[Aktualności] Quadowcy zniszczyli stoki narciarskie..
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Quadowcy zniszczyli stoki narciarskie..
Dyskusja na temat: Quadowcy zniszczyli stoki narciarskie w Szczyrku
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Quadowcy zniszczyli stoki narciarskie w Szczyrku
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Quadowcy zniszczyli stoki narciarskie w Szczyrku
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zobacz fajny serwis <a href="http://www.scigacz.pl" target="blank" class="link">www.scigacz.pl</a><br><hr>anka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kodeks quadowca znajdziesz na stronie Polskiego Stowarzyszenia Czterokołowców ATV Polska. <br><hr>EristofKomentatorzy napisał(a):a moze ktos mi powie gdzie ten kodeks quadowca znajde ?<br><hr>luki<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Byłem w ten weekend na nartach w Szczyrku i muszę przyznać, że warunki tam są nie najlepsze. Jest środek stycznia, pełno śniegu, a 3/4 wyciągów nieczynne. Na wspomnianej czyrnej czynne były tylko ośle łączki, więc moim zdaniem niech nie robią tragedii, że quadowcy zniszczyli stok bo i tak był z niego marny pożytek, a tak to przynajmniej ktoś to wykorzystał i sobie pojeździł. <br><hr>men
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dzieki<br><hr>lukiKomentatorzy napisał(a):a moze ktos mi powie gdzie ten kodeks quadowca znajde ?<br><hr>luki<br>Komentatorzy napisał(a):Kodeks quadowca znajdziesz na stronie Polskiego Stowarzyszenia Czterokołowców ATV Polska. <br><hr>Eristof<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hehehe dobre, co tam no nie, ktos w końcu se pojeżdził:)<br><hr>Krzysiek bashanKomentatorzy napisał(a):Byłem w ten weekend na nartach w Szczyrku i muszę przyznać, że warunki tam są nie najlepsze. Jest środek stycznia, pełno śniegu, a 3/4 wyciągów nieczynne. Na wspomnianej czyrnej czynne były tylko ośle łączki, więc moim zdaniem niech nie robią tragedii, że quadowcy zniszczyli stok bo i tak był z niego marny pożytek, a tak to przynajmniej ktoś to wykorzystał i sobie pojeździł. <br><hr>men<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak to jest jak się nie czyta i nie zna prastarej Księgi Kodeksu Quadowca!... o drżyjcie ludzie, bo tamci głupcy ściągnęli na nas gniew Starców Quadowych.... o zgrozo!<br><hr>śmieszne to... śmieszne
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no bo skoro w środku zimy stoki (które pamiętają czasy Gierka) stoją nieczynne, to jaki jest w tym biznes? lepiej zrobić tor dla quadów, albo jakąś inna atrakcje z której ktoś skorzysta<br><hr>menKomentatorzy napisał(a):Byłem w ten weekend na nartach w Szczyrku i muszę przyznać, że warunki tam są nie najlepsze. Jest środek stycznia, pełno śniegu, a 3/4 wyciągów nieczynne. Na wspomnianej czyrnej czynne były tylko ośle łączki, więc moim zdaniem niech nie robią tragedii, że quadowcy zniszczyli stok bo i tak był z niego marny pożytek, a tak to przynajmniej ktoś to wykorzystał i sobie pojeździł. <br><hr>men<br>Komentatorzy napisał(a):Hehehe dobre, co tam no nie, ktos w końcu se pojeżdził:)<br><hr>Krzysiek bashan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nauka odwieczna ukazuje, że bohatery i kozaki pod hełmami mają ino ćwierć orzeszka, a działania ich są na pograniczu paranoi. Łapać ich powinni i ze stoku w beczkach zrzucać powinni - może by się wtedy odkręcili kacapy pomigane. Jestem aktywnym quadowcem i sam bym takich gagatków przegonił, bo myślą bobki, że wszysko im wolno skoro mają TAKĄ MASZYNĘ!!! Za niszczenie cudzego mienia powinni wsadzać do pierdla!!!<br><hr>MC_focus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nauka odwieczna ukazuje, że bohatery i kozaki pod hełmami mają ino ćwierć orzeszka, a działania ich są na pograniczu paranoi. Łapać ich powinni i ze stoku w beczkach zrzucać powinni - może by się wtedy odkręcili kacapy pomigane. Jestem aktywnym quadowcem i sam bym takich gagatków przegonił, bo myślą bobki, że wszysko im wolno skoro mają TAKĄ MASZYNĘ!!! Za niszczenie cudzego mienia powinni wsadzać do pierdla!!!<br><hr>MC_focus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl