Silnik ApriliaRS OPIS PILNE SPECIALNE DLA WWW.ÅšCIGACZE.PL
• Strona 1 z 1
Silnik ApriliaRS OPIS PILNE SPECIALNE DLA WWW.ÅšCIGACZE.PL
WItam PAnowie załozylem ten temat bo wiem ze napewni Pomoze wielu mlodym posiadaczy aprili rs i nie tylko jak rownie tym starszym ....
TAk wiec wracam sie z prozba o uzubelnianie schematow silnika RS 50
Bede dodawal ilustracje w momencie kiedy poprzedni zostanie w miare mozliwosci uzupelniony,,,duzo prozbe kieruje do profesionalistow ktorzy znaja sie na tym b.b.dobrze zapraszam licze na to ze wspolnymi silami uda osiagnac sie cel.
Zapraszam SCHEMAT
NR1
prosze opisywac wedlug numerow.
TAk wiec wracam sie z prozba o uzubelnianie schematow silnika RS 50
Bede dodawal ilustracje w momencie kiedy poprzedni zostanie w miare mozliwosci uzupelniony,,,duzo prozbe kieruje do profesionalistow ktorzy znaja sie na tym b.b.dobrze zapraszam licze na to ze wspolnymi silami uda osiagnac sie cel.
Zapraszam SCHEMAT
NR1

prosze opisywac wedlug numerow.
- x_tream162
- Świeżak
a Tak z ciekawości zapytam nie masz tabelki pod rysunkiem z opisem części;>??
http://www.bikepics.com/members/tugok (otwórz link)
954rr & RSV1000R
954rr & RSV1000R
-
kogut. - Bywalec
Mam jak jestes zainteresowany to podam lecz jest po wlosku jezeli byla by po PL to chyba logiczne ze wrzuce wsytko problem w tym ze nie jest po
PL Tak wiec zapraszam !!!
PL Tak wiec zapraszam !!!
- x_tream162
- Świeżak
http://infobot.pl/funkcje (otwórz link) dodajesz numer do gg i masz słownik włosko polski... wątpię żeby ktoś dokładnie po samym rysunku Ci części nazwał...
http://www.bikepics.com/members/tugok (otwórz link)
954rr & RSV1000R
954rr & RSV1000R
-
kogut. - Bywalec
- x_tream162
- Świeżak
opis
1 rozrusznik
2 opaska mocujaca rozrusznik
3 nie widzÄ™
4 śruby M6
5 srubki
6 od lewej tarcza do mocowania uzwojenia alternatora;uzwojenie alternatora;koło magnesowe ze sprzegiełkiem rozrusznika w srodku i kołem zebatym na zewnatrz
7 pokrywa alternatora(lewa strona)
8 dynks
9 portfelik z odłozona kasa na łapówkę dla policjanta
10 torebka na prezerwatywy(nigdy nie wiadomo kiedy jakaś laska zwróci sie z prosba o jej zaspokojenie a kobietom w żadnym wieku sie nie odmawia a juz na pewno nie w XXI
a teraz Gościu zapodaj mi fiszke ze skrzynia biegów bo mam takie cudo na stole i chyba komus sie podkładki pomieszały lub pogubiły,bede niezmiernie wdzięczny.Pozdr.
2 opaska mocujaca rozrusznik
3 nie widzÄ™
4 śruby M6
5 srubki
6 od lewej tarcza do mocowania uzwojenia alternatora;uzwojenie alternatora;koło magnesowe ze sprzegiełkiem rozrusznika w srodku i kołem zebatym na zewnatrz
7 pokrywa alternatora(lewa strona)
8 dynks
9 portfelik z odłozona kasa na łapówkę dla policjanta
10 torebka na prezerwatywy(nigdy nie wiadomo kiedy jakaś laska zwróci sie z prosba o jej zaspokojenie a kobietom w żadnym wieku sie nie odmawia a juz na pewno nie w XXI
a teraz Gościu zapodaj mi fiszke ze skrzynia biegów bo mam takie cudo na stole i chyba komus sie podkładki pomieszały lub pogubiły,bede niezmiernie wdzięczny.Pozdr.
Carpe diem
- kargulvmax
- Świeżak
- x_tream162
- Świeżak
Albo zrobimy ta...na email przesle ci wszytkie schematy...lecz nie poprzestawaj na opisywaniu schymatow ktore tu wklejam ...zapraszam do dalszego opisywania sprzyda sie wszytkim
- x_tream162
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości