Starsi forumowicze :)
lonewolf napisał(a):SzpiceR napisał(a):Jak tu pisac cos sensownego jak wszdzie sa posty malolatow i cwaniakow bez moto? Napiszesz jakis madry post to ginie w mongolskich teoriach lasera czy Gejboya o prowadzeniu motocykla... JAK MOZNA RADZIC W TEHCNICE JAZDY niejezdzac motocyklem? sie pytam? albo w dziale motocykle? 3/4 postow ludiz co jeszcz emoto w rekahc niemieli :/
i to jest caly scigacz.pl
a koszulke mam i w niej spie xD
Szpicuś, sam nie błyskasz inteligencją, a na kogoś chcesz pisać. Forumowy troll z Ciebie. Nie raz naśmiewasz się z ludzi, piszesz jakieś bzdurne odpowiedzi i myślisz, że jak sobie wsadzisz jakiś debilny podpisik to jesteś cool. Zgrywać mastaha przed kompem każdy umie, a w życiu pewnie srasz z byle powodu noobie...
Lepiej bym tego nie napisał , wrescie ktoś mu to napisal bo juz dlugo sie na to zanosiło

- b.b.
- Świeżak
SzpiceR napisał(a):Jak tu pisac cos sensownego jak wszdzie sa posty malolatow i cwaniakow bez moto?
nie zapomnij... skąd tutaj przybyłeś

Ty wiesz co siÄ™ liczy?

i nie nie nie, źle się rozumiemy

lonewolf napisał(a):Szpicuś, sam nie błyskasz inteligencją, a na kogoś chcesz pisać. Forumowy troll z Ciebie. Nie raz naśmiewasz się z ludzi, piszesz jakieś bzdurne odpowiedzi i myślisz, że jak sobie wsadzisz jakiś debilny podpisik to jesteś cool. Zgrywać mastaha przed kompem każdy umie, a w życiu pewnie srasz z byle powodu noobie...
Podaj adres

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Jako, że jestem na tym forum świeżakiem (nie patrzcie na ilość postów) to nie miałem zamiaru zabierać głosu w tym temacie z wiadomych powodów. Ale jak drugi raz z rzędu przeczytałem zestawienie mnie na jednej linii z Laserem to nie wytrzymałem. SzpiceR o chooj Ci chodzi? Ja w przeciwieństwie do Ciebie zarejestrowałem się na to forum mając motocykl a nie tak jak Ty - bo loffciałeś motórki i w końcu kupiłeś sobie po kilku latach. Owszem , można i tak, nie mam nic przeciwko. Pianka też nie ma moto ale przynajmniej się jakoś zachowuje. A ty? Trollowałeś kilka lat jako gwiazda Hydeparku (wybacz ale nigdzie więcej Twoich postów nie widać) a raptem po jednym sezonie, którego połowę Twoja padaka przestała w warsztacie stałeś się kozakiem jakbyś co najmniej z 10 lat latał.
Uprzedzając ataki na mnie, że też nie jestem lepszy i spamuję w Hydeparku odpowiadam po raz N-ty - piszę sobie z nudów w robocie ale zawsze też coś skrobnę w dziale "Prawo", "Motocykle", bądź w innym kiedy mam pojęcie na dany temat.
Dostałeś się wreszcie na swoje wymarzone SP więc może tam pocwaniakuj skoro tutejszy klimat Ci nie odpowiada.
Tyle ode mnie
Uprzedzając ataki na mnie, że też nie jestem lepszy i spamuję w Hydeparku odpowiadam po raz N-ty - piszę sobie z nudów w robocie ale zawsze też coś skrobnę w dziale "Prawo", "Motocykle", bądź w innym kiedy mam pojęcie na dany temat.
Dostałeś się wreszcie na swoje wymarzone SP więc może tam pocwaniakuj skoro tutejszy klimat Ci nie odpowiada.
Tyle ode mnie
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
SzpiceR napisał(a):edit.
Jak tu pisac cos sensownego jak wszdzie sa posty malolatow i cwaniakow bez moto? Napiszesz jakis madry post to ginie w mongolskich teoriach lasera czy Gejboya o prowadzeniu motocykla... JAK MOZNA RADZIC W TEHCNICE JAZDY niejezdzac motocyklem? sie pytam? albo w dziale motocykle? 3/4 postow ludiz co jeszcz emoto w rekahc niemieli :/
heheh tos mnie ubawil z tymi malolatami

,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
ojej ite sie wieshac precelki mnie pojechaly...
idzcie dalej radzic gs'a na 1 moto udanej zabawy przez takich ludzi jak wy niema na forum zadnych konkretnych ludzi
btw. i jak tu wma cos wytlumaczyc...
niewiem cyz wiecie ale w dizalach motocykle i akcesoria chyba wsyzstko zostalo juz powiedizanie wiec po ch.. powielac?
mar11cin myslalem ze ty mÄ…drzejszy jestes...
a zebyscie wiedzieli ze bede teraz wujkiem dobra radÄ… w dziale akcesoria i motocykle jak tak bardzo chcecie
idzcie dalej radzic gs'a na 1 moto udanej zabawy przez takich ludzi jak wy niema na forum zadnych konkretnych ludzi
btw. i jak tu wma cos wytlumaczyc...
niewiem cyz wiecie ale w dizalach motocykle i akcesoria chyba wsyzstko zostalo juz powiedizanie wiec po ch.. powielac?
mar11cin myslalem ze ty mÄ…drzejszy jestes...
a zebyscie wiedzieli ze bede teraz wujkiem dobra radÄ… w dziale akcesoria i motocykle jak tak bardzo chcecie

Ostatnio edytowano 8/1/2010, 20:11 przez SzpiceR, łącznie edytowano 1 raz
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Nie miałem już czasu napisać konkretnie o co mi chodziło i wyszło jak bym pisał na kolanie ale chciałem dopisać kawałek który już wyżej został poruszony o trolowaniu Szpicera który to napisał o tym, że taki laser czy inny noob robi z topiców zbiór bezsensownych wypowiedzi ale chyba tu wszyscy wiedzą, że Szpicer zalicza sie właśnie do takich trolów które piszą pierdoły w topicach tylko chyba po to żeby sobie posta nabić... albo obniżyć ciśnienie czy komuś pojechać.
Mniej trolowania więcej konkretów nawet w dziale Hydepark.
Nie żebym coś miał do Szpicera ale tak widzę jego role na tym forum z paroma wyjątkami jak napisze coś sensownego :>
Edit:
Szpicer chcemy !!! :>
Mniej trolowania więcej konkretów nawet w dziale Hydepark.
Nie żebym coś miał do Szpicera ale tak widzę jego role na tym forum z paroma wyjątkami jak napisze coś sensownego :>
Edit:
Szpicer chcemy !!! :>
-
patryk83 - Bywalec
a tak btw. to co sesnsownego mozna pisac w HP?
(oprocz stukania siostr)
ale co mowic sensownego jak wszystko zostaleo juz powiedziane?
ile mozna wiecznie mowic nie bierz R1 niekupuj litra zainwtestruj w kask i kombi nie kupuj tigera i kawasaki z roku 98...
(oprocz stukania siostr)
ale co mowic sensownego jak wszystko zostaleo juz powiedziane?
ile mozna wiecznie mowic nie bierz R1 niekupuj litra zainwtestruj w kask i kombi nie kupuj tigera i kawasaki z roku 98...
ten co sobie nie żałuje
-
A Szpicerku można dużo sensownych rzeczy pisać w HP. Przejrzyj ostatnie 2 strony, jest kilka sensownych tematów. Nie wszystko w tym dziale to spam i gadanie bez sensu.
Warna niechcący wystawiłem, miał być raport bo się zastanawiałem co z tym zrobić. Poszła już wiadomość do administratora o rozpatrzenie i ewentualne usunięcie go.
Warna niechcący wystawiłem, miał być raport bo się zastanawiałem co z tym zrobić. Poszła już wiadomość do administratora o rozpatrzenie i ewentualne usunięcie go.
Ostatnio edytowano 8/1/2010, 20:29 przez Landryss25, łącznie edytowano 1 raz
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Widzisz Szpicu, każdego kto zwróci tobie uwagę i mimo że wiesz że mają racje(dosyć znacznie zawyzam swój intelekt ale nie znam Ciebie) to i tak piszesz głupie riposty i atakujesz innych.
Możesz nazywać mnie małolatem bez motocykla chociaż sam naprawde nie wiesz jak jest, mam motocykl od 3 lat oraz prawo jazdy A1.
Jeżdze praktycznie cały rok i czerpie przyjemność z jazdy bez lansu, lubię pojechać trochę dalej i czasami spróbować jakiś trudniejszy zakręt
Nie jest to konkurs kto dłużej ma moto albo lepiej się zna na jeździe bądź mechanice, jednak jestem pewien że jestem bardziej prawdziwym motocyklistą niż ty.
Szczerze to powinieneś sobie poszukać innego forum bo o motocyklach zbyt dużo mądrzych rzeczy nie piszesz a w hydeparku masz 95% swojego dobytku.
NoAle kończę pisać o tobie bo to i tak nie ma sensu, pewnie walniesz riposte ''chyba twoja stara'' lub coś podobnego, gdyż na więcej Cię nie stać i będziesz się cieszył że dowaliłes młodemu.
Jesteś żałosny, tyle na twój temat.
Możesz nazywać mnie małolatem bez motocykla chociaż sam naprawde nie wiesz jak jest, mam motocykl od 3 lat oraz prawo jazdy A1.
Jeżdze praktycznie cały rok i czerpie przyjemność z jazdy bez lansu, lubię pojechać trochę dalej i czasami spróbować jakiś trudniejszy zakręt
Nie jest to konkurs kto dłużej ma moto albo lepiej się zna na jeździe bądź mechanice, jednak jestem pewien że jestem bardziej prawdziwym motocyklistą niż ty.
Szczerze to powinieneś sobie poszukać innego forum bo o motocyklach zbyt dużo mądrzych rzeczy nie piszesz a w hydeparku masz 95% swojego dobytku.
NoAle kończę pisać o tobie bo to i tak nie ma sensu, pewnie walniesz riposte ''chyba twoja stara'' lub coś podobnego, gdyż na więcej Cię nie stać i będziesz się cieszył że dowaliłes młodemu.
Jesteś żałosny, tyle na twój temat.

Ostatnio edytowano 8/1/2010, 20:28 przez gba4, łącznie edytowano 1 raz
-
gba4 - Bywalec
Szpicer
Pomyśl sobie o tych działach i o forum jak o np. komisie samochodowym.
Koleś sobie siedzi w takim komisie przychodzą ludzie i zadają codziennie te same pytania a Ty jesteś miły i odpowiadasz na nie bo codziennie przychodzi ktoś inny albo przynajmniej naprowadzasz kogoś gdzie ma szukać a nie odpisujesz po chamsku i niech się nowy nauczy sam najlepiej, po uj przychodzi po forum zadawać pytania... a tak naprawdę czasami ciężko jest znaleźć odpowiedz.
Z drugiej strony możesz nie być miły i nie odpowiadać na pytania niech ktoś inny chętny odpowie i nie pisać nic w danym temacie.
Dla Ciebie pytania siÄ™ powtarzajÄ… dla ludzi pytajÄ…cych nie.
Pomyśl sobie o tych działach i o forum jak o np. komisie samochodowym.
Koleś sobie siedzi w takim komisie przychodzą ludzie i zadają codziennie te same pytania a Ty jesteś miły i odpowiadasz na nie bo codziennie przychodzi ktoś inny albo przynajmniej naprowadzasz kogoś gdzie ma szukać a nie odpisujesz po chamsku i niech się nowy nauczy sam najlepiej, po uj przychodzi po forum zadawać pytania... a tak naprawdę czasami ciężko jest znaleźć odpowiedz.
Z drugiej strony możesz nie być miły i nie odpowiadać na pytania niech ktoś inny chętny odpowie i nie pisać nic w danym temacie.
Dla Ciebie pytania siÄ™ powtarzajÄ… dla ludzi pytajÄ…cych nie.
-
patryk83 - Bywalec
Uderz w stół a motocykliści sie odezwą!
Ide jakis KDL na miescie porobic papa moi specjalisci :*
GBA widzisz jak chces zto potrafisz cos sensownego powiedziec... załosny to mozesz byc ty i twoj ogar...
PAtryk o to mi chodzilo! przynajmniej jeden sie znalzał na poziomie uczcie sie od tego Pana

Ide jakis KDL na miescie porobic papa moi specjalisci :*
GBA widzisz jak chces zto potrafisz cos sensownego powiedziec... załosny to mozesz byc ty i twoj ogar...
PAtryk o to mi chodzilo! przynajmniej jeden sie znalzał na poziomie uczcie sie od tego Pana

Ostatnio edytowano 8/1/2010, 20:30 przez SzpiceR, łącznie edytowano 1 raz
ten co sobie nie żałuje
-
Ale się tu gorąco zrobiło.
ps. Dostane pozwolenie na pisanie w tym wÄ…tku
?
ps. Dostane pozwolenie na pisanie w tym wÄ…tku

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
-
Kamil zawsze i wszedzie...
GBA jakso nieprzypominam sobi zebys wrzucla zdjecie swojego moto?
cos sie uczepiliscie tego stazu ja tylko chcialem zobaczyc czy starsi zyja a tu zaraz sie wesrali Ci co niepowinni ;/
GBA jakso nieprzypominam sobi zebys wrzucla zdjecie swojego moto?
cos sie uczepiliscie tego stazu ja tylko chcialem zobaczyc czy starsi zyja a tu zaraz sie wesrali Ci co niepowinni ;/
Ostatnio edytowano 8/1/2010, 20:32 przez SzpiceR, łącznie edytowano 1 raz
ten co sobie nie żałuje
-
-
kurcze szpicer dojadom cie mody na miescie ufashaj na siebie nie ma shartuF
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości