Zobacz wÄ…tek - <i>[Opony Michelin]</i> Michelin Power Pure - Francuzi...
NAS Analytics TAG

[Opony Michelin] Michelin Power Pure - Francuzi...

Komentarze użytkowników
_________

[Opony Michelin] Michelin Power Pure - Francuzi...

Postprzez Åšcigacz » 17/3/2010, 15:10

Dyskusja na temat: Michelin Power Pure - Francuzi kontratakujÄ…
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Michelin Power Pure - Francuzi kontratakujÄ…
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/3/2010, 15:10

fajno, fajno - ciekawej ak to bedzie dzilac w rzeczywistosci. nie chce mi sie wierzyc, zeby to mialo jakies takie ogromne znaczenie. kolega mi mowil, ze jak masa jest za mala to motocykl jest niestabilny.<br><hr>batJ66
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/3/2010, 15:21

Komentatorzy napisał(a):fajno, fajno - ciekawej ak to bedzie dzilac w rzeczywistosci. nie chce mi sie wierzyc, zeby to mialo jakies takie ogromne znaczenie. kolega mi mowil, ze jak masa jest za mala to motocykl jest niestabilny.<br><hr>batJ66<br>
"kolega mi mówił" - "kozak w necie". Ale rozumiem, w takim razie sztaby mały japońskich techników, mądre głowy żabojadów oraz jajogłowi żrące wratburstuy się mylą, odchudzając koła i opony. jak myślisz, lepiej mieć dużą predkosc na zakrecie, czy prawie niezmienną stabilnosc na prostej? a jak myślisz, jak uzyskac lepsza predkosc na winku? z kołami po 50 kg czy po 10 kg ?<br><hr>netowy kozak
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/3/2010, 17:17

Komentatorzy napisał(a):fajno, fajno - ciekawej ak to bedzie dzilac w rzeczywistosci. nie chce mi sie wierzyc, zeby to mialo jakies takie ogromne znaczenie. kolega mi mowil, ze jak masa jest za mala to motocykl jest niestabilny.<br><hr>batJ66<br>
A o sile żyroskopowej kolega nie mówił??<br><hr>ciekawniś
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/3/2010, 20:19

PYtanie ile to kosztuje?<br><hr>Bim
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/3/2010, 02:05

Komentatorzy napisał(a):"kolega mi mówił" - "kozak w necie". Ale rozumiem, w takim razie sztaby mały japońskich techników, mądre głowy żabojadów oraz jajogłowi żrące wratburstuy się mylą, odchudzając koła i opony. jak myślisz, lepiej mieć dużą predkosc na zakrecie, czy prawie niezmienną stabilnosc na prostej? a jak myślisz, jak uzyskac lepsza predkosc na winku? z kołami po 50 kg czy po 10 kg ?<br><hr>netowy kozak<br>
no tak.. tylko ze sila zyroskopowa na kolach nie ma najmniejszego znaczenia jesli idzie o predkosc na winklu, ma znaczenie jedynie przy przechylaniu motocykla by w zakret wejsc - mniejsza sila, latwiej pochylic.<br><hr>ZooL
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/3/2010, 02:05

Komentatorzy napisał(a):"kolega mi mówił" - "kozak w necie". Ale rozumiem, w takim razie sztaby mały japońskich techników, mądre głowy żabojadów oraz jajogłowi żrące wratburstuy się mylą, odchudzając koła i opony. jak myślisz, lepiej mieć dużą predkosc na zakrecie, czy prawie niezmienną stabilnosc na prostej? a jak myślisz, jak uzyskac lepsza predkosc na winku? z kołami po 50 kg czy po 10 kg ?<br><hr>netowy kozak<br>
no tak.. tylko ze sila zyroskopowa na kolach nie ma najmniejszego znaczenia jesli idzie o predkosc na winklu, ma znaczenie jedynie przy przechylaniu motocykla by w zakret wejsc - mniejsza sila, latwiej pochylic.<br><hr>ZooL
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/4/2010, 14:30

Komentatorzy napisał(a):A o sile żyroskopowej kolega nie mówił??<br><hr>ciekawniś<br>
Pewnie mu mówił, ale to takie trudne słowo, to żyrocośtam i mu się nie zapamiętało ;-)<br><hr>blurp
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê