[Aktualności] Siedzenie zapobiegające high-sideom
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Siedzenie zapobiegające high-sideom
Dyskusja na temat: Siedzenie zapobiegajÄ…ce high-sideom
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Siedzenie zapobiegajÄ…ce high-sideom
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Siedzenie zapobiegajÄ…ce high-sideom
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak zobacze to w MotoGP to bedzie to znaczyło ze to ma sens.<br><hr>SceptykKomentatorzy napisał(a):wot, tiechnika!<br><hr>impreza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
High-side wyrzuca z siedzenia, jeśli to rozwiązanie to zminimalizuje albo ten problem rozwiąże to ok. Ale czy dobrze myślę, że może tu wystąpić zaraz po nieudanym high-sidzie zjawisko shimmy?? Takie wymuszone z faktu złapania przyczepności przez tył... a może się mylę? Nie będzie ono takie jak po wpadnięciu w dziurę lecz kierownica raczej zacznie latać.
- bastek00
- Świeżak
jak masz juz $$ na takie siedzenie, to i na pewno bedziesz mial odpowiedni amor skretuKomentatorzy napisał(a):High-side wyrzuca z siedzenia, jeśli to rozwiązanie to zminimalizuje albo ten problem rozwiąże to ok. Ale czy dobrze myślę, że może tu wystąpić zaraz po nieudanym high-sidzie zjawisko shimmy?? Takie wymuszone z faktu złapania przyczepności przez tył... a może się mylę? Nie będzie ono takie jak po wpadnięciu w dziurę lecz kierownica raczej zacznie latać. <br><hr>bastek00<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem ciekaw do jakiego stopnia urządzenie to ratuje kierowcę w opresji. Jeżeli faktycznie działa to nie widzę sensu stosowania kontroli trakcji w wyścigach, która przed high-sideami ratowała w mało widowiskowy sposób, ten wynalazek robi to pewnie bardziej efektownie.<br><hr>Matka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości