Serwer CS @ Scigacz.pl
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
no to niech ktoś założy serwer i trenujmy, ja nie mam możliwości bo głównie w robocie siedzę przy kompie...
generalnie to po tym jak człowiek kompleks zablokował nasz serwer dla non steamów, mamy jakąś szansę aby go odzyskać? Eneasz powinieneś coś o tym wiedzieć...
wysłałem mu PW czekam na odpowiedź...
generalnie to po tym jak człowiek kompleks zablokował nasz serwer dla non steamów, mamy jakąś szansę aby go odzyskać? Eneasz powinieneś coś o tym wiedzieć...
wysłałem mu PW czekam na odpowiedź...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
a tak naprawde to sami sobie jesteście winni.
Ktoś miał genialny pomysł żeby zaprosić Punka do gry i niestety ale zabawa straciła sens i zniechęciła większość ludzi dlatego to wszystko upadło.
Zamiast zabawy for fun , stało się tak jak na podwórku, nie dam rady sam, to przyprowadze o 5lat starszego brata i z nim sobie dajcie rade. Czyli reszta została bez szans.
tak że nie zapomnijcie i tym razem zaprosić jakiegoś megaczita czy coś i żeby znowu spierd*lić grę :]
Ktoś miał genialny pomysł żeby zaprosić Punka do gry i niestety ale zabawa straciła sens i zniechęciła większość ludzi dlatego to wszystko upadło.
Zamiast zabawy for fun , stało się tak jak na podwórku, nie dam rady sam, to przyprowadze o 5lat starszego brata i z nim sobie dajcie rade. Czyli reszta została bez szans.
tak że nie zapomnijcie i tym razem zaprosić jakiegoś megaczita czy coś i żeby znowu spierd*lić grę :]
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
marcinie ja tam do punka nic nie miałem, on miał po prostu swój świat w którym poglądy właściwe różniły się od poglądów pewnego człowieka...
poza tym myślę ze nie powinniśmy roztrząsać starych syfów, tylko powinniśmy zając się tym aby znów było gites..
poza tym myślę ze nie powinniśmy roztrząsać starych syfów, tylko powinniśmy zając się tym aby znów było gites..

-
melvin - PierwszyOkrutny
no pewnie teraz punk powróci jako zapalony motocyklista i chętnie dołączy do gry, po czym znowu o nich słuch zaginie wraz z upadkiem serwera xD (tak było przynajmniej ostatnim razem xD)
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
punk to chyba ma bana więc raczej nie powróci...
więc moze zamiast bić pianę (sory marynarzyk) jednak spróbujemy coś zrobić aby znów można było pograć?
chyba że zachowamy się jak prawdziwi polacy i będziemy tylko pierdzieć o tym jak to kiedyś było fajnie a teraz jest ch*jowo..
do narzekania to wszyscy, jak trzeba coś zrobić to nikt du*y nie ruszy...
więc moze zamiast bić pianę (sory marynarzyk) jednak spróbujemy coś zrobić aby znów można było pograć?
chyba że zachowamy się jak prawdziwi polacy i będziemy tylko pierdzieć o tym jak to kiedyś było fajnie a teraz jest ch*jowo..
do narzekania to wszyscy, jak trzeba coś zrobić to nikt du*y nie ruszy...

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl