Mity i dyskusje o strojach i ubraniach...
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Herbatkowy pytasz o reakcję ludzi i ich wypowiedzi na temat ubrań, a wręcz ich lekceważący stosunek do odzieży motocyklowej i pogardliwe spojrzenia, bo poj. nie taka itd. Debata może byłaby prosta gdyby dotyczyła osób nigdy nie mających, nie jeżdzących na motocyklu. Jednak jeżeli chodzi o osoby jeżdzące na moto i tak się zachowujące, to trudno mi wytłumaczyć takie postępowanie. Możliwe, że jest to chęć bycia "bochaterm, bardziej doświadczonym, lepszym, odważniejszym", ignorancji innych. Prawda może być zupełmie inna, może taki ktoś jeszcze nic tak na prawdę nie przeżył na moto i nie wie co to znaczy... Oczywiście nie wolno generalizować. Takie, to moje przemyślenia co do tematu ale czy tak jest.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
ale ogolnie nie rozumiem po co ten temat
zle ci z tym ze patrza na ciebie dziwnie? Przejmujesz sie tym? Ja jak bede chcial to bede jezdzil w kalesonach i swetrze Konona... Trzeba wlaczyc chill mode i miec na to wy*****... po co zawracac sobie glowe innymi ludzmi? Ja np mialem glosny wydech w sumie w tym tez mam glosny i nawet jak jade wolno to ludzie sie w leb pukaja a ja w tym momencie specjalnie jeszcze wezme sprzegielko 3 strzaly i tyle... trzeba miec wyj**** 

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Konio jeżeli chodzi o mnie, to mam to gdzieś co ludzie myślą na ten temat, bo tak i tak latam w pełnym rynsztunku dla swojego bezpieczeństwa. Podzieliłem się tylko z herbatkowym swoimi przemyśleniami skoro założył temat i chciał porozmawiać.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
Nie chodzilo mi o ciebie a bardziej wlasnie o Herbatke... wrzucic na luzz panowie nie brac wszystkiego do siebie...
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Może herbatkowy przeżywa stresa jak się na niego patrzą i chce pogadać.
Konio ok.
Konio ok.
-
Hamulec - Bywalec
Na rozpoczęciu sezonu w Poznaniu bedę RS 125, która przez calutką zimę jest robiona przezemnie na Lalunie. Począwszy od silnika i kończąc na oleju do mieszanki czy nowych oponach. Zapraszam wszystkich którym wydaje się ze 124 to nic. Wyglądem nie odbiega dużo od 600 (akurat RS moja) powiedziałbym nawet ze wcale. Mam ją na oponach 120 przód i 180 tył.
W tym tygodniu skonczylem pakować pieniądze w motor (własnorecznie zarobione), i biorę się za ubiór. Brakuje ejszcze kurtka buty i rękawice. Reszte juz mam :0 Pozdro i do zobaczenia
W tym tygodniu skonczylem pakować pieniądze w motor (własnorecznie zarobione), i biorę się za ubiór. Brakuje ejszcze kurtka buty i rękawice. Reszte juz mam :0 Pozdro i do zobaczenia

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
MAcie problemy naprawde, ja mam wszystkie szmaty, ale czasem fajnie jest sie przejechac kawałek bez tego szmelcu. Niech każdy robi jak sobie chce i wszystko. A co do pojemnosci to tylko ludzie bez wiedzy gadaja ze na 125 to mozna w klapkach siadac i bedzie ok, a jak widza kogos w stroju to maja z tego ubaw.
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Åšcigacz.pl
robimy coś podobnego jak rok temu z otwarciem sezonu w POznaniu? Tj. Mój banner ściga przy stadionie i tam się widzimy?
Ps. Ja nie wiem jak to jest ale niektórzy na 50tkach mają wiecej umiejetności i ogarnięcia niż nie jeden na 600 a nawet litrze.
Ile razy w sezonie (na początku głównie) podjeżdżają do mnie równolegle na światłach jakieś typki np w zxr750 w dresie, kasku HGW (h.uj go wie) i tyle.
Na przywitanie odcinka i banan na twarzy...
Smutne. Ja rozumiem radość z posiadanego sprzęta ale trochę obycia...nie wspomne o starcie spod świateł na pełnym reblu...
Normalnie taki oscentacyjny face palm mi siÄ™ marzy przy takich sytuacjach.
Inna sprawa to, że jest chłopak (14lat) co śmiga skuterem 50tką - jakiś chiniol tani ale z nowymi gratami i to co ten chłopaczek wyczynia na tym sprzęcie to szacun. Ma dobre (tekstyl) ciuchy, spoko kask (jakiś nolan) jak na skuter.
Drifty po śniegu po rondzie osiedlowym, na koło nim daje, stopala nawet potrafi tak z 2 metry.
Myśle, że temat pogardy dla mniejszej pojemności to kwestia ludzi i my tutaj nic nie zmienimy. Jedyny sposób to mieć wbite głęboko na to co inni mówią.
Jaką ja kiedyś rzeźbę robiłem by ubrać się bezpiecznie bez kasy...ochraniacze piłkarskie, spodnie skórzane ale na choppera na 20zł z lumpa, rękawiczki lekkie narciarskie z chaty...szalik i chusta bo kurtkę miałem tylko starą skóre z czasów HEAVY METAL, pod tym polar a na wszystko plecak którym ściagałem kurtkę jak mocno tylko się dało by się nie pompowała powietrzem.... i co? I spoko - były spojrzenia, że co za rzeźba...i co? i g**no.
Teraz latam w zależności od potrzeb w skórzanym kombi probikera lub zestawie tekstylnym modeki shield pro, papciach sidi itd...i co? i g**no. Moja sprawa

Ps. Ja nie wiem jak to jest ale niektórzy na 50tkach mają wiecej umiejetności i ogarnięcia niż nie jeden na 600 a nawet litrze.
Ile razy w sezonie (na początku głównie) podjeżdżają do mnie równolegle na światłach jakieś typki np w zxr750 w dresie, kasku HGW (h.uj go wie) i tyle.
Na przywitanie odcinka i banan na twarzy...
Smutne. Ja rozumiem radość z posiadanego sprzęta ale trochę obycia...nie wspomne o starcie spod świateł na pełnym reblu...
Normalnie taki oscentacyjny face palm mi siÄ™ marzy przy takich sytuacjach.
Inna sprawa to, że jest chłopak (14lat) co śmiga skuterem 50tką - jakiś chiniol tani ale z nowymi gratami i to co ten chłopaczek wyczynia na tym sprzęcie to szacun. Ma dobre (tekstyl) ciuchy, spoko kask (jakiś nolan) jak na skuter.
Drifty po śniegu po rondzie osiedlowym, na koło nim daje, stopala nawet potrafi tak z 2 metry.
Myśle, że temat pogardy dla mniejszej pojemności to kwestia ludzi i my tutaj nic nie zmienimy. Jedyny sposób to mieć wbite głęboko na to co inni mówią.
Jaką ja kiedyś rzeźbę robiłem by ubrać się bezpiecznie bez kasy...ochraniacze piłkarskie, spodnie skórzane ale na choppera na 20zł z lumpa, rękawiczki lekkie narciarskie z chaty...szalik i chusta bo kurtkę miałem tylko starą skóre z czasów HEAVY METAL, pod tym polar a na wszystko plecak którym ściagałem kurtkę jak mocno tylko się dało by się nie pompowała powietrzem.... i co? I spoko - były spojrzenia, że co za rzeźba...i co? i g**no.
Teraz latam w zależności od potrzeb w skórzanym kombi probikera lub zestawie tekstylnym modeki shield pro, papciach sidi itd...i co? i g**no. Moja sprawa

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
a ja przyznam sie ze czasem i tak wyjezdzalem w spodenkach i tschirce bo przeciez jadac do kumpla na kawke papieroska i pogadac przy 30 stopniach to nie bede sie gotowac 

Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Labiss konkretnie gumował r6 w hawajkach 

Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
ja tam chociaż skuterkiem popylam to 80cc potrafi sie rozpędzić do tych 100km/h zawsze zbroja rękawice i kask
- rasta rules
- Świeżak
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości