Honda Bali 50ccm Blokady?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Honda Bali 50ccm Blokady?
Witam!
Posiadam skuter Honda Bali 50ccm i Leci mi max. 60 km/h chciałbym to zmienić, ale nie wiem gdzie dokładnie są blokady.
Za wszystkie odpowiedzi Z góry dzięki
P.S przeszukiwałem Forum i nic nie znalazłem
Posiadam skuter Honda Bali 50ccm i Leci mi max. 60 km/h chciałbym to zmienić, ale nie wiem gdzie dokładnie są blokady.
Za wszystkie odpowiedzi Z góry dzięki

P.S przeszukiwałem Forum i nic nie znalazłem

- piter0013
- Świeżak
wystarczy troche poszukac lub wpisac w googleach
honda bali blokady i juz
about8197.html
poczytaj moze cos znajdziesz
honda bali blokady i juz
about8197.html
poczytaj moze cos znajdziesz
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
A jaki macie v max? ze wszystkimi blokadami zdjętymi i z seryjnymi częściami? A tak przy okazji to ta honda jest z 94.
A i tak przy okzaji zauważyłem żę nie mam modułu CDI czy to może pogorszyć moje osiągi czy polepszyć?
A i tak przy okzaji zauważyłem żę nie mam modułu CDI czy to może pogorszyć moje osiągi czy polepszyć?
Ostatnio edytowano 14/3/2010, 22:28 przez piter0013, łącznie edytowano 2 razy
- piter0013
- Świeżak
Jeżli przebieg to 20k km w 2T i nigdy nie miało remontu wcześniej, to znaczy, że komprecha spada i niedługo remont silniczka. Chyba, że był remont, niedawno, wszystko cacy i jesteś PEWIEN, że ten skut ma gdzieś jakieś blokady, to w tłumiku powinna być zwężka (w części, która się łączy z kolektorem) i ją się wycina. Na wario jest taki pierścień, bodajże i dysza w gaźniku. Na module na bank nie ma, bo to wiekowy troszkę sprzęt. Ale mnie się wydaje, że to komprecha siada.
-
wikples - Bywalec
Nie mam pojęcia. Aha i jak nie wiesz jak tam z komprechą to podjedź do mechanika i powiedz, żeby Ci zmierzył kompreche manometrem i jak powie, że słaba to zapytaj za ile by zrobił i pomyśl czy cie stać, a jak powie, że komprecha ok, to zapytaj czy by nie sprawdził, czy twój skuter nie ma blokad i git. 

-
wikples - Bywalec
bez sensu wchodzić w jaki kolwiek tuning, bo to skraca żywtoność innych podzespołów, tym bardziej w takim starszym sprzęcie, poza tym jak się mówi tuning to skarbonka bez dna. lepiej sprzedać i kupić coś mocniejszego.
-
wikples - Bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości