[Aktualności] 180 zł grzywny za zabicie człowieka -..
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] 180 zł grzywny za zabicie człowieka -..
Dyskusja na temat: 180 zł grzywny za zabicie człowieka - nic sensacyjnego
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
180 zł grzywny za zabicie człowieka - nic sensacyjnego
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
180 zł grzywny za zabicie człowieka - nic sensacyjnego
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niestety, zbyt mało to spektakularne było. Znając ogół programów Pani J., poszukiwała ona łatwego celu. Liczyła że zbierze się banda głupków na motorach, którą łatwo będzie podburzyć żeby pokazać jaka to niby hołota jeździ na moto. Przypomnijcie sobie Sprawę Dla Reportera z początku lat 90. Wtedy walczyła z "bestialską" i "złodziejską" prywatyzacji. Była rozpacz, łzy, krzyki oraz źli właściciele. Taki TV Fakt:(<br><hr>Igor
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Brak słów, pozostaje tylko współczuć rodzinie Maćka rozgryzania historii bez efektów, po prostu żal...
(<br><hr>sobul

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Od dawien dawna wiadomo że TELEWIZJA to ...... pii,pii pii, ppii i PIIIII. Że kłamią i tylko i WYŁĄCZNIE oglądalność się liczy. A pozatym to mogą sobie podać rękę z piiiii... politykami.<br><hr>zawiedziony systemem dla złodzieji i kanalii
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
byli powiadomieni i olali sprawę,byłem na miejscu i tak jak ten artykuł jest tu napisany to sam lepiej bym tego nie ujął<br><hr>fajerstarterKomentatorzy napisał(a):Może zainteresować TVN - program "Uwaga" może dałby radę.<br><hr>paradise-lost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak naprawdę nie wiadomo jeszcze czy będzie.<br><hr>ŻmijaKomentatorzy napisał(a):Kiedy ten materiał bedize emitowany??<br><hr>motocyklista<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niestety, szkoda było zachodu na tą panią J., choć z drugiej strony w tej sprawie należało wykorzystać wszystkie sposoby, by dojść sprawiedliwości.Komentatorzy napisał(a):Niestety, zbyt mało to spektakularne było. Znając ogół programów Pani J., poszukiwała ona łatwego celu. Liczyła że zbierze się banda głupków na motorach, którą łatwo będzie podburzyć żeby pokazać jaka to niby hołota jeździ na moto. Przypomnijcie sobie Sprawę Dla Reportera z początku lat 90. Wtedy walczyła z "bestialską" i "złodziejską" prywatyzacji. Była rozpacz, łzy, krzyki oraz źli właściciele. Taki TV Fakt:(<br><hr>Igor<br>
Co do samej pani J. i jej programu - to tak jak w Twoim komentarzu: szukała ona tylko i wyłącznie sensacji i krwi. Ją obchodzi tylko akcja i oglądalność, całą resztę ma w... głębokim poważaniu. Wiem co piszę, też miałem z tą panią nie-przyjemność się spotkać, gdy zaprosiliśmy ją do nakręcenia programu o naszej sprawie. Oczywiście, nic z tego nie wyszło - byliśmy za mało sensacyjni...<br><hr>Tomek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
moze Piotrusia pokaza ze mimo wieku mimo nieszczesc mimo niesprawiedliwosci jaka dotyka jego samego ze strony wymiaru sprawiedliwosci chce realizowac swoja pasje ktora zyje na codzien ,,,, to strazne ze tylko slupki ogladalnosci moga spowodowac zainteresowanie sie sprawa mediow,,,<br><hr>zorro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z nikąt pomocy ze strony mediów, tylko ścigacz.pl czy motogen.pl coś próbują nadać ton tej akcji. Nic innego nie pozostaje jak wysłać pieniądze dla rodziny Maćka na adwokatów, a w rocznicę zrobić ostrą pikiętę, by ludzie dowiedzieli się co stało się, i dlaczego,
kondolencje dla rodziny.<br><hr>adam
kondolencje dla rodziny.<br><hr>adam
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie lepiej było iść z tym do Uwagi?
Telewizja krajowa, mimo demokracji, stara nadal nam się wpajać stereotypy różnych grup społeczeństwa, niestety. <br><hr>Killaz
Telewizja krajowa, mimo demokracji, stara nadal nam się wpajać stereotypy różnych grup społeczeństwa, niestety. <br><hr>Killaz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeżeli ktoś moze podać mi dane nawet cząstkowe tego czlowieka ? chodzi mi o "niewinnego" w tej sprawie. <br><hr>liryczne cudo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To spotkanie miało pomóc rodzinie Maćka w drodze do sprawiedliwości...
Chyba ktoś kpi z motocyklistów...
Dlaczego motocykliści są uważani za wrogów publicznych numer 1? Których za wszelką cenę należy tak "nastraszyć" aby już nigdy nie mogli nie tylko wsiąść na moto ale nawet spotkać się z rodziną
<br><hr>Pietr@ss
Chyba ktoś kpi z motocyklistów...
Dlaczego motocykliści są uważani za wrogów publicznych numer 1? Których za wszelką cenę należy tak "nastraszyć" aby już nigdy nie mogli nie tylko wsiąść na moto ale nawet spotkać się z rodziną

<br><hr>Pietr@ss
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W sumie nie spodziewałem się po tej pani niczego innego. Oglądałem parę jej programów i robiła na mnie wrażenie krzykliwej baby z placu targowego, która najbardziej lubi emocjonować się z druga przekupką problemami Juana zakochanego w Senioricie z serialu "Różowa Dama" (dane aktorów wymyslone).
Jej jedynym osiągnięciem medialnym jest dziwna pozycja joggi w studiu.<br><hr>pietja
Jej jedynym osiągnięciem medialnym jest dziwna pozycja joggi w studiu.<br><hr>pietja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
lepiej bym tego nie ujął, plus niezatapialność - odkąd pamiętam ona jest<br><hr>igorKomentatorzy napisał(a):W sumie nie spodziewałem się po tej pani niczego innego. Oglądałem parę jej programów i robiła na mnie wrażenie krzykliwej baby z placu targowego, która najbardziej lubi emocjonować się z druga przekupką problemami Juana zakochanego w Senioricie z serialu "Różowa Dama" (dane aktorów wymyslone).
Jej jedynym osiągnięciem medialnym jest dziwna pozycja joggi w studiu.<br><hr>pietja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
może faktycznie pomysł skierowania sprawy o pomoc do programu "Uwaga" do tvn nie byłby taki głupi<br><hr>vaidocq
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
pytanie do moderatora: dlaczego zachowuje się jak p. Jaworowicz i wybiera komentarze sensacyjne a te zwyklejsze jak mój usuwa ?????<br><hr>vaidocq
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl