[turystyka] Motocyklem po południowej Europie...
• Strona 1 z 1
[turystyka] Motocyklem po południowej Europie...
Dyskusja na temat: Motocyklem po poÅ‚udniowej Europie – część druga
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklem po poÅ‚udniowej Europie – część druga
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklem po poÅ‚udniowej Europie – część druga
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak widac zachodnia europa nie dosc ze droga to jeszcze niebepzieczna
Ja polecam wyprawe na Krym, poza bardzo niskimi kosztami (paliwo 1,8zl) jest bardzo bezpiecznie. Dosc powiedziec, ze ani razu podczas zwiedzania miasta czy kapieli w morzu nie zabieralismy ze soba kaskow ani zadnych bagazy. Wszystko, lacznie z dokumentami, zostawalo na motocyklu... Na pytania kierowane do autochtonow "czy tu jest bezpiecznie?" reagowali ogromnym zdziwieniem
Brakowalo zeby mowili: "tu nie Polska, tu jest bezpiecznie"
Fajna wyprawa. Pozdr<br><hr>binio

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tacy turyści jak Pan robią Polakom opinie. Cóż to za bezczelność wjeżdżać motocyklem na plażę? To tylko nasi tak potrafią. Mam nadzieję na Pana nie trafić na drodze.<br><hr>Andrzej
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co za bezczelnosc jezdzic motocyklem po drodza, a juz po lesie co robia motocrossowcy to juz wogole! Troche wiecej wyobrazni... Ja rozumiem, ze wiekszosc Europejczykow jest tak zniewolona i pozbawiona jakiejkowliek samodzielnej mysli, ale trzeba spogladac troche szerzej. A nie ze partia (ups, teraz to sie nazywa komisja europejska) zakaze to tak musi byc na calym swiecie. Poza tym nie rozumiem, dlaczego moj motocykl mialby przeszkadzac komus bardziej niz stara LadaKomentatorzy napisał(a):Tacy turyści jak Pan robią Polakom opinie. Cóż to za bezczelność wjeżdżać motocyklem na plażę? To tylko nasi tak potrafią. Mam nadzieję na Pana nie trafić na drodze.<br><hr>Andrzej<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no nie wiem jak warczący motocykl może przeszkadzać w wypoczynku na plaży... racja myślenie o komforcie innych ludzi nie tylko o własnej wygodzie to totalny zamordyzm komisji europejskiej<br><hr>AndrzejKomentatorzy napisał(a):Tacy turyści jak Pan robią Polakom opinie. Cóż to za bezczelność wjeżdżać motocyklem na plażę? To tylko nasi tak potrafią. Mam nadzieję na Pana nie trafić na drodze.<br><hr>Andrzej<br>Komentatorzy napisał(a):Co za bezczelnosc jezdzic motocyklem po drodza, a juz po lesie co robia motocrossowcy to juz wogole! Troche wiecej wyobrazni... Ja rozumiem, ze wiekszosc Europejczykow jest tak zniewolona i pozbawiona jakiejkowliek samodzielnej mysli, ale trzeba spogladac troche szerzej. A nie ze partia (ups, teraz to sie nazywa komisja europejska) zakaze to tak musi byc na calym swiecie. Poza tym nie rozumiem, dlaczego moj motocykl mialby przeszkadzac komus bardziej niz stara LadaNa cale szczescie Ukraincy jeszcze tak zniewoleni nie sa i cieszyli sie na widok motocykli, ze mogli o nich pogadac czy pomoc wyjechac jak sie ktos zakopal. tego i Panu zycze
<br><hr>binio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Podpisuje sie pod pierwszym komentarzem ;] Relacja fajna, ale zachowanie poprostu zal, wstyd mi za takich polakow jak autor tekstu<br><hr>Taser
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości