dorabianie kluczyka.
• Strona 1 z 1
dorabianie kluczyka.
witam.mam takie pytanie. zginął mi kluczyk od baku i nie mam jak go otworzyć.jest możliwosc dorobienie kluczyka bez posiadania starego???
- snajper1991
- Świeżak
poprostu gdzies mi się zgubił i nie mam pojęcia gdzie. mam fzr1000 a nie skutera:) jesli sie nie da to będę musial wymienic korek tak???
- snajper1991
- Świeżak
gdzieś czytałem ze da sie ale nie jestem pewien musialbym poszukac. gdyby ktoś wiedział to byłbym wdzieczny za odp bo jak nie ma mozliwosci to bede szukal jakiejs uzywki.
- snajper1991
- Świeżak
snajper1991Nie ma probelemu z dorobieniem klucza bez wzoru , jedyne co musisz posidać to zamek lub samą wkładkę .
oto konttakt :
Piotrek - notabene wygrał program usterka w TVN ( awaryjne otwarcie auta bez użycia kluczyka )
509 - 550 - 665
ps. jak byś był zainteresowany zakupem to mam surówki kluczyków do yamahy bez imobilajzera - kontak na PW ,
oto konttakt :
Piotrek - notabene wygrał program usterka w TVN ( awaryjne otwarcie auta bez użycia kluczyka )
509 - 550 - 665
ps. jak byś był zainteresowany zakupem to mam surówki kluczyków do yamahy bez imobilajzera - kontak na PW ,
<B>Yamaha R ONE 2009 and 2010 by Trimix</B>
-
Trimix - Świeżak
trimix tak myslalem ze sie da tylko nie byłem pewny. poszukam go dzisiaj i jak nie znajdę to będę coś myslal.
- snajper1991
- Świeżak
hm... to ciekawe jak mi zaj**ali w pewnym serwisie zamek pod siedzenie (taki nie wiadomo do czego-jakby kłódka tyle że no oryginalnie tam był..) to mogą sobie dorobić kluczyk po tym i zajumić mi sprzęta zwyczajnie kiedyś podchodząc sobie do niego i odpalając??
Pamietam, że kluczyk wchodził do połowy - nie jak ten w stacyjce...
ps. sprawę opisałem w "niepolecane serwisy". Zgłaszałem to u ich kierownika i powiedział, że nie może być, że to u nich zginęło...jaaasne.. SAmo odpadło??
pytanie czy zacząć się bać...
Sprawa już nie aktualna. Przestraszyłem się nie ma co tym tematem i tym co mi zrobiono, więc zamówiłem nowy komplet stacyjka, korek paliwa, zamek siedzenia. Cóż...120zł a przynajmniej spokojna głowa.
Pamietam, że kluczyk wchodził do połowy - nie jak ten w stacyjce...
ps. sprawę opisałem w "niepolecane serwisy". Zgłaszałem to u ich kierownika i powiedział, że nie może być, że to u nich zginęło...jaaasne.. SAmo odpadło??
pytanie czy zacząć się bać...
Sprawa już nie aktualna. Przestraszyłem się nie ma co tym tematem i tym co mi zrobiono, więc zamówiłem nowy komplet stacyjka, korek paliwa, zamek siedzenia. Cóż...120zł a przynajmniej spokojna głowa.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Przemo_rene fzra idzie niedlugo na sprzedaż wiec nie chce dokladać to tego moto tylko dorobic kluczyk i niech idzie jak stoi. gdybym mial nim nadal jeździl to kupiłbym komplet tak jak Ty i po problemie.
- snajper1991
- Świeżak
nie no ja rozumiem Twój tamat. Ja nie napisałem, że lepiej może Tobie kupić cały zestaw. Ja podałem przykład swój i moją refleksję oraz działania jakie wykonałem w celu zabezpieczenia swojego motocykla po kradzieży zamka i przeczytaniu tego tematu.
-
nie zrozum źle mojej poprzedniej wypowiedzi.moze i lepiej będzie zrobić tak jak Ty to zrobiles bo wtedy nie bedzie problemow typu ze kluczyk sie zacina itp.
- snajper1991
- Świeżak
jak jest dobry fachowiec od dorabiania kluczy to bedzie działał lepiej niż oryginał wysłuzony który miałeś. Ja dorabiałem do swojego zapasowy kluczyk i go używałem i działa lepiej niż oryginał, więc o zacinanie się nie martw. Tyle, że ja dorabiałem ze wzoru kluczyka.
Sluchaj - jakby co to pewnie za około 100zł też znalazłbyś komplet zamków.
Sluchaj - jakby co to pewnie za około 100zł też znalazłbyś komplet zamków.
-
no własnie miales wzor i napewno wyjdzie lepiej niz taki robiony prawie z glowy.ciezko by bylo znalezc komplet za 100zł do tego moto.popatrze z ciekawosci ile by mnie to moglo kosztowac.
- snajper1991
- Świeżak
Tak na przyszłość napiszę jakby ktoś miał podobne wątpliwości
W samochodach jest tak, że zamki od drzwi bagażnika i stacyjki różnią się od siebie ilością ząbków i tylko stacyjka wykorzystuje wszystkie z nich, głowy nie dam, ale pewnie w motocyklach jest tak samo.
hm... to ciekawe jak mi zaj**ali w pewnym serwisie zamek pod siedzenie (taki nie wiadomo do czego-jakby kłódka tyle że no oryginalnie tam był..) to mogą sobie dorobić kluczyk po tym i zajumić mi sprzęta zwyczajnie kiedyś podchodząc sobie do niego i odpalając??
W samochodach jest tak, że zamki od drzwi bagażnika i stacyjki różnią się od siebie ilością ząbków i tylko stacyjka wykorzystuje wszystkie z nich, głowy nie dam, ale pewnie w motocyklach jest tak samo.
- żółf
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości