Nie pali po postoju co zrobić????
• Strona 1 z 1
Nie pali po postoju co zrobić????
Siemka mam problem ze swoim skuterem juno firma <jmstar> jest to skuter 2t po postoju nie chce odpalić odpali tylko wtedy gdy wleje mu dawkę paliwa do cyla po 2 mocnych kopach odpali ale znowu jak zrobię przerwę w jeździe znowu jest to samo ;/ prosze o pomoc z góry dzięx 

- kamillo26z
- Świeżak
Świeca, gaźnik, filtr powietrza, kompresja.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
świece kupiłem nową filtr powietrza czyszczony kompresja jest bo sprawdzałem tylko nie wiem co z tym gaźnikiem bo wczoraj go wykręcałem i wyczyściłem dokładnie wszystkie dysze i całość tylko nie wiem czy on nie jest rozregulowany nie wiem jak powinny być ustawione te śrubki regulowania ;/
- kamillo26z
- Świeżak
nie ma konkretnego ustawienia śrubek. musisz odpalić i regulować aż będzie ok. Może to być też ssanie ja miałem kiedyś też taki problem że jak zimny to nie chciał odpalać.
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
w którym miejscu znajduję sie to ssanie bo nie wiem;/
a próbowałem ustawi ten gaźnik przy odpalonym silniku i żadnych rezultatów bo tam są dwie śrubki od obrotów a ta druga to nie wiem od czego jest i nie moge tego zrobic ;/ napisz gdzie to ssanie jest
a próbowałem ustawi ten gaźnik przy odpalonym silniku i żadnych rezultatów bo tam są dwie śrubki od obrotów a ta druga to nie wiem od czego jest i nie moge tego zrobic ;/ napisz gdzie to ssanie jest

- kamillo26z
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 5 gości