Podsumowanie najbardziej kontrowersyjnej ankiety Scigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Na demotywatorach był dobry tekst apropos, chodziło mniej więcej o to:
"Póki nie miałem internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
blog?
To ścierwo.
P.S. Ankieta nie była kontrowersyjna była słaba, jak ja p**
"Póki nie miałem internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
blog?
To ścierwo.
P.S. Ankieta nie była kontrowersyjna była słaba, jak ja p**
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Hehe nie doceniacie kolesia ;p
Na początku nawet śmiesznie a później nic szczególnego. I ten kolo na bank dymał swoja siostrę/kuzynkę ;p
Ogólnie jak coś jeszcze napisze to przeczytam.
Na początku nawet śmiesznie a później nic szczególnego. I ten kolo na bank dymał swoja siostrę/kuzynkę ;p
Ogólnie jak coś jeszcze napisze to przeczytam.
-
patryk83 - Bywalec
hiehie , nie jest zle
wyrobi sie - co prawda mialem byc po 23 ale szlag bombki trafil, dopiero dojechalem w tych zaspach :> Przeczytalem - hmmmm, owszem no nie da sie ukryc ze wiele lekko kominkiem (o ktorym nie mial pojecia zanim mu nie wyslalem linki). Tekst o avatarze mi sie podoba, o krzyzach to bylo nawiazanie do mojej walki z fajerem ktora przesalem. Sam opis - coz, moderatorzy widzieli moje zapiski nieskonczone w ukrytym forum dla modow - taki Marcin czy gelosław czy ktokolwiek z modow (icid od siebie cos tam mi dodal) widzieli ze owszem skupilem sie zdecydowanie na podsumowaniu a szczuru zdecydowanie na kafeterii onetu która uwielbiam za ujemne IQ
Nvm.
Ja juz widze a Wy nie - tekscik nekrofilny, ma byc jutro wiec poczekam na fotki i korekte ale ciekawy koncept i widze ze "prawie" bez bluzgowo natomiast tak jakby... z archiwum X zajechal szczuru
Tak czy inaczej ja ide pisac swoj tekst i zobaczymy czy ktos z Was wygra naklejki odgadujac ktory z 3 tekstow pisalem ja.
Swoja droga czepiacie sie bluzgow - gosc jest adminem w duzej, miedzynarodowej firmie bedacej operatorem GSM (rowniez) i nie jest to orange, uzywa jezyka uniwersalnego znanego wszystkim adminom.

Ja juz widze a Wy nie - tekscik nekrofilny, ma byc jutro wiec poczekam na fotki i korekte ale ciekawy koncept i widze ze "prawie" bez bluzgowo natomiast tak jakby... z archiwum X zajechal szczuru

Tak czy inaczej ja ide pisac swoj tekst i zobaczymy czy ktos z Was wygra naklejki odgadujac ktory z 3 tekstow pisalem ja.
Swoja droga czepiacie sie bluzgow - gosc jest adminem w duzej, miedzynarodowej firmie bedacej operatorem GSM (rowniez) i nie jest to orange, uzywa jezyka uniwersalnego znanego wszystkim adminom.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Gelo chyba napisał ostatnio podobnego w formie wulgarnej posta o swoim stosunku do userów
Co do tego kominka to się chwilę zastanowiłem jak czytałem tekst Twojego znajomego czy to nie ten sam gość.

Co do tego kominka to się chwilę zastanowiłem jak czytałem tekst Twojego znajomego czy to nie ten sam gość.
-
patryk83 - Bywalec
Simi, Ty zawsze piszesz cale stronice w jednym poscie, a mnie sie po prostu nie chce robic megaprzeprawy przez gaszcz Twoich literek i skrotow myslowych, okraszonych interpunkcja i emotikonami xD Jak tylko stopnieje snieg z naszej nieodwiedzonej latami miejscowy nad Nowodworskim Zalewem Szczynowym to wbijamy na jakies gwiezdne piwo, musisz mi wszystko sam opowiedziec xD i zalatw ten sam weed! heheheh
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
CalibraHunter napisał(a):Simi, Ty zawsze piszesz cale stronice w jednym poscie, a mnie sie po prostu nie chce robic megaprzeprawy przez gaszcz Twoich literek i skrotow myslowych, okraszonych interpunkcja i emotikonami xD Jak tylko stopnieje snieg z naszej nieodwiedzonej latami miejscowy nad Nowodworskim Zalewem Szczynowym to wbijamy na jakies gwiezdne piwo, musisz mi wszystko sam opowiedziec xD i zalatw ten sam weed! heheheh
Megaprzeprawa to raz xD ale nikt tego i tak nie czyta i nie rozumie xD
A caly ten blog to jakies Luntkowe Smiechu Warte xD
pozdro
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Błąd.
W tym przypadku obstawiałbym kokaine - autor często popada w samozachwyt oraz ten błogi ciężki do okreslenia stan umysłu kiedy chcesz być koniecznie zauważony przez resztę.
Tak działa właśnie kokaina.
W tym przypadku obstawiałbym kokaine - autor często popada w samozachwyt oraz ten błogi ciężki do okreslenia stan umysłu kiedy chcesz być koniecznie zauważony przez resztę.
Tak działa właśnie kokaina.
-
Dr.ZielonyKciuk - Świeżak
od-pierdziel-sie czlowieku
po:
1) nie wiem co robi marcin
2) po drugie ile na tym zarobie ?
3) nie mam czasu
ale jak nie rozumiesz po polsku jak sie pisze cos, to wybacz nie bede dyskutowal. Gdyby nie to ze jest jeszcze tyle kasy do zarobienia, po tym co napisales to bym na prawde poszedl sie powiesic.
po:
1) nie wiem co robi marcin
2) po drugie ile na tym zarobie ?
3) nie mam czasu
ale jak nie rozumiesz po polsku jak sie pisze cos, to wybacz nie bede dyskutowal. Gdyby nie to ze jest jeszcze tyle kasy do zarobienia, po tym co napisales to bym na prawde poszedl sie powiesic.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości