pomoc w wybraniu suzuki GSX 650 F pomozcie !!!!!!!!!!
• Strona 1 z 1
pomoc w wybraniu suzuki GSX 650 F pomozcie !!!!!!!!!!
Witam,
Chce sie troche poradzic na temat motocykla Suzuki GSX 650F.
Zamierzam kupic model 2009 ale nie jestem jeszcze przekonany do tego modelu,moze ktos jezdzil na tym motocyklu wie jakie ma osiagi i czy mozna troszke poszalec na nim poszalec czy jest cos w nim nie tak technicznie itp.
Prosze poradzcie mi Wink
Dzieki serdeczne
Zamierzam kupic model 2009 ale nie jestem jeszcze przekonany do tego modelu,moze ktos jezdzil na tym motocyklu wie jakie ma osiagi i czy mozna troszke poszalec na nim poszalec czy jest cos w nim nie tak technicznie itp.
Prosze poradzcie mi Wink
Dzieki serdeczne
- genesis82
- Świeżak
Re: pomoc w wybraniu suzuki GSX 650 F pomozcie !!!!!!!!!!
genesis82 napisał(a):Witam,
Prosze poradzcie mi Wink
Dzieki serdeczne
Jest taki sam jak Bandit 650 2009 i przyznam szczerze ze wogole mi sie nie podoba, Bandit prezentuje sie znacznie lepjej.
Poza owiewkami, brakiem podstawki centralnej i nieco twardszym zawieszniem nie ma zadnych roznic.
Wad technicznych raczej nie ma, od lat sprawdzona konstrukcja poza nowym silnikiem ktory jest bardzo fajna jednostka.
Niestety pomimo wtrysku paliwa paliwozernosc mu pozostala, 6-6,5 w trasie to norma, dla mnie to byloby duzo.
Poszalec sie da kazdym motocyklem, sportowym i nie sportowym,ogolnie sie da, sa lepsze do tego celu motocykle, ale sie da.
Pisze to w odniesieniu do Bandziora 650 '09 ale uwazam ze to sa identyczne motocykle wiec przenosze automatycznie moje spostrzezenia tez na GSX-F'a.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
z płynami będzie 250kg. masa spora, ale w jeżdzie to nie przeszkadza. podobnie jak Kris2k bardziej podoba mi się bandit. opakowanie motocykla klasy średniej owiewkami ze sporta jest pomysłem, bez żadnego uzasadnienia.
co do spalania to wszystko zależy od traktowania. kliknij w ikonkę pod moją odpowiedzią ze średnim spalaniem i dowiesz się więcej w tym przedmiocie. 2009 to nowszy model, ale silniki mają identyczne.
co do spalania to wszystko zależy od traktowania. kliknij w ikonkę pod moją odpowiedzią ze średnim spalaniem i dowiesz się więcej w tym przedmiocie. 2009 to nowszy model, ale silniki mają identyczne.
-
SQ - Mieszkaniec forum
Każdy swoje chwali normalka.A od bandita zdecydowanie bardziej żwawy, po za tym dużo bardziej unikalny, nie taka masówka jak bandity.Czekam na gromy od właścicieli dużych gsów(baditow):D
600:D Spawacz ram....
- milus
- Świeżak
milus napisał(a):A od bandita zdecydowanie bardziej żwawy,
tak? a z czego to ma wynikać? bo silnik, skrzynia biegów, zębatki... wszystko takie same! chyba, że masz na myśli nalepki mocy... ale w takim przypadku to już nie ma dyskusji.
-
SQ - Mieszkaniec forum
Jak coś wygląda jak gsxr to musi być szybsze od czegoś co wygląda jak gs nie?
A tak na serio to przecież kwestia gustu, ino trzeba usiąść pokręcić manetą na sucho i jak pasuje to adidaski i na miasto.
A tak na serio to przecież kwestia gustu, ino trzeba usiąść pokręcić manetą na sucho i jak pasuje to adidaski i na miasto.
600:D Spawacz ram....
- milus
- Świeżak
kolego ja latam takim gsxf'em od roku (byl to moj pierwszy sezon na tak powaznym moto) i nie powiem nie narzekam moto przewidywalne aczkolwiek troche paliwozerne ;/ jezdzac po miescie daje sie odczuc jego wage ale za to w trasie pozycja za kiera swietna lecialem w wakacje nim do mielna ponad 400 km i powiem szczerze ze mialem tylko 2 postoje na stacji na tankowanie
wielka zaleta jego jest wskaznik paliwa i zapietego biegu pozdro

- aaddaamm
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości