kto ma pendrive corsair survivor 8GB?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
ja tam miałem ntfs ale z tego powodu że można dowolnie duzy plik wrzucić. Faktycznie drukarki itp go nie widziały. Ale plusem było to że działał szybciej.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
ok, tak że wszystkim mądralińskim serdecznie dziękuję, a od siebie dodam, że poszukałem po necie, znalazłem jakieś forum na którym ktoś opisał co zrobił z zepsutą pamięcią corsaira.
wystarczyło na stronie corsair wysłać taki krótki liścik (przy którym się wybierało z listy o jaki sprzęt chodzi) i na maila przychodził numer RMA (gdzie Szymon się dziwił że dają go dla hmm końcowego klienta)). Przychodzą na maila dane do wysyłki, wysyłamy w kopercie (ja akurat wysyłałem do holandii, koszt 12,5zł) wysyłałem w sobote, w środe już było u nich (na stronie można sprawdzić w jakim aktualnym stanie jest reklamacja) mają 5-6dni roboczych na naprawde, po czym wysyłają kurierem DHL.
Przysłali mi całego nowego, zapakowanego w plastikowe pudełko pendrive, tak że półtorej stówki zaoszczędzone xD
wystarczyło na stronie corsair wysłać taki krótki liścik (przy którym się wybierało z listy o jaki sprzęt chodzi) i na maila przychodził numer RMA (gdzie Szymon się dziwił że dają go dla hmm końcowego klienta)). Przychodzą na maila dane do wysyłki, wysyłamy w kopercie (ja akurat wysyłałem do holandii, koszt 12,5zł) wysyłałem w sobote, w środe już było u nich (na stronie można sprawdzić w jakim aktualnym stanie jest reklamacja) mają 5-6dni roboczych na naprawde, po czym wysyłają kurierem DHL.
Przysłali mi całego nowego, zapakowanego w plastikowe pudełko pendrive, tak że półtorej stówki zaoszczędzone xD
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
piszę, bo może ktoś będzie potrzebował, tak że teraz wiadomo co zrobić.
a niestety tak szybko do tego nie doszedłem, bo nie znalazłem żadnej polskiej strony corsair
a niestety tak szybko do tego nie doszedłem, bo nie znalazłem żadnej polskiej strony corsair
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości