede wymądrzał tak jak wszyscy...ale z tego co widze to ja powinienem wam doradzac a nie na odwrót.moje pytanie nie kieruje do takich ćećków co na simkach albo skuterach jezdza tylko do ludzi którzy jezdzili na 600, siedzą w temacie i wiedza co sie najlepiej oplaca kupic.
- domelo
- Świeżak
najwyrazniej ktos tu sie nie czysto z nami bawi usuwajac pozty bez podania przyczyny... 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
domelo napisał(a):ej dlaczego nie ma mojego komentarza na odpowiedź "evila" a napisalem go i z tego co pamietam to chwile był i go wsysło:|
Może zapomniałeś po naciśnięciu "podgląd" nacisnąć "wyślij"?
Dla mnie masz (free)stayla

-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
t_racer_ napisał(a):domelo napisał(a):ej dlaczego nie ma mojego komentarza na odpowiedź "evila" a napisalem go i z tego co pamietam to chwile był i go wsysło:|
Może zapomniałeś po naciśnięciu "podgląd" nacisnąć "wyślij"?
Dla mnie masz (free)stayla
jestem debilem i nie wiedzialem ze trzeba bylo nacisnąć "wyślij":]to ze tobie sie cos takiego zdarza nie oznacza ze mi tez:]
- domelo
- Świeżak
domelo napisał(a):jestem debilem i nie wiedzialem ze trzeba bylo nacisnąć "wyślij":]to ze tobie sie cos takiego zdarza nie oznacza ze mi tez:]
Konstruktywna samokrytyka zawsze wzbudza we mnie uznanie. Mi też się zażyło, ale nie uznałem, że jestem debilem. Jestem dla siebie trochę wyrozumialszy niż Ty. Chociaż możesz mieć rację... w końcu znasz siebie lepiej

Pozdrawiam i szerokiej drogi.
-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
t_racer_ napisał(a):domelo napisał(a):jestem debilem i nie wiedzialem ze trzeba bylo nacisnąć "wyślij":]to ze tobie sie cos takiego zdarza nie oznacza ze mi tez:]
Konstruktywna samokrytyka zawsze wzbudza we mnie uznanie. Mi też się zażyło, ale nie uznałem, że jestem debilem. Jestem dla siebie trochę wyrozumialszy niż Ty. Chociaż możesz mieć rację... w końcu znasz siebie lepiej
Pozdrawiam i szerokiej drogi.
to bylo napisane z przekąsem i chyba kazdy widzi ze ten post wyklucza taką mozliwosc ze nie kliknąłem w "wyślij"!
- domelo
- Świeżak
Genji napisał(a):Te, domelelo czy coś tam... troszkę poczucia humoru ziomuś...Odrobina dystansu do samego siebie ułatwi Ci życie... nie być taki agresor--- ok?
nie:D hehe a tak na serio to spoko, tylko ze nie lubie jak ktos na sile probuje zrobic ze kogoś (w tym przypadku z mnie) matoła
- domelo
- Świeżak
domelo napisał(a):nie:D hehe a tak na serio to spoko, tylko ze nie lubie jak ktos na sile probuje zrobic ze kogoś (w tym przypadku z mnie) matoła
nic na siłę, T_racer nawet nie musiał próbować

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):domelo napisał(a):nie:D hehe a tak na serio to spoko, tylko ze nie lubie jak ktos na sile probuje zrobic ze kogoś (w tym przypadku z mnie) matoła
nic na siłę, T_racer nawet nie musiał próbować![]()
tiaaaa?...a moze napiszesz coÅ› jeszcze?

Zauwazylem ze na forum nikt sie nie skupia na tym zeby napisac coś sensownego tylko kazdy wypatruje cokolwiek zeby sie doj**ać do czyjejś wypowiedzi...ładnie wam sie musi nudzić przed tymi komputerkami pograjcie sobie lepiej w pasjansa:]
- domelo
- Świeżak
Narazie to nie można nic innego napisać na to pytanie , może za 10lat
Narazie to się nie popisałeś tym pytaniem

Narazie to się nie popisałeś tym pytaniem
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Re: Motor do freestaylu?
domelo napisał(a):Mam ok 5000zł (zawsze moge coś jeszcze dolozyc) i chce kupić scigacza o pojemnosci 600-750 i przerobić na streeta. Motor ma sie nie psuć, ma być szybki i bez problemu rwać na koło przydałby sie jeszcze w miare fajny wygląd:)co polecacie??dla przykładu napisze o jakie motorki mi mniej więcej chodzi : cbr f1, f2, f3, gsxr, gsxf, fzr genesis?czy coś innego
całe pytanie, od ceny 5000tys zł, za którą to nic nie kupisz z podanych propozycji.
Nawet te z salonu siÄ™ psujÄ…
wszystkie motory podane przez Ciebie są bardzo wolne bo spokojnie osiągają powyżej 200km/h
jak dasz za coś 5000zł to nie licz że bedzie wyglądało jak R1
popatrz sobie na allegro ile kosztujÄ… podane przez Ciebie nazwy motocykli.
W całości pytanie wygląda tak jakby je zadał napalony 16latek który chce kupić swój pierwszy motor (bo widać że za bardzo się nie orientuje) i używać go do stuntu chociaż nie wygląda na to żeby się na tym znał i już coś umiał.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości