Która nacja najbardziej mi przeszkadza ?
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Nie mam nic do Cyganów, Żydów toleruje, Ruskich nie lubię jako całości ale pojedynczo to naprawdę spoko ludzie (a przynajmniej ci których znam).
Nie lubię dzisiejszych Niemców! Porządni lewicowi donosiciele z nacjonalizmem bardziej rozwiniętym niż u Ruskich.
I niech nikt mi nie wpiera że to Polacy nienawidzą Niemców, a oni w swojej lewackiej dobroci chcą się z nami pojednać! Może i chcą ale z Polską pod ich panowaniem, w każdym innym przypadku odezwie się ich duma.
Najbliższy mi przykład: BMW Sauber, Kubica robi z Heidfeldem co chce w 2008 ma realne szanse na tytuł ale oni podchodzą do tego jakby to był kierowca innego teamu.
Sezon 2009 Kubica oficjalnie niekwestionowany nr 1 w BWM. I co się dzieje na torze? Kubica do wizyty w pitstopie jedzi świetnie, po nim z bolidem zaczynają dziać się dziwne rzeczy, i tak w każdym wyścigu w którym walczy z Nickiem. Na początku sezony kiedy BMW czuje się mocne psują się mu silniki.
Oczywiście wszyscy poprawni politycznie twierdzą że to przypadki, że przecież BMW nie poświęci tylu punktów, żeby Niemiec był przed Polakiem.
Tyle że po odejściu BMW wszyscy nie tylko w Polsce zaczynają o tym otwarcie mówić.
Przytoczę słowa jednego z inżynierów Renault F1:
"Nie wiem czy zwrociles uwage ze zadko sie zdaza zeby HEI zaczal lepszym tempem niz KUB. Zawsze to KUB leci szybko a po PIT ta sytuacja sie zmienia. Zbieg okolicznosci?"
Po GP Abu Dhabi:
"Dzisiaj mielismy natomiast okazje zobaczyc jak team rujnuje wyscig jednego kierowcy by JEGO KOSZTEM pomoc drugiemu. "
Zagadka. O ktorym "znacznie wolniejszym"
"kierowcy mowi Pan Maryjan?
Ja tam przed KUB nikogo nie widzialem. Widziałem natomiast KOV ktory łyknął KUB jak drewnianą tyczke. Nikogo wolniejszego niz KUB po PIT na torze nie było. Co za drań.. łże gorzej niz Alguesuari
"
Nie lubię dzisiejszych Niemców! Porządni lewicowi donosiciele z nacjonalizmem bardziej rozwiniętym niż u Ruskich.
I niech nikt mi nie wpiera że to Polacy nienawidzą Niemców, a oni w swojej lewackiej dobroci chcą się z nami pojednać! Może i chcą ale z Polską pod ich panowaniem, w każdym innym przypadku odezwie się ich duma.
Najbliższy mi przykład: BMW Sauber, Kubica robi z Heidfeldem co chce w 2008 ma realne szanse na tytuł ale oni podchodzą do tego jakby to był kierowca innego teamu.
Sezon 2009 Kubica oficjalnie niekwestionowany nr 1 w BWM. I co się dzieje na torze? Kubica do wizyty w pitstopie jedzi świetnie, po nim z bolidem zaczynają dziać się dziwne rzeczy, i tak w każdym wyścigu w którym walczy z Nickiem. Na początku sezony kiedy BMW czuje się mocne psują się mu silniki.
Oczywiście wszyscy poprawni politycznie twierdzą że to przypadki, że przecież BMW nie poświęci tylu punktów, żeby Niemiec był przed Polakiem.
Tyle że po odejściu BMW wszyscy nie tylko w Polsce zaczynają o tym otwarcie mówić.
Przytoczę słowa jednego z inżynierów Renault F1:
"Nie wiem czy zwrociles uwage ze zadko sie zdaza zeby HEI zaczal lepszym tempem niz KUB. Zawsze to KUB leci szybko a po PIT ta sytuacja sie zmienia. Zbieg okolicznosci?"
Po GP Abu Dhabi:
"Dzisiaj mielismy natomiast okazje zobaczyc jak team rujnuje wyscig jednego kierowcy by JEGO KOSZTEM pomoc drugiemu. "
Zagadka. O ktorym "znacznie wolniejszym"
"kierowcy mowi Pan Maryjan?
Ja tam przed KUB nikogo nie widzialem. Widziałem natomiast KOV ktory łyknął KUB jak drewnianą tyczke. Nikogo wolniejszego niz KUB po PIT na torze nie było. Co za drań.. łże gorzej niz Alguesuari

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Invinciblee napisał(a):Nie no to że ktoś np. uważa Polaków za pijaków nie znaczy że myśli, że nie ma wśród nas abstynentów.
Problem w tym ze dlugo pracowalismy na taka opinie. Smiejemy sie z Ruskich ze to pijacy a obrazamy sie na innych ze maja nas za takich samych. Dlaczego ? Czyzby mentalnosc Kalego ?
Innocence proves nothing...
- valhalla
- Świeżak
valhalla napisał(a):Ruskich ze to pijacy a obrazamy sie na innych ze maja nas za takich samych.
Ja tam się nie obrażam

valhalla napisał(a):Problem w tym ze dlugo pracowalismy na taka opinie.
Niemcy też nie mają opinii za darmo

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
ja strefe gazy bo...
http://www.motocykle.v10.pl/Strefa,Gazy,Hamas,zabronil,kobietom,jazdy,na,motocyklu,36611.html (otwórz link)
http://www.motocykle.v10.pl/Strefa,Gazy,Hamas,zabronil,kobietom,jazdy,na,motocyklu,36611.html (otwórz link)
- klaudi00
- Świeżak
menskie_boksy napisał(a):Ale niektóre japonki są dobre także wtedy zapominam o tym że nie lubie żółtków <lol2>
Z Niemkami nie ma tego problemu

Japonki są obleśne. Czarne pocą się i śmierdzom

Najchętniej bym się do jakiejś latynoski dorwał.
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Ja mam niemiłe doświadczenia z Romami więc jakoś nie jestem i chyba nie będę do nich przekonany.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Ludzie jacy Wy jestescie ciemni. Wypowiadacie sie na tematy o ktorych wogole pojecia nie macie. Nie wytykam tutaj nikogo palcami, bo nie o to chodzi, jednak 85% rasistow nigdy nie byla zagranica dalej niz sasiednie kraje i to zazwyczaj sluzbowo albo na bardzo krotko. Nie dosc ze polak posiada mentalnosc Kalego to jeszcze jest ignorancki, zawistny. Wiecie co jest najgorsze, ze za granica polak polaka jest w wstanie zatluc za prace albo z czystej zawisci, to jest poprostu obrzydliwe. Ogolnie uwazam ze zyjemy jako nacja w strasznym ciemnogrodzie i jestesmy zamknieci na innych ludzi spoza naszych kregow kulturowych.....francuzi to zabojady, niemcy to zydobojcy, ruscy to komuchy, ale my jestesmy zajebisci....tylko czemu nasz kraj jest w takiej czarnej dupie na mapie europy???
Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...
Yamaha YZF 600 Thundercat

-
Taser - Bywalec
Taser napisał(a): ale my jestesmy zajebisci....
jesteśmy zajebiści

Taser napisał(a): tylko czemu nasz kraj jest w takiej czarnej d*** na mapie europy???
przez ruskich i niemców - 123 lata niewoli , mordowanie i wywożenie naszej inteligencji , matryrologia całego narodu polskiego .
przez miękkie pipki z całej europy zachodniej , że pozwolili na 50 lat komuny
Fakt faktem historia nie kłamie , od zawsze byliśmy my i oni . A nasze interesy nigdy nie szły w parze .
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
Widzisz Ms ja Cie tutaj nie chce obrazac ale uwazam ze troche plytko rozumujesz ten temat. Estonia tez byla pod sowietami a zobacz jakos potrafili sie wybic. Druga sprawa to jest to ze caly czas patrzymy w przeszlosc ze to ze tamto no i co z tego? Raczej nalezy patrzec w przyszlosc. Zobacz ze w wiekszosc tematow na tym forum jest tak jak w nasz polski sejm.....BURDEL NA KOLKACH. Pozatym MS w polsce komuny nigdy nie bylo....byl socjalizm, a to jest istotna roznica, bo socjalista smiertelnie sie obrazi jezeli go tak okreslisz, to sa wogole dwie rozne idee polityczne. Mowisz miekie pipki z europy.....a co oni mieli za interes w tym abysmy nie byli w bloku socjalistycznym? Miekie pipki to byli nasi politycy ktorzy reprezentowali ten kraj za granica, bo nie zagwarantowali nic co by pozwolilo panstwom zachodu nas bronic. Polityka zagraniczna kreci sie tylko i wylacznie wokol interesow a nie przyjazni narodow, to wymyslono tylko aby ciemnemu ludowi zamknac jadaczki.

-
Taser - Bywalec
No fakt nasi są mniej gospodarni . Ale to , że Estonia czy np. Czechy lepiej sobie radzą wynika moim zdaniem z tego , że są to kraje mniejsze i trochę mądrzej działają . Nie powyprzedawali wszystkiego za bezcen , nie było u nich "dzikiej prywatyzacji" .
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
ms407 napisał(a):No fakt nasi są mniej gospodarni . Ale to , że Estonia czy np. Czechy lepiej sobie radzą wynika moim zdaniem z tego , że są to kraje mniejsze i trochę mądrzej działają . Nie powyprzedawali wszystkiego za bezcen , nie było u nich "dzikiej prywatyzacji" .
No i tutaj sie z Toba zgodze, nie wiem jak to dokladnie bylo jednak efekty sa nieporownywalne mimo iz nasz potencjal pod praktycznie kazdym wzgledem jest o wiele wiekszy. Wracajac jednak do tematu tez nie lubie romow ktorzy zebrza po miescie, czy przywalaja sie do kazdego, ale juz taka ich metalnosc(w sesie ze nie maja takiego dystansu miedzyludzkiego, nie maja problemow z obejmowanie innych ludzi i z bliszym kontaktem niz do jakiego my jestesmy przyzwyczajeni)
Mowi sie ze Arabowie to brudasy np. ale to jeden z najczystrzych narodow (przynajmniej ta ucywilizowana czesc), bo nakazuje im tego religia. Mysle ze jak ktos jest rasista to powinien doskonale znac to czego nienawidzi, bo to mu dopiero daje podstawy do tego aby moc sie o tym krytycznie wypowiadac.

-
Taser - Bywalec
Taser napisał(a):tylko czemu nasz kraj jest w takiej czarnej d*** na mapie europy???
Zdaje się że ostatnio mieliśmy najwyższy wskaźnik rozwoju gospodarczego w całej europie

Taser napisał(a):Pozatym MS w polsce komuny nigdy nie bylo....byl socjalizm, a to jest istotna roznica, bo socjalista smiertelnie sie obrazi jezeli go tak okreslisz, to sa wogole dwie rozne idee polityczne.
wikipedia napisał(a):Komunizm (łac. communis - wspólny, powszechny) - radykalny, lewicowy system ideologiczny, będący odmianą socjalizmu
Oczywiście żaden lewak się z tym nie zgodzi.
I żadne argumenty tu nie pomogą.statystyczny_lewicowiec napisał(a):Bo tak. Bo tak jest i jest to oczywista oczywistość i przecież każdy to wie.
Taser napisał(a):Mowisz miekie pipki z europy.....a co oni mieli za interes w tym abysmy nie byli w bloku socjalistycznym? Miekie pipki to byli nasi politycy ktorzy reprezentowali ten kraj za granica, bo nie zagwarantowali nic co by pozwolilo panstwom zachodu nas bronic.
Ta... Miękkie pipki z tych polityków IIRP. Np. Sikorski, prawda?
adam_89 napisał(a):ms407 napisał(a): "dzikiej prywatyzacji" .
też uważam, że to wina balcerowicza
Ta Balcerowicz musi odejść!
Ech... gdyby on wciąż był ministrem finansów...
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Invincible.....wiesz taka moja rada, poszerz swoje horyzonty troche, nie nazywaj mnie lewakiem bo mnie obrazasz i dobieraj slowa troche starannie jak i definicje ktore wybierasz. Nie wsadzaj mi w usta rzeczy ktorych nie mowilem i nie burz sie jak ktos ma troche bardziej krytyczne podejscie bo to niczemu nie zaszkodzi. Wbrew pozorom Balcerowicz bardzo dobrze zrobil temu kraju a jakby tak nie bylo to by nie byl miedzynarodowym specjalista do spraw ekonomi, co prawda jego plan nie byl doskonaly, jednak na sytuacje ktora wtedy byla dana bylo to jedne z najsesowniejszych rozwiazan.
Nie mozna patrzec na swiat czarno-bialymi barwami bo to czysta ignorancja.
Troche wiecej otwartosci na swiat i szersze choryzonty, bo isc w zaparte do niczego nie prowadzi.
Nie mozna patrzec na swiat czarno-bialymi barwami bo to czysta ignorancja.
Troche wiecej otwartosci na swiat i szersze choryzonty, bo isc w zaparte do niczego nie prowadzi.

-
Taser - Bywalec
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4