Pro sports HEIN GERICKE
• Strona 1 z 1
Pro sports HEIN GERICKE
Witam
Mam takie pytanko:
orientuje sie ktoś może w niemieckiej numeracji ubrań?? Chcę sobie kupić kurtke na motor na EBAY-u, mam juz taką jedna na oku, model Pro sports HEIN GERICKE, jest to cholerna okazja bo nówka skórzana za niecałe 40 euro. Podany jest tam rozmiar 52. Wie ktoś może jakim odpowiednikiem w Polsce jest ten rozmiar?? L a może M, XL?? jeśli ktoś ma taką kurtke to napiszcie mi wymiary (jeśli macie taką możliwość) długość całkowitą kurtki, od rękawa (wewnętrzna i zewnętrzna) obwód klatki piersiowej itd itp. dziękuje za pomoc
pozdrawiam
Mam takie pytanko:
orientuje sie ktoś może w niemieckiej numeracji ubrań?? Chcę sobie kupić kurtke na motor na EBAY-u, mam juz taką jedna na oku, model Pro sports HEIN GERICKE, jest to cholerna okazja bo nówka skórzana za niecałe 40 euro. Podany jest tam rozmiar 52. Wie ktoś może jakim odpowiednikiem w Polsce jest ten rozmiar?? L a może M, XL?? jeśli ktoś ma taką kurtke to napiszcie mi wymiary (jeśli macie taką możliwość) długość całkowitą kurtki, od rękawa (wewnętrzna i zewnętrzna) obwód klatki piersiowej itd itp. dziękuje za pomoc
pozdrawiam
- piotruskocik
- Świeżak
to raczej bedzie na mnie pasowała:) dziekuje za odp jeśli ma ktoś jeszcze jakies info na temat rozmiaru 52 to poprosze:)
- piotruskocik
- Świeżak
Mialem kiedys taki model kurtki w rozmiarze 52.. 182cm wzrostu, waga ok 80kg, Co moge powiedziec, hmm kurtka jest krótka ! Bez spodni do kompletu to troche lipna opcja, wlasnie dlatego ja sprzedałem. Jezdzilem troche kurtka + pas nerkowy ale to nie too.. Twoja decyzjaa.. Pozdrawam
- siciun
- Świeżak
ja mam 176 cm i tez 80 kg..... wiec może bedzie na mnie pasowała:) dziekuje za wszystkie odp:) pozdrawiam
- piotruskocik
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości