AGV
• Strona 1 z 1
AGV
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M247409
Czy ten kask to dobry wybor??Czv skorupa z HIR TR pokrywana zywica jest dobra i sprawdza sie?? pozdrawiam :wink:
Czy ten kask to dobry wybor??Czv skorupa z HIR TR pokrywana zywica jest dobra i sprawdza sie?? pozdrawiam :wink:
- hardzik
- Świeżak
Mam agv k-series,nie jest to jakas super rewelacja,ani to ciezkie ani lekkie,w chlodne dni szybka lubi zaparowac.
Wykonanie jak przystało na AGV jest przyzwoite..
Mysle ze za te pieniadze to dobry wybor.
p.s k-series w innym malowaniu,tzn nie Rossi,sa tansze o ok 100zl,wiec jesli Ci nie zalezy na kolorystyce to mozesz zaoszczedzic.
Wykonanie jak przystało na AGV jest przyzwoite..
Mysle ze za te pieniadze to dobry wybor.
p.s k-series w innym malowaniu,tzn nie Rossi,sa tansze o ok 100zl,wiec jesli Ci nie zalezy na kolorystyce to mozesz zaoszczedzic.
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
K-Series
Ja mam kask Agv Seria K tylko bez wyjmowanej wnętrza oraz bez szybki anti-fog.(albo nie wiem że to mam:-)) W srebrnym malowaniu zapłaciłem 390pln. Jak na razie super sie sprawuje ale mam go dopiero 2 miesiące.
Polecam i pozdrawiam.
Adam
Polecam i pozdrawiam.
Adam
- Borys
- Świeżak
Polecam kask ARAI RX7 CORSAIR bo to naprawde dobry wybór za dobrą cenę! Nie oszczedzaj na kasku bo ma przeciez chronić Twoja glowe!
- BlackDevil
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości