Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> PZM blokuje dotację dla Junior...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] PZM blokuje dotację dla Junior...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2010, 17:25

Komentatorzy napisał(a):Łukasz,jeżeli kolejność zdarzeń była taka jak opisałeś to nasuwają się dwie refleksje.Albo zostało cos uzgodnione pomiedzy Prezesem a Ministrem do czego ani jedna ani druga strona się nie przyzna,ale mało kto wie lub zdaje sobie sprawe ze Prezes PZM był w przeszłosci wieloletnim skarbnikiem bodajże Polskiego Komitetu Olimpijskiego .Albo z premedytacją Prezes PZM pominął motocykle co też wynika z Twojego artykułu.
Zarówno jedna jak i druga sytuacja wymaga wyjaśnienia na forum publicznym!<br><hr>A.Wajda<br>
tylko kto będzie wyjasniał? pewnie się okopią i wezmą na przeczekanie, a juniorzy kasy nie dostaną.<br><hr>ciekawniś
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2010, 18:41

Komentatorzy napisał(a):Łukasz,jeżeli kolejność zdarzeń była taka jak opisałeś to nasuwają się dwie refleksje.Albo zostało cos uzgodnione pomiedzy Prezesem a Ministrem do czego ani jedna ani druga strona się nie przyzna,ale mało kto wie lub zdaje sobie sprawe ze Prezes PZM był w przeszłosci wieloletnim skarbnikiem bodajże Polskiego Komitetu Olimpijskiego .Albo z premedytacją Prezes PZM pominął motocykle co też wynika z Twojego artykułu.
Zarówno jedna jak i druga sytuacja wymaga wyjaśnienia na forum publicznym!<br><hr>A.Wajda<br>
Panie Arturze, możemy na Pana liczyć? Przecież szkolenie młodych jest Panu bliskie. Taki głos jak Pana na pewno odniesie skutek<br><hr>On
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2010, 22:03

Komentatorzy napisał(a):Panie Arturze, możemy na Pana liczyć? Przecież szkolenie młodych jest Panu bliskie. Taki głos jak Pana na pewno odniesie skutek<br><hr>On<br>
Oczywiscie że możecie,tylko obawiam sie że mój głos niewiele zdziała przy tym jak wedle relacji Łukasza Prezes PZM spuścił po schodach Kierownika Kadry,to co ja tam mogę zwykły Instruktor Sportu Motorowego:DDD<br><hr>A.Wajda
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2010, 23:15

Komentatorzy napisał(a):Panie Arturze, możemy na Pana liczyć? Przecież szkolenie młodych jest Panu bliskie. Taki głos jak Pana na pewno odniesie skutek<br><hr>On<br>
Komentatorzy napisał(a):Oczywiscie że możecie,tylko obawiam sie że mój głos niewiele zdziała przy tym jak wedle relacji Łukasza Prezes PZM spuścił po schodach Kierownika Kadry,to co ja tam mogę zwykły Instruktor Sportu Motorowego:DDD<br><hr>A.Wajda<br>
Arturze! Dziś mamy sytaucję pod bramkową, dwa dni! Lawina środowiska może tylko ratować dotację dla Juniorów! Młodzi, ja , Ty, weterni. Jak nie zmusimy ich teraz będzie ****...... Apeluję do wszystkich, jednym słowem dla młodych!<br><hr>Łukasz Świderek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2010, 23:31

Szkoda, że związek blokuje inicjatywy ludzi działających na rzecz najlepiej rozwijającej się dyscypliny w Polskim Związku Motorowym. Kiedyś prezes PZM deklarował chęć pomocy młodym zawodnikom, a tu taka wtopa. Mam tylko nadzieję, że jeszcze pójdzie po rozum do głowy i zadziała, aby wniosek o wsparcie Młodzieżowej Kadry Polski znalazł się w ministerstwie. To jest szansa abyśmy w przyszłości mieli jakiś zawodników w WSBK a może i Moto GP.<br><hr>Tomek Kędzior
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2010, 23:40

Popieram wszelkie działania mogące przynieść środki dla naszej dyscypliny!!!!!!!! <br><hr>Daniel Bukowski
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2010, 23:46

Komentatorzy napisał(a):Szkoda, że związek blokuje inicjatywy ludzi działających na rzecz najlepiej rozwijającej się dyscypliny w Polskim Związku Motorowym. Kiedyś prezes PZM deklarował chęć pomocy młodym zawodnikom, a tu taka wtopa. Mam tylko nadzieję, że jeszcze pójdzie po rozum do głowy i zadziała, aby wniosek o wsparcie Młodzieżowej Kadry Polski znalazł się w ministerstwie. To jest szansa abyśmy w przyszłości mieli jakiś zawodników w WSBK a może i Moto GP.<br><hr>Tomek Kędzior<br>
Szkoda? Jaka szkoda? To skandal!!! Mają dwa dni, a potem opowie o tym NA PEWNO telewizja!<br><hr>Adam Badziak
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2010, 23:58

czy kara śmierci to jeszcze istnieje ? <br><hr>Grzechu
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/2/2010, 00:02

Szanowni motocykliści i wszyscy zainteresowani. Sprawę trzeba nazwać po imieniu. PZM, to stara betonowa czerwona struktura. Liczy się tylko stołek i kasa. Sport mają w d...e. Nic z tym nie zrobimy jak nie rozjedziemy walcem tej mafijnej struktury. Trzeba uruchomić media, napisać list do Ministra Sportu i zbierać podpisy.
PRZEKRĘTASY WON!!!!!!!!!!!!!!!!

A teraz proszę, aby podali mnie do sądu, to sobie strzelą w kolano.<br><hr>Michał Pernach "Perek"
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/2/2010, 00:18

Komentatorzy napisał(a):Szanowni motocykliści i wszyscy zainteresowani. Sprawę trzeba nazwać po imieniu. PZM, to stara betonowa czerwona struktura. Liczy się tylko stołek i kasa. Sport mają w d...e. Nic z tym nie zrobimy jak nie rozjedziemy walcem tej mafijnej struktury. Trzeba uruchomić media, napisać list do Ministra Sportu i zbierać podpisy.
PRZEKRĘTASY WON!!!!!!!!!!!!!!!!

A teraz proszę, aby podali mnie do sądu, to sobie strzelą w kolano.<br><hr>Michał Pernach "Perek"<br>
Chciałem od tego roku startować w Rookie i będę!, czuję się już zawodnikiem, wiem, że walka jest i o mnie! Niech każdy się pod nazwiskiem tu podisze, jak nasi idole! Nie ma co się bać! SZACUN Adam, Perek i spółka, Ty Daniel! Świderek rozpętał może wojnę, ale dla nas! (masz jaja koleś walczyć z tą mafią, nie tylko teraz!) Wszyscy, uznajmy to za petycję!<br><hr>Krzysiek Nowakowski
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/2/2010, 00:24

Trzeba działać błyskawicznie,zebrać grupę ludzi i spróbować jeszcze raz.Może władze PZM-otu zmienią zdanie pod naszym naciskiem i zatwierdzą nasze wnioski.Nie zapominajmy,ze to nie są prywatne pieniadze panów z PZM-otu a Ministerstwa Sportu i POWINNY być przeznaczone na rozwój młodzieży.Jest bardzo ważne,żeby młodzież mogła ścigać się na torze a nie musiała szaleć na ulicach.Motocykli w naszym kraju jest co roku więcej i nikt i nic tego nie zmieni.Ja będąc nastolatkiem miałem wsparcie klubu MKM Dąbrowa Łódz i PZM-otu.Nie musiałem się ścigać między tramwajami i autobusami a swoje umiejętności sprawdzalem na zawodach sportowych.Wyścigow w sezonie było więcej niż teraz i chociaż były to wyscigi uliczne to wciąż żyję.<br><hr>Janusz Oskaldowicz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/2/2010, 01:50

Panowie z nawiskami coś tu mówią, jak projekt nie przejdzie to droga jest prosta: prokurator; jednocześnie pisma do FIM i MS o rozdzielenie federacji. KIlka lat embarga, ale... Mam nadzieję, że Państwo Świderek pomogą! Koniec z tą mafią. Sąd pokaże, kto ma racje. Chyba warto walchyć o własną federację, MX, Enduro stanie do walki!<br><hr>czytelnik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/2/2010, 02:06

Komentatorzy napisał(a):Panowie z nawiskami coś tu mówią, jak projekt nie przejdzie to droga jest prosta: prokurator; jednocześnie pisma do FIM i MS o rozdzielenie federacji. KIlka lat embarga, ale... Mam nadzieję, że Państwo Świderek pomogą! Koniec z tą mafią. Sąd pokaże, kto ma racje. Chyba warto walchyć o własną federację, MX, Enduro stanie do walki!<br><hr>czytelnik<br>
ja już o tym pisałem..... chyba jest czas! inne dyscypliny proszę o wypowidzi: ...Jest czas na bunt, zgłoszenie nowej federacji motocyklowej i prace na własne konto! Z dwa lata nas będą bojkotować na świecie, i co z tego? Enduro co straci? MX? Wyścigi? FIM zrozumie!<br><hr>Łukasz Świderek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/2/2010, 08:24

Witam.Łukasz w tobie nadzieja i ostoja ze jako dziennikarz przypilujez PZM ,popieram twoja incjatywe zalozenie niezaleznego zwiazku.POZDRAWAIM<br><hr>grzegorz #70
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/2/2010, 08:48

Łukasz,wzorem propozycji P.Oskaldowicza przygotuj dokument zawierający kwestie wymagajace wyjasnienia przez PZM i wystaw za pośrednictwem redakcji do wglądu i poparcia przez zainteresowanych ,w tym i mojej skromnej osoby.<br><hr>A.Wajda
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/2/2010, 09:06

Komentatorzy napisał(a):Łukasz,wzorem propozycji P.Oskaldowicza przygotuj dokument zawierający kwestie wymagajace wyjasnienia przez PZM i wystaw za pośrednictwem redakcji do wglądu i poparcia przez zainteresowanych ,w tym i mojej skromnej osoby.<br><hr>A.Wajda<br>
Arturze, nie ma co szykować, mieli dać KRS, zaświadczenie z ZUS i US, to co do innych wniosków! Tyle! Niecącą, bo niecącą! Komentować reszty nie będę………….<br><hr>Łukasz Świderek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/2/2010, 09:07

Sam kiedys byłem młodym zawodnikiem(nadal sie takim czuję:)) i myślałem ze teraz będzie lżej młodym chcącym rozpocząć swoje ściganie razem z nami. Myślałem, że klasa Junior Superstock 600 będzie miała naprawde sens istnienia i rzeczywiście kiedyś będziemy mieli Mistrza Świata w ktorejś z serii wyścigowej. W końcu komu PZM ma pomagać, jak nie młodym. To oni mogą wypromowac ten sport, już wszystko zaczęło się naprawde sensownie układać a tu taka kłoda pod nogi. Mam tylko nadzieję, że Prezes się opamięta i oprze swoją decyzję na prawdziwych ludzkich wartościach. W końcu byłby to naprawde dobry uczynek i może w przyszłości dobrze wynagrodzony.<br><hr>Bartek Wiczyński #6
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/2/2010, 11:24

No ok, ale moze da sie zalozyc samodzielnie "inny zwiazek o charakterze ogolnopolskim"?<br><hr>Fx
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/2/2010, 12:19

Komentatorzy napisał(a):Łukasz,wzorem propozycji P.Oskaldowicza przygotuj dokument zawierający kwestie wymagajace wyjasnienia przez PZM i wystaw za pośrednictwem redakcji do wglądu i poparcia przez zainteresowanych ,w tym i mojej skromnej osoby.<br><hr>A.Wajda<br>
Komentatorzy napisał(a):Arturze, nie ma co szykować, mieli dać KRS, zaświadczenie z ZUS i US, to co do innych wniosków! Tyle! Niecącą, bo niecącą! Komentować reszty nie będę………….<br><hr>Łukasz Świderek<br>
Arturze, dostali wszystko na tacy! teraz tylko Wasz presing. inaczej wielka ****! zostało półtora dnia...... dziękuję zawodnikom, że walczą o młodych pod nazwiskiem. <br><hr>Łukasz Świderek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/2/2010, 12:29

może opcją na dziś jest zespamowć ich mejlami?! office@pzm.pl <br><hr>1.39,4
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl