Jak czyscić kombi textyl z membrana???
• Strona 1 z 1
Jak czyscić kombi textyl z membrana???
Witam !!
Posiadam kombi Held-a textylny... przekulalem w nim caly sezon i teraz sobie wisi i sie prosi o czyszczenie/pranie... I tu pytanie...
Jak go wyczyscic by nie uszkodzic membrany ???
wrzucic do pralki na 30C??
Oddac do chemicznego czyszczenia???
Instrukcje mam po angielsku wiec nie wiele mi pomoze... wiec licze na Wasze wskazowki ..
Pozdrawiam i zycze zdrowych spokojnych świat oraz szczesliwego sezonu 2010...!!!
Posiadam kombi Held-a textylny... przekulalem w nim caly sezon i teraz sobie wisi i sie prosi o czyszczenie/pranie... I tu pytanie...
Jak go wyczyscic by nie uszkodzic membrany ???
wrzucic do pralki na 30C??
Oddac do chemicznego czyszczenia???
Instrukcje mam po angielsku wiec nie wiele mi pomoze... wiec licze na Wasze wskazowki ..
Pozdrawiam i zycze zdrowych spokojnych świat oraz szczesliwego sezonu 2010...!!!
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
niema wyjmowanej membrany?
jesli nie to pranie w temp 30 stopni, wirowanie na malych obrotach 100rpm, do prania użyj płynu do prania a nie proszku i NIE dodawaj plynu do płukania bo to wlasnie niszczy membrane
a jesli masz mozliwosc wypieia membrany to poprostu wypierz jak wyzej tylko membrany nie pierz
jesli nie to pranie w temp 30 stopni, wirowanie na malych obrotach 100rpm, do prania użyj płynu do prania a nie proszku i NIE dodawaj plynu do płukania bo to wlasnie niszczy membrane
a jesli masz mozliwosc wypieia membrany to poprostu wypierz jak wyzej tylko membrany nie pierz
hrhr %-)

-
Krzychu1323 - Świeżak
membrana jest wszyta miedzy materialy.. wiec jej nie dam rady wypiac.. zrobie tak jak mowisz 30C troche plynu do prania .;.. dzieki za odpowiedz.... pozdro i wesolych swiat!!
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
moze uzasadnij swoja odpowiedz
ja zawsze tak robie jak pisalem wyzej i nic sie nie dzieje, nic sie nie dzieje kiedy wiatr trzepocze przy 300kmh to nic sie nie stanie przy delikatnym wirowaniu

ja zawsze tak robie jak pisalem wyzej i nic sie nie dzieje, nic sie nie dzieje kiedy wiatr trzepocze przy 300kmh to nic sie nie stanie przy delikatnym wirowaniu

hrhr %-)

-
Krzychu1323 - Świeżak
spoko wlasnie to wiem ze producenci nie zalecaja wirowac
ale tak na chlopski rozum to nic takiego nie stanie sie podczas wirowania kiedy ustawimy na niskie obroty
sam postepuje tak ze swoimi teskami juz chyba z piec razy i wygladaja jak nowe tylko farba na suwaku sie troche wytarła

ale tak na chlopski rozum to nic takiego nie stanie sie podczas wirowania kiedy ustawimy na niskie obroty

sam postepuje tak ze swoimi teskami juz chyba z piec razy i wygladaja jak nowe tylko farba na suwaku sie troche wytarła

hrhr %-)

-
Krzychu1323 - Świeżak
-
Krzychu1323 - Świeżak
O ile Cię pamięć zawodzi to pragnę Ci przypomnieć iż temat dotyczy kolegi HUGO
EOT
hugo2003 napisał(a):membrana jest wszyta miedzy materialy.. wiec jej nie dam rady wypiac..
EOT
<B>Yamaha R ONE 2009 and 2010 by Trimix</B>
-
Trimix - Świeżak
Modeka ma specjalną linie kosmetyków do kurtek/ubioru tekstylnego/skórzanego, więc zakup takowy spray i po kłopocie.
A jeżeli chodzi o proces prania to wszystko powie ci metka na twojej kurtce.
A jeżeli chodzi o proces prania to wszystko powie ci metka na twojej kurtce.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości