MZ BAGHIRA
• Strona 1 z 1
MZ BAGHIRA
Witam, właśnie stałem sie szczęśliwym posiadaczem MZ kupiłem ją bo jest bardzooo nietypowa
a to było głownym powodem. CZy ktoś nią jeździ jak wrażenia piszcie wszytsko o niej 

- macias89
- Świeżak
kiedyś interesowałem się Baghirą, podobna bardzo udany motocykl, silnik Yamahowski, zawiecha bardzo dobra (nie pamiętam, chyba Ohlins) z częściami wielkich problemów nie powinno być. Gdy trochę nią pojeździsz napisz swoje spostrzeżenia o tym motorku, bo jestem ciekawy jak jest naprawdę 

XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
Re: MZ BAGHIRA
macias89 napisał(a):kupiłem ją bo jest bardzooo nietypowa
Ja z własnego doświadczenia wiem, że nigdy już nie kupię motocykla, który jest nietypowy... Zero części używanych, oryginały w kosmicznych cenach. Kilka lat temu kupiłem Suzuki Freewinda, wtedy na Allegro po wpisaniu "Freewind" wyskakiwały 2 aukcje z takim motocyklem. Z częściami silnikowymi nie było problemów, bo to silnik od poczciwej DR650, ale z jakimiś plastikami czy lampami to była tragedia... Za głupią blaszkę na wydech, blaszka o długości 20cm, dałem 160zł w ASO Suzuki, bo nigdzie indziej nie mogłem dostać.
Jednak gratuluję zakupu, bo ten sprzęt mi się naprawdę podoba, taka przerośnięta MZ SM 125

BMW F650 Funduro.
-
qadrat - Świeżak
Baghira to też enduro, u nas jest mało popularna, ale na zachodzie trochę tego jeździ także nie powinno być wielkiego problemu z cześćmi
XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości