Kawasaki Baby Ninja ZXR 400 - Problem ze swiecami
• Strona 1 z 1
Kawasaki Baby Ninja ZXR 400 - Problem ze swiecami
Witam. Temat mozna by bylo nazwac Ninja kontynuacja problemow no ale po co..
A wiec mam taki problem ze odlaczylem wszystkie kable od swiec i sie pomieszaly no i podlaczylem tak jak byly niby no i jest taki problem ze strasznie ciezko pali no wiec dostalem opierdziel od ojca ze napewno zle podlaczylem kable no i przelozyl po swojemu no i faktycznie zadzialalo tylko nastepna rzecz jest taka ze przelozylismy spowrotem po mojemu i tam zaczol lepiej palic. No i tak kombinowalismy i na kazdych ustawieniach swiec dziala (dziwne jak dla mnie, tymbardziej dla mojego ojca)..
Wiec jesli ktos ma zdjecie albo moze mi powiedziec dokladnie jak ustawic kable tak po orginalnemu
bede z gory wdzieczny.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow chetnych do pomocy
Bajo
Acidqlon
A wiec mam taki problem ze odlaczylem wszystkie kable od swiec i sie pomieszaly no i podlaczylem tak jak byly niby no i jest taki problem ze strasznie ciezko pali no wiec dostalem opierdziel od ojca ze napewno zle podlaczylem kable no i przelozyl po swojemu no i faktycznie zadzialalo tylko nastepna rzecz jest taka ze przelozylismy spowrotem po mojemu i tam zaczol lepiej palic. No i tak kombinowalismy i na kazdych ustawieniach swiec dziala (dziwne jak dla mnie, tymbardziej dla mojego ojca)..
Wiec jesli ktos ma zdjecie albo moze mi powiedziec dokladnie jak ustawic kable tak po orginalnemu

Pozdrawiam wszystkich forumowiczow chetnych do pomocy
Bajo
Acidqlon
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear.
- Acidqlon
- Świeżak
-
nurofen - Świeżak
-
GuRaL - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości