Zobacz wątek - <i>[Galerie foto]</i> Warszawski Motobazar 2010 - zima w peł
NAS Analytics TAG

[Galerie foto] Warszawski Motobazar 2010 - zima w peł

Komentarze użytkowników
_________

[Galerie foto] Warszawski Motobazar 2010 - zima w peł

Postprzez Åšcigacz » 25/1/2010, 20:26

Dyskusja na temat: Warszawski Motobazar 2010 - zima w pełni
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Warszawski Motobazar 2010 - zima w pełni
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/1/2010, 20:26

Niedzielny moto-bazar to w mojej ocenie totalna porażka. Dominacja przeciętnej firmy "Metro". Niewielki wybór akcesoriów. Podobne oferty na sąsiadujących stoiskach. No i zdecydowanie zbyt wysokie ceny. Odwiedzamy taki miejsca z nadzieją że znajdziemy przed sezonem coś ciekawego w atrakcyjnej cenie, niestety zdecydowanie nie tym razem.... może jesienią.<br><hr>kolo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/1/2010, 22:21

Komentatorzy napisał(a):Niedzielny moto-bazar to w mojej ocenie totalna porażka. Dominacja przeciętnej firmy "Metro". Niewielki wybór akcesoriów. Podobne oferty na sąsiadujących stoiskach. No i zdecydowanie zbyt wysokie ceny. Odwiedzamy taki miejsca z nadzieją że znajdziemy przed sezonem coś ciekawego w atrakcyjnej cenie, niestety zdecydowanie nie tym razem.... może jesienią.<br><hr>kolo<br>
Kolo jak szukasz okazji to zapier... do biedronki albo lidla - tam na 100% coÅ› trafisz.....
Ja na bazarku kupiłem kombi Dainese i Kask Shoei , był taki wybór że szok - nikt takiego w Warszawie nie ma , w pełni profesjonalna obsługa i doradztwo - brawo firma z Koszalina !!!<br><hr>GIZMO
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/1/2010, 10:03

Komentatorzy napisał(a):Niedzielny moto-bazar to w mojej ocenie totalna porażka. Dominacja przeciętnej firmy "Metro". Niewielki wybór akcesoriów. Podobne oferty na sąsiadujących stoiskach. No i zdecydowanie zbyt wysokie ceny. Odwiedzamy taki miejsca z nadzieją że znajdziemy przed sezonem coś ciekawego w atrakcyjnej cenie, niestety zdecydowanie nie tym razem.... może jesienią.<br><hr>kolo<br>
Komentatorzy napisał(a):Kolo jak szukasz okazji to zapier... do biedronki albo lidla - tam na 100% coś trafisz.....
Ja na bazarku kupiłem kombi Dainese i Kask Shoei , był taki wybór że szok - nikt takiego w Warszawie nie ma , w pełni profesjonalna obsługa i doradztwo - brawo firma z Koszalina !!!<br><hr>GIZMO <br>
...albo na bazar<br><hr>men
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê