gaźniki gsx 600f
• Strona 1 z 1
gaźniki gsx 600f
Pomocy składam gsxf i mam problem z gaźnikami nie wiem jak mają być podłączone przewody paliwowe z gaźników wystawały 4 przewody tylko nie wiem który gdzie idzie bo w kraniku są miejsca na 2 przewody . wyczaiłem już tego podciśnieniowego do kranika ale n e wiem jak te mają być.
- ferdas
- Świeżak
witaj, nie wiem czy coś Ci to pomoże ale tu masz kilka moich fotek z rozbiórki GSXF ...
http://gsxf.hostingpro.pl/pub/mybike/
nie mam w tej chwili silnika i nie pamietam jak te przewody miały iść ale może coś z tych fotek skorzystasz...
pozdro
http://gsxf.hostingpro.pl/pub/mybike/
nie mam w tej chwili silnika i nie pamietam jak te przewody miały iść ale może coś z tych fotek skorzystasz...
pozdro
-
MIK - Świeżak
wielkie dzieki te fotki dużo mi podpowiedziały teraz może już coś zrobie. a tak wogóle to co się stało z twoim gsx że go rozwbrałeś?
motor jest bogiem prędkość nałogiem życie zabawą suzuki podstawą (gsx600f)
- ferdas
- Świeżak
-
MIK - Świeżak
to bedziesz go składać do kupy albo pójdzie na części. mój prawie tak samo wygląda tzn już ma tylnie koło przykręcone i już prawie silnik wrzucony. u mnie to był a właściwie to jest remoncik generalny od ramy po owiewki.
motor jest bogiem prędkość nałogiem życie zabawą suzuki podstawą (gsx600f)
- ferdas
- Świeżak
silnik mam juz prawie złożony... łożysko mam nowe... bede składał do kupy wszysko... plastiki idą do malowania, przerobiłem również tylny błotnik i mocowanie tablicy rej ... rame wyczyściłem i jest jak nowa... robie foty wszystkiego wiec na koniec bedzie niezły album 

-
MIK - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 5 gości