[Aktualności] GSX-R Cup 2010 – znamy już cennik
• Strona 1 z 1
[Aktualności] GSX-R Cup 2010 – znamy już cennik
Dyskusja na temat: GSX-R Cup 2010 – znamy już cennik
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
GSX-R Cup 2010 – znamy już cennik
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
GSX-R Cup 2010 – znamy już cennik
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
No Grandys Duo się postarało. W tym roku mamy naprawdę ciekawe pakiety w porównaniu do konkurencyjnych pucharów. Przyjemnie popatrzeć ale szkoda czasu, pobiegnę się zapisać.... <br><hr>piotrek#34
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sprzedam kombinezon PSI GSX-R cup 2009 klasa powyzej 600. info kfrankowski@gmail.com<br><hr>Franek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie, to raczej dostosowanie do regulaminów AA (w Superstock 600 tez tak jest) czyli 102+3 po wyścigu<br><hr>Łukasz ŚwiderekKomentatorzy napisał(a):A te wydechy 102db to oznacza, ze aw stawia na swoim w ograniczaniu hałasu? <br><hr>Lisek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
cześć Świder... Rozumiem, że ceny są Brutto!!?? Za opony również??!! Pozdrawiam<br><hr>Valdi#50Komentatorzy napisał(a):A te wydechy 102db to oznacza, ze aw stawia na swoim w ograniczaniu hałasu? <br><hr>Lisek<br>Komentatorzy napisał(a):Nie, to raczej dostosowanie do regulaminów AA (w Superstock 600 tez tak jest) czyli 102+3 po wyścigu<br><hr>Łukasz Świderek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no brutto! takie prawo w Polsce, że tak trzeba oficjalne ceny podawać chyba, nie??<br><hr>Łukasz ŚwiderekKomentatorzy napisał(a):A te wydechy 102db to oznacza, ze aw stawia na swoim w ograniczaniu hałasu? <br><hr>Lisek<br>Komentatorzy napisał(a):Nie, to raczej dostosowanie do regulaminów AA (w Superstock 600 tez tak jest) czyli 102+3 po wyścigu<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):cześć Świder... Rozumiem, że ceny są Brutto!!?? Za opony również??!! Pozdrawiam<br><hr>Valdi#50<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
brutto, dzwoniłem i też o to pytałem.<br><hr>AndrzejKomentatorzy napisał(a):A te wydechy 102db to oznacza, ze aw stawia na swoim w ograniczaniu hałasu? <br><hr>Lisek<br>Komentatorzy napisał(a):Nie, to raczej dostosowanie do regulaminów AA (w Superstock 600 tez tak jest) czyli 102+3 po wyścigu<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):cześć Świder... Rozumiem, że ceny są Brutto!!?? Za opony również??!! Pozdrawiam<br><hr>Valdi#50<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
niby tak Swiderek.. Ale wiesz, z doświadczenia wiem że różnie z tym bywało.. Dlatego się dopytuję. Ciekawi mnie też jaki to dokładnie model D211??Komentatorzy napisał(a):A te wydechy 102db to oznacza, ze aw stawia na swoim w ograniczaniu hałasu? <br><hr>Lisek<br>Komentatorzy napisał(a):Nie, to raczej dostosowanie do regulaminów AA (w Superstock 600 tez tak jest) czyli 102+3 po wyścigu<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):cześć Świder... Rozumiem, że ceny są Brutto!!?? Za opony również??!! Pozdrawiam<br><hr>Valdi#50<br>Komentatorzy napisał(a):no brutto! takie prawo w Polsce, że tak trzeba oficjalne ceny podawać chyba, nie??<br><hr>Łukasz Świderek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no niby jest jeden puchar nettoKomentatorzy napisał(a):A te wydechy 102db to oznacza, ze aw stawia na swoim w ograniczaniu hałasu? <br><hr>Lisek<br>Komentatorzy napisał(a):Nie, to raczej dostosowanie do regulaminów AA (w Superstock 600 tez tak jest) czyli 102+3 po wyścigu<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):cześć Świder... Rozumiem, że ceny są Brutto!!?? Za opony również??!! Pozdrawiam<br><hr>Valdi#50<br>Komentatorzy napisał(a):no brutto! takie prawo w Polsce, że tak trzeba oficjalne ceny podawać chyba, nie??<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):niby tak Swiderek.. Ale wiesz, z doświadczenia wiem że różnie z tym bywało.. Dlatego się dopytuję. Ciekawi mnie też jaki to dokładnie model D211??heh!! pzdr<br><hr>Valdi #50<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
D211 GP racer-na stronie <a href="http://www.gsxr-cup.eu/pakiety.php" target="blank" class="link">http://www.gsxr-cup.eu/pakiety.php</a> jest to wyraźnie napisane- opcja 4<br><hr>matrixKomentatorzy napisał(a):A te wydechy 102db to oznacza, ze aw stawia na swoim w ograniczaniu hałasu? <br><hr>Lisek<br>Komentatorzy napisał(a):Nie, to raczej dostosowanie do regulaminów AA (w Superstock 600 tez tak jest) czyli 102+3 po wyścigu<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):cześć Świder... Rozumiem, że ceny są Brutto!!?? Za opony również??!! Pozdrawiam<br><hr>Valdi#50<br>Komentatorzy napisał(a):no brutto! takie prawo w Polsce, że tak trzeba oficjalne ceny podawać chyba, nie??<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):niby tak Swiderek.. Ale wiesz, z doświadczenia wiem że różnie z tym bywało.. Dlatego się dopytuję. Ciekawi mnie też jaki to dokładnie model D211??heh!! pzdr<br><hr>Valdi #50<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pani bądź Panie Matrixie!! Info na stronie, którą Pan(i) wymienia dla mnie nie jest wyczerpujące; być może dla Pana(i) tak ...Świderek.. Czepiam się.. Podejrzewam, że nawet Pan J.G. może tego dokładnie nie wiedziećKomentatorzy napisał(a):A te wydechy 102db to oznacza, ze aw stawia na swoim w ograniczaniu hałasu? <br><hr>Lisek<br>Komentatorzy napisał(a):Nie, to raczej dostosowanie do regulaminów AA (w Superstock 600 tez tak jest) czyli 102+3 po wyścigu<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):cześć Świder... Rozumiem, że ceny są Brutto!!?? Za opony również??!! Pozdrawiam<br><hr>Valdi#50<br>Komentatorzy napisał(a):no brutto! takie prawo w Polsce, że tak trzeba oficjalne ceny podawać chyba, nie??<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):niby tak Swiderek.. Ale wiesz, z doświadczenia wiem że różnie z tym bywało.. Dlatego się dopytuję. Ciekawi mnie też jaki to dokładnie model D211??heh!! pzdr<br><hr>Valdi #50<br>
Komentatorzy napisał(a):no niby jest jeden puchar nettoco znaczy jakie d211?<br><hr>Łukasz Świderek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nowe gp racer są podobno super hiper. Irek z Andrzejem to testowali w Almerii <a href="http://www.scigacz.pl/Irek,Sikora,i,Andrzej,Pawelec,testowali,w,Hiszpanii,11749.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/Irek,Sikora,i,Andrzej,Pawelec,testowali,w,Hiszpanii,11749.html</a><br><hr>Łukasz ŚwiderekKomentatorzy napisał(a):A te wydechy 102db to oznacza, ze aw stawia na swoim w ograniczaniu hałasu? <br><hr>Lisek<br>Komentatorzy napisał(a):Nie, to raczej dostosowanie do regulaminów AA (w Superstock 600 tez tak jest) czyli 102+3 po wyścigu<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):cześć Świder... Rozumiem, że ceny są Brutto!!?? Za opony również??!! Pozdrawiam<br><hr>Valdi#50<br>Komentatorzy napisał(a):no brutto! takie prawo w Polsce, że tak trzeba oficjalne ceny podawać chyba, nie??<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):niby tak Swiderek.. Ale wiesz, z doświadczenia wiem że różnie z tym bywało.. Dlatego się dopytuję. Ciekawi mnie też jaki to dokładnie model D211??heh!! pzdr<br><hr>Valdi #50<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szkoda że mnie na to nie stać. 15 000 to minimum jakie trzeba wydać zeby wystartować w tym pucharze?<br><hr>michal z biednego podkarpacia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Valdi! Najpierw ci się Modlin nie podobał, teraz ferment siejesz z oponami. Zadaj sobie może trochę trudu i poczytaj chociaż tutaj, komentarze jak Ci się nie chce zajrzeć na stronę pucharu. Może wtedy do Ciebie dotrze, że w przeciwieństwie do innych, w Pucharze GSX-R wszystko jest zawsze jasne i klarowne. Ceny są-cenami brutto, jak jest napisane, że będą D211 GP Racer, to znaczy, że będą takie i na koniec, skoro zapisałeś się do pucharu konkrencyjnego, w którym może będzie Dunlop, a może Metzeler, może będzie kosztować netto a może brutto, może będzie jasna oferta, a może nie, to bądź mężczyzną, zaciśnij mocno zęby i bądź dobrej myśli...może nie będzie tak tam w cale źle. Tam ci nie przeszkadzało, że wpłaciłeś zaliczkę na coś, czego oferta nie została oficjalnie opublikowana?<br><hr>AndrzejKomentatorzy napisał(a):A te wydechy 102db to oznacza, ze aw stawia na swoim w ograniczaniu hałasu? <br><hr>Lisek<br>Komentatorzy napisał(a):Nie, to raczej dostosowanie do regulaminów AA (w Superstock 600 tez tak jest) czyli 102+3 po wyścigu<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):cześć Świder... Rozumiem, że ceny są Brutto!!?? Za opony również??!! Pozdrawiam<br><hr>Valdi#50<br>Komentatorzy napisał(a):no brutto! takie prawo w Polsce, że tak trzeba oficjalne ceny podawać chyba, nie??<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):niby tak Swiderek.. Ale wiesz, z doświadczenia wiem że różnie z tym bywało.. Dlatego się dopytuję. Ciekawi mnie też jaki to dokładnie model D211??heh!! pzdr<br><hr>Valdi #50<br>
Komentatorzy napisał(a):no niby jest jeden puchar nettoco znaczy jakie d211?<br><hr>Łukasz Świderek<br>
Komentatorzy napisał(a):Pani bądź Panie Matrixie!! Info na stronie, którą Pan(i) wymienia dla mnie nie jest wyczerpujące; być może dla Pana(i) tak ...Świderek.. Czepiam się.. Podejrzewam, że nawet Pan J.G. może tego dokładnie nie wiedzieć… Z pewnością chodzi o Dunlop D 209 GP Racer N TEC?? Oki, nie drążmy tematu... Okaże się w praniu... Pzdr<br><hr>Valdi #50<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A el Waldemar to nie jest człowiek BMW? <br><hr>LisekKomentatorzy napisał(a):A te wydechy 102db to oznacza, ze aw stawia na swoim w ograniczaniu hałasu? <br><hr>Lisek<br>Komentatorzy napisał(a):Nie, to raczej dostosowanie do regulaminów AA (w Superstock 600 tez tak jest) czyli 102+3 po wyścigu<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):cześć Świder... Rozumiem, że ceny są Brutto!!?? Za opony również??!! Pozdrawiam<br><hr>Valdi#50<br>Komentatorzy napisał(a):no brutto! takie prawo w Polsce, że tak trzeba oficjalne ceny podawać chyba, nie??<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):niby tak Swiderek.. Ale wiesz, z doświadczenia wiem że różnie z tym bywało.. Dlatego się dopytuję. Ciekawi mnie też jaki to dokładnie model D211??heh!! pzdr<br><hr>Valdi #50<br>
Komentatorzy napisał(a):Pani bądź Panie Matrixie!! Info na stronie, którą Pan(i) wymienia dla mnie nie jest wyczerpujące; być może dla Pana(i) tak ...Świderek.. Czepiam się.. Podejrzewam, że nawet Pan J.G. może tego dokładnie nie wiedzieć… Z pewnością chodzi o Dunlop D 209 GP Racer N TEC?? Oki, nie drążmy tematu... Okaże się w praniu... Pzdr<br><hr>Valdi #50<br>
Komentatorzy napisał(a):Valdi! Najpierw ci się Modlin nie podobał, teraz ferment siejesz z oponami. Zadaj sobie może trochę trudu i poczytaj chociaż tutaj, komentarze jak Ci się nie chce zajrzeć na stronę pucharu. Może wtedy do Ciebie dotrze, że w przeciwieństwie do innych, w Pucharze GSX-R wszystko jest zawsze jasne i klarowne. Ceny są-cenami brutto, jak jest napisane, że będą D211 GP Racer, to znaczy, że będą takie i na koniec, skoro zapisałeś się do pucharu konkrencyjnego, w którym może będzie Dunlop, a może Metzeler, może będzie kosztować netto a może brutto, może będzie jasna oferta, a może nie, to bądź mężczyzną, zaciśnij mocno zęby i bądź dobrej myśli...może nie będzie tak tam w cale źle. Tam ci nie przeszkadzało, że wpłaciłeś zaliczkę na coś, czego oferta nie została oficjalnie opublikowana?<br><hr>Andrzej<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jest czy nie jest, to w tym przypadku mało ważne. Ale chyba powoli do niego dociera że B ędzie M iał W ydatki...i to bardziej brutto niż netto. <br><hr>AndrzejKomentatorzy napisał(a):A te wydechy 102db to oznacza, ze aw stawia na swoim w ograniczaniu hałasu? <br><hr>Lisek<br>Komentatorzy napisał(a):Nie, to raczej dostosowanie do regulaminów AA (w Superstock 600 tez tak jest) czyli 102+3 po wyścigu<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):cześć Świder... Rozumiem, że ceny są Brutto!!?? Za opony również??!! Pozdrawiam<br><hr>Valdi#50<br>Komentatorzy napisał(a):no brutto! takie prawo w Polsce, że tak trzeba oficjalne ceny podawać chyba, nie??<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):niby tak Swiderek.. Ale wiesz, z doświadczenia wiem że różnie z tym bywało.. Dlatego się dopytuję. Ciekawi mnie też jaki to dokładnie model D211??heh!! pzdr<br><hr>Valdi #50<br>
Komentatorzy napisał(a):Valdi! Najpierw ci się Modlin nie podobał, teraz ferment siejesz z oponami. Zadaj sobie może trochę trudu i poczytaj chociaż tutaj, komentarze jak Ci się nie chce zajrzeć na stronę pucharu. Może wtedy do Ciebie dotrze, że w przeciwieństwie do innych, w Pucharze GSX-R wszystko jest zawsze jasne i klarowne. Ceny są-cenami brutto, jak jest napisane, że będą D211 GP Racer, to znaczy, że będą takie i na koniec, skoro zapisałeś się do pucharu konkrencyjnego, w którym może będzie Dunlop, a może Metzeler, może będzie kosztować netto a może brutto, może będzie jasna oferta, a może nie, to bądź mężczyzną, zaciśnij mocno zęby i bądź dobrej myśli...może nie będzie tak tam w cale źle. Tam ci nie przeszkadzało, że wpłaciłeś zaliczkę na coś, czego oferta nie została oficjalnie opublikowana?<br><hr>Andrzej<br>Komentatorzy napisał(a):A el Waldemar to nie jest człowiek BMW? <br><hr>Lisek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najlepsza gadka na tym forum jaką widziałemKomentatorzy napisał(a):A te wydechy 102db to oznacza, ze aw stawia na swoim w ograniczaniu hałasu? <br><hr>Lisek<br>Komentatorzy napisał(a):Nie, to raczej dostosowanie do regulaminów AA (w Superstock 600 tez tak jest) czyli 102+3 po wyścigu<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):cześć Świder... Rozumiem, że ceny są Brutto!!?? Za opony również??!! Pozdrawiam<br><hr>Valdi#50<br>Komentatorzy napisał(a):no brutto! takie prawo w Polsce, że tak trzeba oficjalne ceny podawać chyba, nie??<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):niby tak Swiderek.. Ale wiesz, z doświadczenia wiem że różnie z tym bywało.. Dlatego się dopytuję. Ciekawi mnie też jaki to dokładnie model D211??heh!! pzdr<br><hr>Valdi #50<br>
Komentatorzy napisał(a):Valdi! Najpierw ci się Modlin nie podobał, teraz ferment siejesz z oponami. Zadaj sobie może trochę trudu i poczytaj chociaż tutaj, komentarze jak Ci się nie chce zajrzeć na stronę pucharu. Może wtedy do Ciebie dotrze, że w przeciwieństwie do innych, w Pucharze GSX-R wszystko jest zawsze jasne i klarowne. Ceny są-cenami brutto, jak jest napisane, że będą D211 GP Racer, to znaczy, że będą takie i na koniec, skoro zapisałeś się do pucharu konkrencyjnego, w którym może będzie Dunlop, a może Metzeler, może będzie kosztować netto a może brutto, może będzie jasna oferta, a może nie, to bądź mężczyzną, zaciśnij mocno zęby i bądź dobrej myśli...może nie będzie tak tam w cale źle. Tam ci nie przeszkadzało, że wpłaciłeś zaliczkę na coś, czego oferta nie została oficjalnie opublikowana?<br><hr>Andrzej<br>Komentatorzy napisał(a):A el Waldemar to nie jest człowiek BMW? <br><hr>Lisek<br>Komentatorzy napisał(a):jest czy nie jest, to w tym przypadku mało ważne. Ale chyba powoli do niego dociera że B ędzie M iał W ydatki...i to bardziej brutto niż netto. <br><hr>Andrzej<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sprzedam lub zamienię na niebieski kombinezon PSI w kolorze czerwonym
piotrkaluzka@interia.pl<br><hr>piotrek#34

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl