układ hamulcowy usprawnianie wymiany
• Strona 1 z 1
układ hamulcowy usprawnianie wymiany
cześc stanełem przed dylematem motocykl to suzuki gsxr 750W z 93 roku zaciski hamulcowe to 6 tłokowe tokico , tarcz dostałem cynk ze pasują od rf 900 bo tamte miałem zajechane kupiłem te od rf 900 i po przywiezieniu ich do garażu porównałem do oryginalnych srednica ta sama 310mm pasuja otowqrami na felge idealnie ,ale odsadzenie (offset) od piasty koła jest inny w oryginalnych 2.54 mm a w tych od rf 900 2.10mm czy moge je zamontowac i cieszyć się hamulcami ?
- marco79
- Świeżak
offset musisz ustawić podkładkami by tarcza przechodziła dokłądnie przez środek zacisku. Powiem ci szczerze. Zamieniłeś sikierkę na kijek bo te zaciski z gsxr'a są o wiele lepsze niż tez z RF'y.
Ja zmieniałem swoje ze starych tokico na nissiny z cbr 954 i to jest UPGDARE. Pasowały też z choppera vulcana ... ale to byłby DOWNGRADE. Jak dla mnie sprzedaj te od RF'y i daj te swoje oryginały do regenracji.
Ja zmieniałem swoje ze starych tokico na nissiny z cbr 954 i to jest UPGDARE. Pasowały też z choppera vulcana ... ale to byłby DOWNGRADE. Jak dla mnie sprzedaj te od RF'y i daj te swoje oryginały do regenracji.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-

Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości