[Kawasaki Versys] Kawasaki Versys 2010 -...
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
[Kawasaki Versys] Kawasaki Versys 2010 -...
Dyskusja na temat: Kawasaki Versys 2010 - wsiądź-jedź-załatw
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kawasaki Versys 2010 - wsiądź-jedź-załatw
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kawasaki Versys 2010 - wsiądź-jedź-załatw
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Gdy te motocykle kosztowały 25-26k to wszystko miało sens. Teraz za 33? Jak dla mnei za drogo.<br><hr>Loki
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Miałem okazję jeździć Versysem z 2007 roku. Fenomenalny motocykl- idealnie skrojony do jazdy miejskiej, jak i podróżowania. Silnik ma bezbłędny przebieg momentu, zawieszenie USD jest sztywne, z pełną regulacją, ale pozwala na delikatną jazdę poboczem. Z uwagi na wagę, bardzo łatwo jest nim balansować pomiędzy puszkami.
Niestety w Polsce jest zupełnie nie popularny. Na zachodzie dużo bardziej, gdzie zgarnia wiele pozytywnych recenzji i nagród.
Polecam go wszystkim, którzy szukają motocykla do wszystkiego.<br><hr>Kamusial
Niestety w Polsce jest zupełnie nie popularny. Na zachodzie dużo bardziej, gdzie zgarnia wiele pozytywnych recenzji i nagród.
Polecam go wszystkim, którzy szukają motocykla do wszystkiego.<br><hr>Kamusial
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak tak to wspaniały motocykl tylko ktoś kto ma 165- 170cm wzrostu i 50-65 lat to niby jak ma na tym jeździć po mieście.Toż to waży zatankowane ponad 200kg.
Siedziałem na tym motocyklu miesiąc temu i byłem namawiany przez sprzedawce abym przejechał się testowym motocyklem i kiedy na niego wsiadłem to od razu odpuściłem.
Za duży ,za ciężki i za mało zwrotny.
Oczywiście cena dla przeciętnego Polaka 30 tys zł.<br><hr>senekkorzenna
Siedziałem na tym motocyklu miesiąc temu i byłem namawiany przez sprzedawce abym przejechał się testowym motocyklem i kiedy na niego wsiadłem to od razu odpuściłem.
Oczywiście cena dla przeciętnego Polaka 30 tys zł.<br><hr>senekkorzenna
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
65 lat po mieście? To może te paskudztwo trójkołowe ?:P To ile ma motocykl ważyć zatankowany? 5 kilo?<br><hr>JoachimKomentatorzy napisał(a):Tak tak to wspaniały motocykl tylko ktoś kto ma 165- 170cm wzrostu i 50-65 lat to niby jak ma na tym jeździć po mieście.Toż to waży zatankowane ponad 200kg.
Oczywiście cena dla przeciętnego Polaka 30 tys zł.<br><hr>senekkorzenna<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam się w 100%. Gdyby sprzęty tej klasy kosztowały 20 parę tysiaków to miałoby to sens.<br><hr>Jack BlackKomentatorzy napisał(a):Gdy te motocykle kosztowały 25-26k to wszystko miało sens. Teraz za 33? Jak dla mnei za drogo.<br><hr>Loki<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Versys jest dla mnie numerem jeden. 33 tysiące to nie tak dużo, biorąc pod uwagę, ze kupuje się moto na dłużej, do użytkowania, a nie lansu pod remizą. Wg mnie ta Kawa jest bardzo logiczna i zdecydowanie ciekawa. Pozdrawiam
<br><hr>NiechceR1

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
33 to nie jest mało za z załozenia tani miejski motocykl? Ja nie mówię ze Kawa jest kiepska, mówie tylko ze ta cena jest bez sensu, bo jeszcze nie tak dawano mozna było kupić za te pieniądze Bandita 1200Komentatorzy napisał(a):Versys jest dla mnie numerem jeden. 33 tysiące to nie tak dużo, biorąc pod uwagę, ze kupuje się moto na dłużej, do użytkowania, a nie lansu pod remizą. Wg mnie ta Kawa jest bardzo logiczna i zdecydowanie ciekawa. Pozdrawiam<br><hr>NiechceR1<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
... który waży tyle ile dwa VersysyKomentatorzy napisał(a):Versys jest dla mnie numerem jeden. 33 tysiące to nie tak dużo, biorąc pod uwagę, ze kupuje się moto na dłużej, do użytkowania, a nie lansu pod remizą. Wg mnie ta Kawa jest bardzo logiczna i zdecydowanie ciekawa. Pozdrawiam<br><hr>NiechceR1<br>
Komentatorzy napisał(a):33 to nie jest mało za z załozenia tani miejski motocykl? Ja nie mówię ze Kawa jest kiepska, mówie tylko ze ta cena jest bez sensu, bo jeszcze nie tak dawano mozna było kupić za te pieniądze Bandita 1200<br><hr>Loki<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No ale który jest o wiele lepszy jeśli chodzi o całokształt. A jesli chodzi o turystyke to bije Versysa na łeb na szyję<br><hr>LokiKomentatorzy napisał(a):Versys jest dla mnie numerem jeden. 33 tysiące to nie tak dużo, biorąc pod uwagę, ze kupuje się moto na dłużej, do użytkowania, a nie lansu pod remizą. Wg mnie ta Kawa jest bardzo logiczna i zdecydowanie ciekawa. Pozdrawiam<br><hr>NiechceR1<br>
Komentatorzy napisał(a):33 to nie jest mało za z załozenia tani miejski motocykl? Ja nie mówię ze Kawa jest kiepska, mówie tylko ze ta cena jest bez sensu, bo jeszcze nie tak dawano mozna było kupić za te pieniądze Bandita 1200<br><hr>Loki<br>
Komentatorzy napisał(a):... który waży tyle ile dwa Versysy<br><hr>Marek J.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niby dlaczego go bije? Silnik ma mocniejszy, ot co. Poza tym wiecej pali, wiecej wazy, fakt, odpał ma, ale w miescie w korkach? MordęgaKomentatorzy napisał(a):Versys jest dla mnie numerem jeden. 33 tysiące to nie tak dużo, biorąc pod uwagę, ze kupuje się moto na dłużej, do użytkowania, a nie lansu pod remizą. Wg mnie ta Kawa jest bardzo logiczna i zdecydowanie ciekawa. Pozdrawiam<br><hr>NiechceR1<br>
Komentatorzy napisał(a):No ale który jest o wiele lepszy jeśli chodzi o całokształt. A jesli chodzi o turystyke to bije Versysa na łeb na szyję<br><hr>Loki<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Motocykl fajny. Wcześniejszy model też mi się podobał. Takie sprzęty zyskują coraz większą popularność.
PS może byście zrobili jakiś rzetelny test Aprili Caponord.<br><hr>X
PS może byście zrobili jakiś rzetelny test Aprili Caponord.<br><hr>X
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Motocykl fajny. Wcześniejszy model też mi się podobał. Takie sprzęty zyskują coraz większą popularność.
PS może byście zrobili jakiś rzetelny test Aprili Caponord.<br><hr>Bartek
PS może byście zrobili jakiś rzetelny test Aprili Caponord.<br><hr>Bartek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widzialem fajna sztuke w poprzedniej wersji w salonie, po tym artykule chyba sie szkusze<br><hr>lech.k.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Popularność takich motocykli to dowod rozwoju rynku bo coraz mniej osob kupuje przecinaki i chopery, a coraz wiecej motocykle do jazdy.<br><hr>Łukasz T.Komentatorzy napisał(a):Motocykl fajny. Wcześniejszy model też mi się podobał. Takie sprzęty zyskują coraz większą popularność.
PS może byście zrobili jakiś rzetelny test Aprili Caponord.<br><hr>Bartek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
już nieaktualne...Komentatorzy napisał(a):Widzialem fajna sztuke w poprzedniej wersji w salonie, po tym artykule chyba sie szkusze<br><hr>lech.k.<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bo jest więcej motocykla w motocykluKomentatorzy napisał(a):Versys jest dla mnie numerem jeden. 33 tysiące to nie tak dużo, biorąc pod uwagę, ze kupuje się moto na dłużej, do użytkowania, a nie lansu pod remizą. Wg mnie ta Kawa jest bardzo logiczna i zdecydowanie ciekawa. Pozdrawiam<br><hr>NiechceR1<br>
Komentatorzy napisał(a):No ale który jest o wiele lepszy jeśli chodzi o całokształt. A jesli chodzi o turystyke to bije Versysa na łeb na szyję<br><hr>Loki<br>Komentatorzy napisał(a):Niby dlaczego go bije? Silnik ma mocniejszy, ot co. Poza tym wiecej pali, wiecej wazy, fakt, odpał ma, ale w miescie w korkach? Mordęga<br><hr>Marek J.<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na miasto to ten Versus kompletnie się nie nadaje. Za ciężki, za szeroki, za dużo pali. Taka zabawka na okazyjne wypady za miasto w sezonie. Chora cena<br><hr>tmek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chyba ty jesteś za ciężki, za szeroki i zdecydowanie za dużo palisz skoro opowiadasz takie pierdy... kurde, skąd się biorą takie parówy!?<br><hr>LaleczkaKomentatorzy napisał(a):Na miasto to ten Versus kompletnie się nie nadaje. Za ciężki, za szeroki, za dużo pali. Taka zabawka na okazyjne wypady za miasto w sezonie. Chora cena<br><hr>tmek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl