[Aktualności] Regulamin WMMP 2010 ustalony
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Regulamin WMMP 2010 ustalony
Dyskusja na temat: Regulamin WMMP 2010 ustalony
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Regulamin WMMP 2010 ustalony
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Regulamin WMMP 2010 ustalony
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ważne pytanieKomentatorzy napisał(a):Jakie są realne szanse w % na Modlin??<br><hr>M<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czy ja dobrze rozumiem że w Supersport jak i w Junior Superstock można startować np. na GSX-R 750 ???IV. Klasy, wiek zawodników i pojemnosc motocykli
1. Mistrzostwa Polski
klasa Superstock 600 Junior – wiek od 14 do 23 lat, licencja A, motocykle homologowane,
czterosuwowe, o pojemnosci pow. 400cc do 750cc,
klasa Supersport – wiek od 15 lat, licencja A, motocykle homologowane, czterosuwowe, o
pojemnosci pow. 400cc do 750cc
- Arek Śliwa
- Świeżak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nad RR 2010 jest RSM gdzie masz to wyjaśnione - choć masz Arek rację że jak już tak "dokładnie" przepisywany jest regulamin AA to powinno być to w tym punkcie zawarte<br><hr>xKomentatorzy napisał(a): IV. Klasy, wiek zawodników i pojemnosc motocykli 1. Mistrzostwa Polski klasa Superstock 600 Junior – wiek od 14 do 23 lat, licencja A, motocykle homologowane, czterosuwowe, o pojemnosci pow. 400cc do 750cc, klasa Supersport – wiek od 15 lat, licencja A, motocykle homologowane, czterosuwowe, o pojemnosci pow. 400cc do 750cc Czy ja dobrze rozumiem że w Supersport jak i w Junior Superstock można startować np. na GSX-R 750 ???<br><hr>Arek Śliwa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
XIV. Klasyfikacja w zawodach.Komentatorzy napisał(a):A gdzie jest zapis o punkcie za najszybsze okrążenie???<br><hr>x<br>
(....)W Mistrzostwach Polski oraz w Pucharze Suzuki GSX-R, za uzyskanie najlepszego czasu w
treningach kwalifikacyjnych, a take najlepszego czasu jednego okraenia w wyscigu, zawodnik
otrzyma 1 punkt dodatkowy do klasyfikacji indywidualnej (nawet, jesli nie skonczy wyscigu). (...)<br><hr>Łukasz Świderek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zawsze tak było pisane w "skrócie". z 750 chodzi o Ducati na dwóch cylindrach i Trampeta 675 na trzech. dokładny regulamin techniczny jest w innym miejscu i chyba dobrze, bo wtedy ramowy byłby nie czytelny<br><hr>Łukasz ŚwiderekKomentatorzy napisał(a): IV. Klasy, wiek zawodników i pojemnosc motocykli 1. Mistrzostwa Polski klasa Superstock 600 Junior – wiek od 14 do 23 lat, licencja A, motocykle homologowane, czterosuwowe, o pojemnosci pow. 400cc do 750cc, klasa Supersport – wiek od 15 lat, licencja A, motocykle homologowane, czterosuwowe, o pojemnosci pow. 400cc do 750cc Czy ja dobrze rozumiem że w Supersport jak i w Junior Superstock można startować np. na GSX-R 750 ???<br><hr>Arek Śliwa<br>Komentatorzy napisał(a):Nad RR 2010 jest RSM gdzie masz to wyjaśnione - choć masz Arek rację że jak już tak "dokładnie" przepisywany jest regulamin AA to powinno być to w tym punkcie zawarte<br><hr>x<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja wiem że to chodzi o 675 w 3 garach i 750 w dwóch z tym że od razu, zakładając czysto hipotetycznie że wystartowałbym na 3/4 w SS przy tak sformułowanym zapisie to czy mogliby mnie zdyskwalifikować ? Nie zrozumcie mnie źle ja wiem że my wiemy jak to powinno być, ale czy ten "skrót" o którym Świderek pisze nie mógłby być luką na tyle dużą że ktoś mógłby wystartować na wpsomnianym gixie 3/4 i nie mógłby być zdyskwalifikowany. Chodzi mi tylko o interpretację tego konkretnego zapisu.Komentatorzy napisał(a):Nad RR 2010 jest RSM gdzie masz to wyjaśnione - choć masz Arek rację że jak już tak "dokładnie" przepisywany jest regulamin AA to powinno być to w tym punkcie zawarte<br><hr>xKomentatorzy napisał(a): IV. Klasy, wiek zawodników i pojemnosc motocykli 1. Mistrzostwa Polski klasa Superstock 600 Junior – wiek od 14 do 23 lat, licencja A, motocykle homologowane, czterosuwowe, o pojemnosci pow. 400cc do 750cc, klasa Supersport – wiek od 15 lat, licencja A, motocykle homologowane, czterosuwowe, o pojemnosci pow. 400cc do 750cc Czy ja dobrze rozumiem że w Supersport jak i w Junior Superstock można startować np. na GSX-R 750 ???<br><hr>Arek Śliwa<br>
- Arek Śliwa
- Świeżak
WstepKomentatorzy napisał(a): IV. Klasy, wiek zawodników i pojemnosc motocykli 1. Mistrzostwa Polski klasa Superstock 600 Junior – wiek od 14 do 23 lat, licencja A, motocykle homologowane, czterosuwowe, o pojemnosci pow. 400cc do 750cc, klasa Supersport – wiek od 15 lat, licencja A, motocykle homologowane, czterosuwowe, o pojemnosci pow. 400cc do 750cc Czy ja dobrze rozumiem że w Supersport jak i w Junior Superstock można startować np. na GSX-R 750 ???<br><hr>Arek Śliwa<br>Komentatorzy napisał(a):Nad RR 2010 jest RSM gdzie masz to wyjaśnione - choć masz Arek rację że jak już tak "dokładnie" przepisywany jest regulamin AA to powinno być to w tym punkcie zawarte<br><hr>x<br>Komentatorzy napisał(a): Ja wiem że to chodzi o 675 w 3 garach i 750 w dwóch z tym że od razu, zakładając czysto hipotetycznie że wystartowałbym na 3/4 w SS przy tak sformułowanym zapisie to czy mogliby mnie zdyskwalifikować ? Nie zrozumcie mnie źle ja wiem że my wiemy jak to powinno być, ale czy ten "skrót" o którym Świderek pisze nie mógłby być luką na tyle dużą że ktoś mógłby wystartować na wpsomnianym gixie 3/4 i nie mógłby być zdyskwalifikowany. Chodzi mi tylko o interpretację tego konkretnego zapisu.<br><hr>Arek Śliwa<br>
Kluby organizujace zawody rangi Mistrzostw Polski i Pucharu Polski oraz zawodnicy bioracy
w nich udział, zobowiazaniu sa do bezwzglednego przestrzegania i respektowania przepisów
i zasad zawartych w niej wymienionych regulaminach:
Regulamin Sportu Motocyklowego
Regulamin Ramowy rozgrywek – przedstawiajacy zasady rozgrywek na bieacy rok
Regulamin Techniczny
Kodeks Medyczny
Kodeks Ochrony Srodowiska
Regulamin Uzupełniajacy Zawodów
Komunikaty uzupełniajace
Regulamin techniczny wyjaśnia sprawę, ale dwa nawiasy o 2 i 3 cylindrach rozwiałyby pytania<br><hr>Łukasz Świderek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Już nie straszcie tymi regulaminamiKomentatorzy napisał(a): IV. Klasy, wiek zawodników i pojemnosc motocykli 1. Mistrzostwa Polski klasa Superstock 600 Junior – wiek od 14 do 23 lat, licencja A, motocykle homologowane, czterosuwowe, o pojemnosci pow. 400cc do 750cc, klasa Supersport – wiek od 15 lat, licencja A, motocykle homologowane, czterosuwowe, o pojemnosci pow. 400cc do 750cc Czy ja dobrze rozumiem że w Supersport jak i w Junior Superstock można startować np. na GSX-R 750 ???<br><hr>Arek Śliwa<br>Komentatorzy napisał(a):Nad RR 2010 jest RSM gdzie masz to wyjaśnione - choć masz Arek rację że jak już tak "dokładnie" przepisywany jest regulamin AA to powinno być to w tym punkcie zawarte<br><hr>x<br>Komentatorzy napisał(a): Ja wiem że to chodzi o 675 w 3 garach i 750 w dwóch z tym że od razu, zakładając czysto hipotetycznie że wystartowałbym na 3/4 w SS przy tak sformułowanym zapisie to czy mogliby mnie zdyskwalifikować ? Nie zrozumcie mnie źle ja wiem że my wiemy jak to powinno być, ale czy ten "skrót" o którym Świderek pisze nie mógłby być luką na tyle dużą że ktoś mógłby wystartować na wpsomnianym gixie 3/4 i nie mógłby być zdyskwalifikowany. Chodzi mi tylko o interpretację tego konkretnego zapisu.<br><hr>Arek Śliwa<br>Komentatorzy napisał(a):Wstep
Kluby organizujace zawody rangi Mistrzostw Polski i Pucharu Polski oraz zawodnicy bioracy
w nich udział, zobowiazaniu sa do bezwzglednego przestrzegania i respektowania przepisów
i zasad zawartych w niej wymienionych regulaminach:
Regulamin Sportu Motocyklowego
Regulamin Ramowy rozgrywek – przedstawiajacy zasady rozgrywek na bieacy rok
Regulamin Techniczny
Kodeks Medyczny
Kodeks Ochrony Srodowiska
Regulamin Uzupełniajacy Zawodów
Komunikaty uzupełniajace
Regulamin techniczny wyjaśnia sprawę, ale dwa nawiasy o 2 i 3 cylindrach rozwiałyby pytania<br><hr>Łukasz Świderek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sporo tych z przekroczonym limitem, ciekawe czy wszyscy wyladuja w klasach mistrzowskich czy wybiorą inna drogę? <br><hr>Lisek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
O jakiej drodze myślisz , podpowiedzKomentatorzy napisał(a):Sporo tych z przekroczonym limitem, ciekawe czy wszyscy wyladuja w klasach mistrzowskich czy wybiorą inna drogę? <br><hr>Lisek<br>

Za dużego pola manewru to raczej niema.
Albo pakuje przyrodzenie w kombinezon i marsz po licencje A,albo pojezdzi tylko na płatnych treningach:)<br><hr>X.x
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
pewnie Ludwika D i SabyKomentatorzy napisał(a):Sporo tych z przekroczonym limitem, ciekawe czy wszyscy wyladuja w klasach mistrzowskich czy wybiorą inna drogę? <br><hr>Lisek<br>Komentatorzy napisał(a):O jakiej drodze myślisz , podpowiedz
Albo pakuje przyrodzenie w kombinezon i marsz po licencje A,albo pojezdzi tylko na płatnych treningach:)<br><hr>X.x<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
WMMP,puchar BMW albo emerytura?<br><hr>LisekKomentatorzy napisał(a):Sporo tych z przekroczonym limitem, ciekawe czy wszyscy wyladuja w klasach mistrzowskich czy wybiorą inna drogę? <br><hr>Lisek<br>Komentatorzy napisał(a):O jakiej drodze myślisz , podpowiedz
Albo pakuje przyrodzenie w kombinezon i marsz po licencje A,albo pojezdzi tylko na płatnych treningach:)<br><hr>X.x<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wszyscy nie wylądują, ale niektórzy pójdą w slady Liska, czyli zamiast zapierd..ć , będą zabierać głos pod każdym artykułem na scigacz.pl. a to chyba gorsze nawet od motocylowej emerytury......<br><hr>treningi mugello 12-14.03.2010Komentatorzy napisał(a):Sporo tych z przekroczonym limitem, ciekawe czy wszyscy wyladuja w klasach mistrzowskich czy wybiorą inna drogę? <br><hr>Lisek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl