doradźcie mi !
• Strona 1 z 1
doradźcie mi !
Witam.
jestem z 12.10.1995. mam 178cm wzrostu i 67 żywej wagi:D
Szukam quada o sportowym wyglÄ…dzie i dobrym silniku .
mam do dyspozycji no powiedzmy 11.000 zł.
ten quad nie będzie kupowany teraz tylko na lato, więc prosze mi nie dawać linków na allegro
wiem że jest już kupa takich tematów ale rodzice chcą żebym sam się zapytał i żebyście to mnie doradzili :d.
to nie ma być quad typowo sportowy tylko o takim wyglądzie.
no i nie wiem czy lepiej kupić lepszego ale używanego czy troche gorszego ale nówkę...
jestem z 12.10.1995. mam 178cm wzrostu i 67 żywej wagi:D
Szukam quada o sportowym wyglÄ…dzie i dobrym silniku .
mam do dyspozycji no powiedzmy 11.000 zł.
ten quad nie będzie kupowany teraz tylko na lato, więc prosze mi nie dawać linków na allegro

wiem że jest już kupa takich tematów ale rodzice chcą żebym sam się zapytał i żebyście to mnie doradzili :d.
to nie ma być quad typowo sportowy tylko o takim wyglądzie.
no i nie wiem czy lepiej kupić lepszego ale używanego czy troche gorszego ale nówkę...
- krzysiek02000
- Świeżak
Bierz nówkę Lucky Star 250 i po sprawie. W tej kasie się zmieścisz. Fajna zabawka no i automat co akurat dla mnie przemawia jako plus.
WyglÄ…da to tak:
Aha, uprzedzając dalsze pytania - nie jest to chinol tylko Tajwan i cieszy się dobrą reputacją wśród użytkowników.
Chyba że możesz zwiększyć swój budżet o jakieś 2 koła to kupisz nówkę Yamahę Raptor 250.
O takÄ…:
No ale to już manual ale jak kto woli...
WyglÄ…da to tak:

Aha, uprzedzając dalsze pytania - nie jest to chinol tylko Tajwan i cieszy się dobrą reputacją wśród użytkowników.
Chyba że możesz zwiększyć swój budżet o jakieś 2 koła to kupisz nówkę Yamahę Raptor 250.
O takÄ…:

No ale to już manual ale jak kto woli...
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
cinekkk2 napisał(a):250 znudzi mu się po 2 miesiącach bo za mało mocy będzie miała, a 400 będzie w sam raz jak na początek i pojeździ nim pare lat.
Jak od razu wsiądzie na 400 to się zabije na pierwszej prostej albo jak dobrze mu pójdzie to na pierwszym zakręcie

- Adbem
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość