Dziwne pytanie
• Strona 1 z 1
Dziwne pytanie
A tak sie teraz zastanawiam czy to, że mam w obrazku logo ajp jest zgodne z prawem ;> ? Czy moge mieć w związku z tym jakieś nieprzyjemności :>>>
Chłopak z pasją i marzeniami związanymi z motoryzacją 

-
cztery - Świeżak
Zapewne pojdziesz na 5 lat (jak sie uda, to mzoe w zawieszeniu)... Jesli nie dostałes jeszcze listu z wezwaniem, to spodziewaj się go po świętach. I radzę Ci zmień Avatar na Logo ścigacz.pl, bo za to grozi tylko 2 lata. Pozdrawiam i zyczę milego spedzania czasu za kratkami.
Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
aha spoko. Bardzo zabawani jesteście. Pytam bo kto pyta nie błądzi i raz się wstydzi ale cóż nikt nie potrafi odpowiedzieć na tak proste pytanie szkoda.
ps; Ludzie nie za takie coś ponośli duże konsekwencje
ps; Ludzie nie za takie coś ponośli duże konsekwencje
Chłopak z pasją i marzeniami związanymi z motoryzacją 

-
cztery - Świeżak
grozi wtedy jeżeli napiszesz co ten skrót oznacza i dlaczego masz brand w avatarze? Może sobie K&N wstawię
ja rozumiem się utożsamiać...ale jak wstawie "KaeNa" w avatar to znaczy, że mam dużą przepustowość i czy może to, że czyści się mnie po 60000mil?

ja rozumiem się utożsamiać...ale jak wstawie "KaeNa" w avatar to znaczy, że mam dużą przepustowość i czy może to, że czyści się mnie po 60000mil?

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości