[Motonowości] Suzuki GSX-R 1000 model 2007
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
[Motonowości] Suzuki GSX-R 1000 model 2007
Dyskusja na temat: Suzuki GSX-R 1000 model 2007
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Suzuki GSX-R 1000 model 2007
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Suzuki GSX-R 1000 model 2007
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie. Nic dodać, nic ująć...<br><hr>BadylarzKomentatorzy napisał(a):GSXR ponad wszystko!! Najlepszy zapierdalator!!<br><hr>Gołąb<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pytanie do was???? to jest łądne chcecie powiedzieć mi że ten pokrak, straszydło,dziwadło jest ładne??? model 07 nijak sie ma do modelu 03
To było mistrzostwo ponad wszystko stylistyczna agresja
wylewała sie z niego,....a teraz,...Boże ,...co te skośnookie mu uczyniły,...oszpeciły skrzywdziły,...jak ta panią w "Odwecie",(taki film),...i o co tutaj chodzi z tymi dwoma wydechami,...których wygląd niczym bojlery na wodę...pewnie gorąca jest po lewej ,..a zimna po prawej,..to jakiś żart,.. bo nie rozumiem ,..wytłumaczcie mi,..styliści GSX-RA,..w ostatnich latach podążają drogą daleką od najpiękniejszych rozwiązań,...a ten zadupek wygląda jak jabłko do zjeżdzania na śniegu,..powiem krótko,.. ten zdupek jest do dupy
Może GSX-R jest świetnym motocyklem pod względem technicznym,.. ale pod stylistyczny,.powyżej poziomu kloaki sie nie wydostanie.
Co mi tu zawracacie głowę gsxerem,.. dawać mnie tu >> R1<< Miss Świata aspirynę na ból głowy zwany GSXerami, CBRami.<br><hr>ELIA
wylewała sie z niego,....a teraz,...Boże ,...co te skośnookie mu uczyniły,...oszpeciły skrzywdziły,...jak ta panią w "Odwecie",(taki film),...i o co tutaj chodzi z tymi dwoma wydechami,...których wygląd niczym bojlery na wodę...pewnie gorąca jest po lewej ,..a zimna po prawej,..to jakiś żart,.. bo nie rozumiem ,..wytłumaczcie mi,..styliści GSX-RA,..w ostatnich latach podążają drogą daleką od najpiękniejszych rozwiązań,...a ten zadupek wygląda jak jabłko do zjeżdzania na śniegu,..powiem krótko,.. ten zdupek jest do dupy
Może GSX-R jest świetnym motocyklem pod względem technicznym,.. ale pod stylistyczny,.powyżej poziomu kloaki sie nie wydostanie.
Co mi tu zawracacie głowę gsxerem,.. dawać mnie tu >> R1<< Miss Świata aspirynę na ból głowy zwany GSXerami, CBRami.<br><hr>ELIA
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Skoro "nic dodać" to po co się odzywasz? Ciekawe są te doniesienia prasowe jakoby każda jedna zmiana była ulepszeniem. Raczej mają w Suzuki listę możliwych zmian i odpowiednich dla nich określeń i robią wiarę w balona.Komentatorzy napisał(a):GSXR ponad wszystko!! Najlepszy zapierdalator!!<br><hr>Gołąb<br>Komentatorzy napisał(a):Dokładnie. Nic dodać, nic ująć...<br><hr>Badylarz<br>
Zwiększyli liczbę nitów w tarczach hamulcowych dla poprawienia odprowadzania ciepła. Za rok zmniejszą liczbę nitów dla obniżenia masy. Dali więcej miejsca za kierownicą dla poprawienia komfortu a za rok przysuną kierownicę do kierowcy dla poprawienia czucia przodu a do tego cena w dół - no pewnie, tłuką go już tyle lat a zmiany są tylko w folderach reklamowych i malowaniu to cenę można obniżyć. Taki ma cel nowoczesny marketing - sprzedać ten sam produkt wiele razy.<br><hr>Wertep
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
eh motocykla oceniac nie mozna... po rurach z bokow... ale jak ktos kiedys napisal, motory kocha sie za wyglad... a niestety dla mnie .. i zapewnie wielu wielu osob... te sa nie piec ni w dupsko... po prostu nie pasuja eh psuja stylistyke.. ale wszystko mzona zmodyfikowac ;]<br><hr>TraperosoKomentatorzy napisał(a):GSXR ponad wszystko!! Najlepszy zapierdalator!!<br><hr>Gołąb<br>Komentatorzy napisał(a):Dokładnie. Nic dodać, nic ująć...<br><hr>Badylarz<br>Komentatorzy napisał(a):Skoro "nic dodać" to po co się odzywasz? Ciekawe są te doniesienia prasowe jakoby każda jedna zmiana była ulepszeniem. Raczej mają w Suzuki listę możliwych zmian i odpowiednich dla nich określeń i robią wiarę w balona.
Zwiększyli liczbę nitów w tarczach hamulcowych dla poprawienia odprowadzania ciepła. Za rok zmniejszą liczbę nitów dla obniżenia masy. Dali więcej miejsca za kierownicą dla poprawienia komfortu a za rok przysuną kierownicę do kierowcy dla poprawienia czucia przodu a do tego cena w dół - no pewnie, tłuką go już tyle lat a zmiany są tylko w folderach reklamowych i malowaniu to cenę można obniżyć. Taki ma cel nowoczesny marketing - sprzedać ten sam produkt wiele razy.<br><hr>Wertep<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Motocykl zbyt piękny niejest.Czy będzie tak cudowny jak zapewnia nas producent w materiałach promocyjnych okaże się na drodze , a napewno na torze.Jako że to kolejna ewolucja modelu który suzuki udaje się co roku znakomicie możemy przypuszczać że będzie wart wydanej na niego kasy.<br><hr>YZF fan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jest ładny, nie powiem. Osiągi - hmm... Zegary - BOMBA! - klasa sama w sobie. Jednak ja i tak wolę R1. <br><hr>Gnypek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Myślę, że trochę Cię poniosło z tym skopaniem. Chociaż dla mnie osobiście Yamaha górą, to ta Suzuka też jest niczego sobie.<br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):tak skopać wizualnie moto, ech...<br><hr>adam<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
heh zgadzam sie ... moim ulubionym modelem jest gsxr 750 k4 ... to bylo cos pieknego a teraz? takie futurystyczne maszyny juz nie wywoluja tego czegos u mnie<br><hr>ukaKomentatorzy napisał(a):Pytanie do was???? to jest łądne chcecie powiedzieć mi że ten pokrak, straszydło,dziwadło jest ładne??? model 07 nijak sie ma do modelu 03
Co mi tu zawracacie głowę gsxerem,.. dawać mnie tu >> R1<< Miss Świata aspirynę na ból głowy zwany GSXerami, CBRami.<br><hr>ELIA<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak zwykle super !
Co rok lepsza moc, wyglÄ…d nic dodac nic ujÄ…c.
Suzuki byle tak dalej<br><hr>Suzuki Fan
Co rok lepsza moc, wyglÄ…d nic dodac nic ujÄ…c.
Suzuki byle tak dalej<br><hr>Suzuki Fan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam wszystkich,czy la litrowka nie bedzie dla mnie zdyt duzo przy moim 173cm wzrostu ??? a tak poza tym suzuki gsx r1000 to piekny motor<br><hr>marlboro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciekawe, kiedy pojawiÄ… siÄ™ akcesoryjnie, pojedyncze wydechy?
Dwie puszki to pomyłka, najlepiej gdyby dostał wydech od GSXR-750.
Ciekawe, na jednym zdjęciu widać jakby tylni stelaż składa się z dwóch części, co powinno umożliwiać szybki demontaż zadupka i obniżenie masy podczas przygotowywania motocykla na tor.

Dwie puszki to pomyłka, najlepiej gdyby dostał wydech od GSXR-750.
Ciekawe, na jednym zdjęciu widać jakby tylni stelaż składa się z dwóch części, co powinno umożliwiać szybki demontaż zadupka i obniżenie masy podczas przygotowywania motocykla na tor.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
no niezły niezły
, ładny wyglad i parametry rowniez wygladaja ciekawie, ale bez szału jakos ... :/
nie to co R1 07' jeszcze do tego w malowaniu competition white .... ahhhhhh miód malina ! ;]<br><hr>Kryn

nie to co R1 07' jeszcze do tego w malowaniu competition white .... ahhhhhh miód malina ! ;]<br><hr>Kryn
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tani śmieć brzytki kierunkowzkazy wogóle oraz lusterka niepasują tani ale brzytki<br><hr>Znajomy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pod względem technicznym suzuki wymiata
Ale mogliby zatrudnić nowego stylistę :/ Tak jak ktoś wyżej napisał, najładniejszy był GSX-R 750 k4, potem GSX-R 1000 k5, fajny jest też GSX-R 750 k7. Szkoda, być może za dwa lata będzie lepiej...<br><hr>grzech

Ale mogliby zatrudnić nowego stylistę :/ Tak jak ktoś wyżej napisał, najładniejszy był GSX-R 750 k4, potem GSX-R 1000 k5, fajny jest też GSX-R 750 k7. Szkoda, być może za dwa lata będzie lepiej...<br><hr>grzech
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum

- Krzychu2991
- Świeżak
Tak narzekacie, przyczepiacie sie do jakis ****
. To nie o stylistyke chodzi panowie
Moim zdaniem R1 jest naladniejsza na rynku jesli chodzi o wyglad. Jesli chodzi o wszystko inne to Gixer.
Mieszkam w US i duzo sie tego widzi na drogach. Kazdy ci powie ze facet na kawie czy r1 nigdy nie bedzie mial takiego respektu co na GSX-R 1000. Bo na Gixerze wszystkich wciagnie i nie piszcie fani innych motocykli, ze nie.
Jezdze na tory wyscigowe i tylko o jednym motorze mowi sie jak o krolu i jest nim suzuki.
Pozdrawiam wszystkich fanow scigaczy - nie tylko wielkiego "G"<br><hr>seedmaster

Mieszkam w US i duzo sie tego widzi na drogach. Kazdy ci powie ze facet na kawie czy r1 nigdy nie bedzie mial takiego respektu co na GSX-R 1000. Bo na Gixerze wszystkich wciagnie i nie piszcie fani innych motocykli, ze nie.
Jezdze na tory wyscigowe i tylko o jednym motorze mowi sie jak o krolu i jest nim suzuki.
Pozdrawiam wszystkich fanow scigaczy - nie tylko wielkiego "G"<br><hr>seedmaster
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości