Seks z rodzeństwem (18+) [tagi: sex siostra brat seks kuzyn]
Seks z rodzeństwem (18+) [tagi: sex siostra brat seks kuzyn]
Dobra tak z czysto dziennikarskiej ciekawosci.
Przypominam dodatkowo ze zwiazki takie sa legalne jesli mamy 4ry stopien pokrewienstwa, czyli
matka - siostra
ty- kuzynka (kuzyn)
Koscielnie wymaga to dyspensy, formalnie nie ma problemow.
OBJASNIENIA ANKIETY
Odpowiedzi twierdzace dotycza seksu, ktory nie musi zakonczyc sie aktem plciowym zwanym powszechnie penetracja. Zatem wszystkie mniej lub bardziej winne przygody _takze_ zaliczaja sie do tych odpowiedzi.
TAK - Regularnie
Tutaj wrzucamy odpowiedzi jesli jest to nasza forma spedzania czasu z rodzina, jesli sie pocieszamy po utracie ukochanych osob itp
TAK - byla taka przygoda
Dotyczy przygody jak i przygod (liczba mnoga) traktowanych po prostu jako wyjatkowo przelotne spedzenie czasu.
Myslalem(am) o tym - odpowiedz politycznie poprawna jesli cos iskrzy ale sami nie macie pewnosci jak zareaguje druga strona i co z tego moze wyjsc
Nie - mimo to kreci mnie taka mysl - pozostaje w sferze fantazji erotycznych na temat rodzenstwa.
Nie - to rodzina
Zdecydowanie negatywne nastawienie, w tym takze potepienie takich przygod jak i zwiazkow czy malzenstw w rodzinie.
Bardzo mnie to interesuje, a pozniej dodam troszke rysu historycznego dla ubarwienia (juz po zakonczeniu ankiety)
Przypominam dodatkowo ze zwiazki takie sa legalne jesli mamy 4ry stopien pokrewienstwa, czyli
matka - siostra
ty- kuzynka (kuzyn)
Koscielnie wymaga to dyspensy, formalnie nie ma problemow.
OBJASNIENIA ANKIETY
Odpowiedzi twierdzace dotycza seksu, ktory nie musi zakonczyc sie aktem plciowym zwanym powszechnie penetracja. Zatem wszystkie mniej lub bardziej winne przygody _takze_ zaliczaja sie do tych odpowiedzi.
TAK - Regularnie
Tutaj wrzucamy odpowiedzi jesli jest to nasza forma spedzania czasu z rodzina, jesli sie pocieszamy po utracie ukochanych osob itp
TAK - byla taka przygoda
Dotyczy przygody jak i przygod (liczba mnoga) traktowanych po prostu jako wyjatkowo przelotne spedzenie czasu.
Myslalem(am) o tym - odpowiedz politycznie poprawna jesli cos iskrzy ale sami nie macie pewnosci jak zareaguje druga strona i co z tego moze wyjsc
Nie - mimo to kreci mnie taka mysl - pozostaje w sferze fantazji erotycznych na temat rodzenstwa.
Nie - to rodzina
Zdecydowanie negatywne nastawienie, w tym takze potepienie takich przygod jak i zwiazkow czy malzenstw w rodzinie.
Bardzo mnie to interesuje, a pozniej dodam troszke rysu historycznego dla ubarwienia (juz po zakonczeniu ankiety)
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
A żeby kvrwa tak ktoś inny założył taki temat to od razu w kibel by poleciał...
Szymon, nie jadłeś jakiś grzybów na kolację przypadkiem?
EDIT: Ale żeby nie było to głos oddałem.
Szymon, nie jadłeś jakiś grzybów na kolację przypadkiem?
EDIT: Ale żeby nie było to głos oddałem.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Ej
Po pierwsz to hydepark wiec by nie polecial. To forum jest o wszystkim i dla wszystkich - kwestia poziomu wypowiedzi. A wulgarny nie jestem.
Po drugie - ciekawa sprawa i temat mnie fascynuje podobnie jak nekrofilia i seryjni mordercy. Akuratnie dzisiaj jest dzien ze sfera intymna wiec akta mordercow odlozylem sobie na weekend a teraz szukam po sieci akcji tego typu. Dodatkowo zrobilem juz maly wywiad srodowiskowy (ciekawy zreszta) ale chcialem takze poznac i Wasze zdanie w w.w kwestii. Badz co badz nie jest to problem,dotyczy wszystkich - podobnie jak samogwałt - kwestia tylko odpowiedzi szczerych i uczciwych.

Po drugie - ciekawa sprawa i temat mnie fascynuje podobnie jak nekrofilia i seryjni mordercy. Akuratnie dzisiaj jest dzien ze sfera intymna wiec akta mordercow odlozylem sobie na weekend a teraz szukam po sieci akcji tego typu. Dodatkowo zrobilem juz maly wywiad srodowiskowy (ciekawy zreszta) ale chcialem takze poznac i Wasze zdanie w w.w kwestii. Badz co badz nie jest to problem,dotyczy wszystkich - podobnie jak samogwałt - kwestia tylko odpowiedzi szczerych i uczciwych.
(otwórz link)

-
jak zobaczyłem kuzynke kuzynek, to aż chciałem do nich dzwonić xD niby o zdrowie pytać xD ; )
nie no a tak serio zapomniałeś że ktoś może nie mieć rodzeństwa ;P i co wtedy się liczy ?:P
nie no a tak serio zapomniałeś że ktoś może nie mieć rodzeństwa ;P i co wtedy się liczy ?:P
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
A kuzyn dalszy blizszy
Wyjazdy do rodziny na wies itp ? 

(otwórz link)

-
Simon moim zdaniem przesadziłeś z tym tematem. Pamiętaj, ze zaglądają tutaj także nieletni i raczej nie powinni czytać nic na temat seksu z rodzeństwem, bo jeszcze przyjdzie do głowy jakiemuś gówniarzowi wypróbować coś takiego na młodszej siostrze.
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
ms407 napisał(a):Simon zapodaj ten rys historyczny , bo sam jestem ciekaw
MS nie masz jakiejs fajnej siostry xD? bo mam blisko xD haha xD joke xD jade w teren pany xD
A obstawialem w najblizszej przyszlosci temat o zoofili zalozony przez Simiego

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
W starożytnym Egipcie takie coś było na porządku dziennym - faraonowie . Ze też im sie geny nie popierdoliły z czasem
No coż muszę cie zmartwić . Nie mam siostry
Ale w okolicy tych towarów nie brakuje 

Piankowy Marynarzyk napisał(a):ms407 napisał(a):Simon zapodaj ten rys historyczny , bo sam jestem ciekaw
MS nie masz jakiejs fajnej siostry xD? bo mam blisko xD haha xD joke xD jade w teren pany xD
A obstawialem w najblizszej przyszlosci temat o zoofili zalozony przez Simiego
No coż muszę cie zmartwić . Nie mam siostry

YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Sepo - moj drogi. Zrobilem to z namyslem poniewaz
1) myslac o nieletnich - srednia wieku inicjacji przypada w USA na 12 lat u nas okolo 13-15
2) zgodnie z powyzszym nie mamy zdaje sie mlodszych forumowiczow bo byscie ich zjedli za ortografie
3) temat jak kazdy inny, napisany _zgodnie_ z zasadami kultury i dobrego smaku. Nie ma wulgaryzmow ani gwary - terminy sa medyczne.
4) W gruncie rzeczy jesli ktos chce to czemu nie, skoro nawet prawo RP nie ma nic przeciw to czemu ludzie maja, baaaa KOSCIOL nie ma nic przeciw - a Wy macie. Zaiste ciekawe
A rys historyczny wrzuce pozniej bo znalazlem piekne streszczenie ktore po prostu przeredaguje, podrecznikow od historii juz nie mam, tym bardziej biografii Piastów chociazby ktora mocno zamiesza:)
1) myslac o nieletnich - srednia wieku inicjacji przypada w USA na 12 lat u nas okolo 13-15
2) zgodnie z powyzszym nie mamy zdaje sie mlodszych forumowiczow bo byscie ich zjedli za ortografie
3) temat jak kazdy inny, napisany _zgodnie_ z zasadami kultury i dobrego smaku. Nie ma wulgaryzmow ani gwary - terminy sa medyczne.
4) W gruncie rzeczy jesli ktos chce to czemu nie, skoro nawet prawo RP nie ma nic przeciw to czemu ludzie maja, baaaa KOSCIOL nie ma nic przeciw - a Wy macie. Zaiste ciekawe
A rys historyczny wrzuce pozniej bo znalazlem piekne streszczenie ktore po prostu przeredaguje, podrecznikow od historii juz nie mam, tym bardziej biografii Piastów chociazby ktora mocno zamiesza:)
(otwórz link)

-