[Aktualności] Triumph Street Triple R
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Triumph Street Triple R
Dyskusja na temat: Triumph Street Triple R
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Triumph Street Triple R
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Triumph Street Triple R
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wg mnie Triumph potrafi zrobić wrażenie i nie chodzi mi o bieliznę. Ale na razie nie podoba mi się jakość wykonania. Tutaj jednak lepiej radzą sobie marki z kraju wiśni i samurajów. Ale i to też może się zmienić.<br><hr>600cc
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dziwne tylko, ze przez trzy lataDaytona 675 byla na topie wszystkich 600 -tek a nawet i co niektorych litrow.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
jestem posiedaczem Triumpha Street triple R od jesieni 2008 roku. Kometarz jest krotki , Najlepszy motocykl na jakim siedzialem. Totalny odjazd, zwrotny, szybki, design orginalny (oklepane przecinaki japonskie ), lekki itd. Pozwole sobie zacytowac podsumowanie testu 1 z redaktorow miesiecznika Motocykl " ..wygrac z Triumphem Street Triple R to jest mission impasible" ... i wszystko jasne
<br><hr>szelmowski
<br><hr>szelmowski
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie mam nic do zarzusenia Triumphowi za jakosc wykonania. Mam Triumpha Streer Tripla R i wiem co pisze. Japonce sie nie umywaja. Wachalem sie przed kupnem motocykla jaki ale po jezdzie testowej Triumphem wszystko bylo jasne. Wczesniej testowalem kilka motocykli i zaden nie dorownal Triumphowi.<br><hr>szelmowskiKomentatorzy napisał(a):Wg mnie Triumph potrafi zrobić wrażenie i nie chodzi mi o bieliznę. Ale na razie nie podoba mi się jakość wykonania. Tutaj jednak lepiej radzą sobie marki z kraju wiśni i samurajów. Ale i to też może się zmienić.<br><hr>600cc<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ta wisnia z dalekiej japoni juz przekwitla.Nie ma bata na ten "motur" HE<br><hr>szelmowski@wp.plKomentatorzy napisał(a):Wg mnie Triumph potrafi zrobić wrażenie i nie chodzi mi o bieliznę. Ale na razie nie podoba mi się jakość wykonania. Tutaj jednak lepiej radzą sobie marki z kraju wiśni i samurajów. Ale i to też może się zmienić.<br><hr>600cc<br>Komentatorzy napisał(a):nie mam nic do zarzusenia Triumphowi za jakosc wykonania. Mam Triumpha Streer Tripla R i wiem co pisze. Japonce sie nie umywaja. Wachalem sie przed kupnem motocykla jaki ale po jezdzie testowej Triumphem wszystko bylo jasne. Wczesniej testowalem kilka motocykli i zaden nie dorownal Triumphowi.<br><hr>szelmowski<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://www.prisonwars.pl/150519" target="blank" class="link">http://www.prisonwars.pl/150519</a>/<br><hr>bc
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości