NIE SPAĆ ZWIEDZAĆ vol.2
gelo007 napisał(a):Po co na przyczepe ?
Ponieważ iż nie mamy normalnych świateł,ani nic... poza tym spróbuj jechać w trasę na 60z to zrozumiesz Gelosławie

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
hahahh palua żyje
jest cały zestaw oprócz Wrocławioków
pisiu a możecie ogarnąć jakieś świeczki żebyście dali radę na miasto wyjechać bez przypału????
btw. palua do twarzy ci w tym kasku

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):hahahh palua żyjejest cały zestaw oprócz Wrocławioków
pisiu a możecie ogarnąć jakieś świeczki żebyście dali radę na miasto wyjechać bez przypału????

-
palua - VIP Ścigacz.pl
16 spotykamy się po południu u mnie i jedziemy polatać na miasto ew okoliczne miejscówki, wracamy do mnie i chlamy, 17 możemy się zebrać i wyjechać nad pobliskie jezioro aby się nie nudzić i nie stuncić na kacu...
a 18 jedziemy do czewy na rozpoczęcie z ekipą z mojego miasta. po czewie możemy gibać na zamek do olsztyna, a potem do mnie ew część prosto do domu żeby nie jeb** kolejnych km. ale to już wg własnego uznania... co wy na to?
a 18 jedziemy do czewy na rozpoczęcie z ekipą z mojego miasta. po czewie możemy gibać na zamek do olsztyna, a potem do mnie ew część prosto do domu żeby nie jeb** kolejnych km. ale to już wg własnego uznania... co wy na to?
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny