SKRADZIONO KAWASAKI ZZR 1200
• Strona 1 z 1
SKRADZIONO KAWASAKI ZZR 1200
Między godziną 20tą dnia 01.02.2010 a godziną 9tą rano dnia 02.02.2010 skradziono motocykl Kawasaki ZZR 1200. Całe zajście miało miejsce w Szczecinie na ulicy Jagielońskiej 67A na PARKINGU STRZEŻONYM.
Dane pojazdu:
Kolor niebieski
Nr rej. ZS 8195
Nr reamy. JKAZXT20CCA011395
Cechy charakterystyczne to wydechy Akrapovic i różniący się kolor górnej i prawej owiewki od owiewki lewej. (pozostałość po fachowym malowaniu )
Jest to motocykl rzadki więc może ktoś znajdzie w sieci lub samym Szczecinie.
Wszystkie informacje proszę kierować pod numer 516 143 896
Dane pojazdu:
Kolor niebieski
Nr rej. ZS 8195
Nr reamy. JKAZXT20CCA011395
Cechy charakterystyczne to wydechy Akrapovic i różniący się kolor górnej i prawej owiewki od owiewki lewej. (pozostałość po fachowym malowaniu )
Jest to motocykl rzadki więc może ktoś znajdzie w sieci lub samym Szczecinie.
Wszystkie informacje proszę kierować pod numer 516 143 896
- PiotrZZR
- Świeżak
Daj jakieś zdjęcia to będzie łatwiej zidentyfikować sprzęt albo co najgorsze części.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
Boguc napisał(a):czy w takim przypadku "parking" ponosi odpowiedzialność za kradzież??
wiem że dużo zależy od zawartej umowy.
Też mnie to ciekawi. W wakacje jak spytałem o to ciecia na parkingu to nie potrafił mi odpowiedzieć, powiedział tylko ,że nie było jeszcze żadnej kradzieży.
Współczuje straty!!
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Jeżeli był strzeżony to tak. Trzeba przedstawić zaświadczenie albo jakąś umowę z "parkingiem".
-
Witam
Oto foteczka:
www.e-linea.pl/priv/ZZR.jpg
Z jak dobrze pamiętam ostatniej jazdy moim sprzętem. Akcja mikołaj w grudniu.
pzdr
Oto foteczka:
www.e-linea.pl/priv/ZZR.jpg
Z jak dobrze pamiętam ostatniej jazdy moim sprzętem. Akcja mikołaj w grudniu.
pzdr
- PiotrZZR
- Świeżak
Masakra ludzie Wam powiem. Jak doświadczyłem na własnej skórze działań policji to teraz już wiem czemu tak chętnie i bezproblemowo ginie wszystko w naszym kraju.
Dziś miałem chyba hit (jak dotąd) całej sprawy. Policja dysponuje nagraniem z wjazdu do parkingu od ok 1,5 tygodnia i dziś się dowiedziałem, że nagranie nie zostało jeszcze obejrzane bo policjant nie może go odtworzyć bo mu na laptopie nie chodzi a on nie może żadnych sterowników instalować.
OMG
sam nie wiem nawet jak to komentować.
Dziś miałem chyba hit (jak dotąd) całej sprawy. Policja dysponuje nagraniem z wjazdu do parkingu od ok 1,5 tygodnia i dziś się dowiedziałem, że nagranie nie zostało jeszcze obejrzane bo policjant nie może go odtworzyć bo mu na laptopie nie chodzi a on nie może żadnych sterowników instalować.
OMG
sam nie wiem nawet jak to komentować.
- PiotrZZR
- Świeżak
No to widzisz jak to wszystko działa. Mój kolega jakby nie zauważył swoich felg na mieście na innym aucie to też nie znaleźliby jego skradzionego samochodu. Policji trzeba pomagać, bo chłopaki nie dają sami rady.
-
Niestety nasza policja dysponuje slabym sprzetem. a nawet jak jest jednostka dobrze wyposazona to chyba brak im checi albo umiejetnosci
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
tego i tego
ale wg ten motocykl to juz dawno został rozebrany i sprzedany na czesci lub do czegos wykozystany
Powodzenia w poszukiwaniach moze uda sie całego znalesc
ale wg ten motocykl to juz dawno został rozebrany i sprzedany na czesci lub do czegos wykozystany
Powodzenia w poszukiwaniach moze uda sie całego znalesc
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
Kto kradnie taki motocykl? Na rynku ich jak na lekarstwo a na części tez nie będzie łatwo sprzedać. Po za tym z tego co się zdążyłem zorientować to mało komu się on podoba
- PiotrZZR
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Skradziono / zgubiono
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości