[Aktualności] 180 zł grzywny za zabicie człowieka -..
• Strona 2 z 2 • 1, 2
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Straszne. Myślę, że nie powinniśmy zostawić tej sprawy obojętnie. Miałempodobna przygodę pod Krakowe. Mnie jednak się udało i w ostatniej chwili udało się przychamować. Myślę,że idea zbierania pieniedzy na adwokata i protest na wiosnę to dobra idea. Dlatego na wiosnę, żeby wiecej osób przyjechało<br><hr>Edward
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Materiały o sprawie zostały wysłane do programu Uwaga jednak bez odzewu.<br><hr>ŻmijkaKomentatorzy napisał(a):może serio uwaga? ale zapoznać ich ze sprawą takim tekstem, jak ten artykół? <br><hr>kokos<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam, czy myślał ktoś nad Expresem Reporterów? Olszański wydaje mi się być bardziej w porządku od Jaworowicz.<br><hr>igor
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hej,
Prośba o interwencję i opis sprawy trafiły do wielu programów dzięki pomocy jednego z naszych kolegów o nicku wolvesguard i wielki szacunek i dzieki za to co dla nas robi a robi bardzo wiele.
Co do zachowania Pani redaktor, to chyba nie będę się na wypowiadał na ten temat szkoda mi na to nerwów codziennie ich tracę bardzo wiele, i nie muszę reżyserować swojej tragedii a mam wrażenie że tego od nas wymagano, no cóż nie potrafimy grać neandertalczyków żądnych krwi i byliśmy nudni, skoro wyrok i kontrowersję wokół tej sprawy są jeszcze za mało interesujące i prawdziwe to już nie wiem co jest. <br><hr>Michał Zawisza
Prośba o interwencję i opis sprawy trafiły do wielu programów dzięki pomocy jednego z naszych kolegów o nicku wolvesguard i wielki szacunek i dzieki za to co dla nas robi a robi bardzo wiele.
Co do zachowania Pani redaktor, to chyba nie będę się na wypowiadał na ten temat szkoda mi na to nerwów codziennie ich tracę bardzo wiele, i nie muszę reżyserować swojej tragedii a mam wrażenie że tego od nas wymagano, no cóż nie potrafimy grać neandertalczyków żądnych krwi i byliśmy nudni, skoro wyrok i kontrowersję wokół tej sprawy są jeszcze za mało interesujące i prawdziwe to już nie wiem co jest. <br><hr>Michał Zawisza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No cóż, nie ma co liczyć na ,,pomoc ze strony TV'' wystarczy, że połowa z nas wyśle po 2 złote na konto rodziny Maćka i niech sprawę załatwi dobry adwokat- okażmy swą solidarnośc choć w ten sposób, wielki + dla motogena i ścigacz.pl za nagłaśnianie sprawy<br><hr>to_mógł_być_każdy_z_nas
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z wielkim zainteresowaniem śledzę teraz wypowiedzi na ten temat. Z wielką przyjemnością wpłacę na adwokata. Proszę o podanie konta, na który można będzie wpłacać pieniądze. Dzięki za nagłaśnianie sprawy dla Ścigacza. Powinno się pojawić jeszcze więcej takich artykułów<br><hr>Edward
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A skąd taki wniosek że to jej przyjaciel ?? To domysł czy fakt, ??<br><hr>Michał ZawiszaKomentatorzy napisał(a):Zabójca Macka to przyjaciel pani Jaworowicz wiec czemu się dziwicie?<br><hr>senekkorzenna<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości