Aprilia rs 50 2007r; jaka to blokada, jakie zębatki??
• Strona 1 z 1
Aprilia rs 50 2007r; jaka to blokada, jakie zębatki??
Witam wszystkich!
Mój problem polega na tym że nie mam pojęcia jaka jest blokada w mojej apce. Moto jedzie dobrze do 80km/h a później do 85km/h to piłowanie z głową pod owiewką:); moto kręci do końca obrotomierza na biegu 1 i 2, na wyższych nie próbowałem. Gdy go kupiłem w Belgii miał 2000km przebiegu, teraz ma 4500km, w Polsce nikt w nim nie grzebał.
silnik chodzi równo i ładnie, pali ok 3,7l/100km. Wszystko wskazuje na to że w moto jest 0% tuningu, bynajmniej tak wygląda z wierzchu. Jakich rozmiarów powinny być oryginalne zębatki?? co go blokuje??(gaźnik, tłumik, moduł, czy coś innego??)
Podpowiedzcie mi co mam zrobić.
pozdrawiam
Mój problem polega na tym że nie mam pojęcia jaka jest blokada w mojej apce. Moto jedzie dobrze do 80km/h a później do 85km/h to piłowanie z głową pod owiewką:); moto kręci do końca obrotomierza na biegu 1 i 2, na wyższych nie próbowałem. Gdy go kupiłem w Belgii miał 2000km przebiegu, teraz ma 4500km, w Polsce nikt w nim nie grzebał.
silnik chodzi równo i ładnie, pali ok 3,7l/100km. Wszystko wskazuje na to że w moto jest 0% tuningu, bynajmniej tak wygląda z wierzchu. Jakich rozmiarów powinny być oryginalne zębatki?? co go blokuje??(gaźnik, tłumik, moduł, czy coś innego??)
Podpowiedzcie mi co mam zrobić.
pozdrawiam
- mateuszekrs
- Świeżak
Witamy i my Ciebie ale jak już się rejestrujesz na forum to wypadałoby się zapoznać z regulaminem.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości