witam i prosze o pomoc
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
witam i prosze o pomoc
siemanko jestem nowym motocyklista wlasnie robie prawko kat A i chce kupic maszyne wybor jest miedzy honda cbr600 ta f2 lub kawasaki zz-r 600 tez rocznik ok 90-tegobo tylko tyle mam pieniedzy na nic nowszego mi nie starczy a i tez niechce zniszczyc nowszej maszyny bo szkoda mi jej bedzie powiedzcie co bedzie lepsze jakies wady lub zalety tych moto moze znacie?? teraz co do ubrania co lepsze kombinezon z protektorami czy osobna kurtka i osobne spodnie ah i czy jest sens pod skorzany kombinezon zakladac jeszcze utike lub zbroje i powiedzcie co lepsze skóra czy textylia bo tez mam dylemat w czy jezdzic z gory dzieki za pomoc pozdrawiam
dzwieki silnika to moja muzyka honda CBR 600f
-
[zt]michu - Świeżak
za dużo pytań za trudne odpowiedzi-sporo z tego o co pytasz zależy od indywidualnego widzimisię. Ja tak na początek to bym ci radził coś bardziej spokojnego niż 100KM poszukać:)
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
nie ja nie jestem wariat i niechce uzywac wszystkich 100km te motorki bardzo mi sie podobaja dlatego padl na nie wybor
mysle ze da sie nimi jezdzic spokojnie
na kursie sa same pierdoly w przeszlosci jezdzilem na takich smiesznych wynalazkach typu : wsk motorynka , kadet komarek simson itp no i raz w zyciu jechalem honda 1100 przejechalem 2km i sie nie przewrucilem wiec mysle ze sukces
mysle ze da sie nimi jezdzic spokojnie
na kursie sa same pierdoly w przeszlosci jezdzilem na takich smiesznych wynalazkach typu : wsk motorynka , kadet komarek simson itp no i raz w zyciu jechalem honda 1100 przejechalem 2km i sie nie przewrucilem wiec mysle ze sukces
-
[zt]michu - Świeżak
czemu zawsze ludzie mają ta samą gadkę zanim naprawde zaczą jeźdić....i ile razy jeszcze to usłyszymy/ przeczytamy. michu...nikt nie chciał używać tych wszystkich 100KM...a potem było mało:)
brak opisu...
-
aha mam 186 wzrostu i waze 80 kg i jestem dosyc silny tak przynajmniej mowi trener mam 21lat i myslalem tez o czyms takim jak zdlawieniu maszyny na pierwsze 2 miesiace nauki jazdy
-
[zt]michu - Świeżak
wiec ci powiem ze nic wiekszego niz te 600 nie planuje w zyciu kupic bo mysle ze to akurat mi wystarczy i bedzie si
powiedz mi tak szczerze czy trudno bedzie opanowac te moto bo ludzie mnie troche strasza a ja mysle ze dam rade ale moze mi sie tak tylko wydaje nigdy nie jechalem taka rasowa 600-tka
powiedz mi tak szczerze czy trudno bedzie opanowac te moto bo ludzie mnie troche strasza a ja mysle ze dam rade ale moze mi sie tak tylko wydaje nigdy nie jechalem taka rasowa 600-tka
-
[zt]michu - Świeżak
skenry lubisz??;o
ja zapodam swoje gabaryty:D
182cm 62 w porywach do 65kg, lat to już lepiej nie mówić, choć czuje się o 10 lat młodszy. Sporty extremalne typu...kto szybciej dobiegnie do autobusu:D
ja zapodam swoje gabaryty:D
182cm 62 w porywach do 65kg, lat to już lepiej nie mówić, choć czuje się o 10 lat młodszy. Sporty extremalne typu...kto szybciej dobiegnie do autobusu:D
brak opisu...
-
no niestety nie mam zadnej fotki jak bede mial to wkleje:D a wysportowany to jestem od ponad 3 lat trenuje RUGBY twardy sport ale nie gadamy o sporcie tylko o motorkach
pozdro:P
pozdro:P
-
[zt]michu - Świeżak
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości