[biblioteka] Motocykliści błagają o litość......
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
No niestety Torun, Bydgoszcz to zaścianek i tyle, małe miasteczka które uważaja sie za wielkie miasta z bardzo dużą ilością cwaniaków i to właśnie Ci cwaniacy (jak my to mówimy na was "krzyżacy") psują opinie o was i waszych miastach. Jak widze cokolwiek co ma w rejestracji "C" na początku to mam wiele razy potwierdzoną pewność cwaniactwa. <br><hr>Od Śląska po Łódź
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszedłeś chyba na szczyty swej inteligencji, elokwencji, oczytania, wiedzy itp (czyli w twoim przypadku własnej głupoty) tym żałosnym tekstem. Jakieś kompleksy cię męczą czy tylko trolujesz?Komentatorzy napisał(a):No niestety Torun, Bydgoszcz to zaścianek i tyle, małe miasteczka które uważaja sie za wielkie miasta z bardzo dużą ilością cwaniaków i to właśnie Ci cwaniacy (jak my to mówimy na was "krzyżacy") psują opinie o was i waszych miastach. Jak widze cokolwiek co ma w rejestracji "C" na początku to mam wiele razy potwierdzoną pewność cwaniactwa. <br><hr>Od Śląska po Łódź<br>
Jeszcze raz to napisze JAKI TY JESTEŚ GŁUPI (sorry ale nie mogłem nazwać tego inaczej). Powiedz, że jeszcze jak my jeździsz motocyklem to tylko sie zastrzelić . Całe życie z debilami- jedni piłują po nocach do odcięcia , drudzy wygłaszają takie mądrości jak ty....Z takimi pajacami to my nic nie osiągniemy w poprawie stereotypów.
Szkoda gadać.
<br><hr>Ja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wrocław - Legnicka codziennie wieczorem masakra. Bandy idiotów na pustych wydechach i dających na koło obok Lukasa.
Sam jestem motocyklistą ale tych debili bym pozabijał! Dlaczego policja się za nich nie weźmie i nie pozabiera dowodów - nie wiem. Najlepsze jest to, że dają na gumę obok komisariatu na Trzemeskiej. Wśród kretynów są niestety też choperowcy, których wolne wydechy gadają czasami gorzej niż plastiki.
Przez takich debili mamy właśnie taką opinię, a nie inną...<br><hr>2k
Sam jestem motocyklistą ale tych debili bym pozabijał! Dlaczego policja się za nich nie weźmie i nie pozabiera dowodów - nie wiem. Najlepsze jest to, że dają na gumę obok komisariatu na Trzemeskiej. Wśród kretynów są niestety też choperowcy, których wolne wydechy gadają czasami gorzej niż plastiki.
Przez takich debili mamy właśnie taką opinię, a nie inną...<br><hr>2k
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
łooooo biedaku, jaki ty nieszczęśliwy jesteś przez tę Bydgoszcz i Toruń - taki to maluczki cwaniaczek-krzyżczek cię męczy, ciebie i twoje wybujałe egoKomentatorzy napisał(a):No niestety Torun, Bydgoszcz to zaścianek i tyle, małe miasteczka które uważaja sie za wielkie miasta z bardzo dużą ilością cwaniaków i to właśnie Ci cwaniacy (jak my to mówimy na was "krzyżacy") psują opinie o was i waszych miastach. Jak widze cokolwiek co ma w rejestracji "C" na początku to mam wiele razy potwierdzoną pewność cwaniactwa. <br><hr>Od Śląska po Łódź<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mówcie co chcecie, ale ja akurat mam (nie)szczęście mieszkać przy tej ulicy co Raptowny... na początku, zanim przenieśli się na lotniska, parkingi itp, trening całego kamikaze w nocy dosłownie pod domem, albo przejazdy co jakiś czas paru moto w środku nocy jak gdzieś jechali/wracali to nie jest nic fajnego... wtedy irytowało mnie to tym bardziej że jeszcze nie myślałem w ogóle że mógłbym jeździć na moto...<br><hr>ght
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
te pajace o których mowa (pismo) i tak nie czytają (bo nie umieją) nie tylko scigacza.pl. W 100% przypadków ich złomy mają więcej kucyków niż oni punktów IQ.<br><hr>SAJU
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A przyszło Ci do tej durnej pały, że może powinieneś sobie odpuścić w ogóle jazde na tuningowanym tlumiku z duza predkoscia???Komentatorzy napisał(a):Ten człowiek który napisał ten list to stary zakompleksiony ,,choperowiec''
A gdzie młodzi mają się wyszaleć??????
Modych nie stać na jeżdżenie po torze!
Wolałbyś żeby pałowali motocyklami w godzinach szczytu niż w nocy?
Jak komuś sie chce spać to śpi a nie pierdo...!<br><hr>Skierniewice<br>Komentatorzy napisał(a):Popieram kolege który napisał o "starym zakompleksionym chopperowcu". Ja też lubie pobujać się nocami po miescie, gdzie i kiedy mam pojezdzic?! LUDZIE ZAUWAŻCIE ZE W DZIEŃ PO MIESCIE JEZDZA SAME AUTA NAUKI JAZDY ORAZ KIEROWCY 4 KOŁEK KTÓRZY MAJA POPROSTU MOTOCYKLISTOW GDZIES, A TOR? 1 NA WOJEWODZTWO I W DODATKU DROGI WJAZD WIEC O CO CHODZI. LUDZIE MACIE PLASTIKOWE OKNA ODGŁUDZAJACE TO PROSZE POZAMYKAC JE, BO JA ODKRECAC BEDE. <br><hr>DAWCY WLKP <br>
W dzien przynajmniej tego nie slychac! W nocy dzwiek moto niesie sie bardzo daleko..
Miasto to nie teren na wyścigi - nie jezdzij noca, budzisz innych - wszyscy maja cierpiec bo masz takie widzimisię?
Mimo ze sam jezdze na moto, to jednak pojawialy mi sie mysli o lince w poprzek drogi lub gwozdziach. Sorry. Na szczescie sie przeprowadzilem z dala od przelotowych ulic.<br><hr>zzxx
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No wlasnie, ze ci co po Sobieskiego lataja to wygladaja na w miare ogarnietych (kombi itp). Ale cos z tym lansem musi byc na rzeczy bo rzut kamieniem jest przeciez Wał Zawadowski gdzie o tej godzinie mozna bez przeszkod sobie pogumowac i nikogo nie wkurzac.Komentatorzy napisał(a):Warszawa .... ul.Sobieskiego ..... codziennie po 12 w nocy .... niedawno asfalt położyli ..... Sikorskiego tak samo .....
motocykliści którzy mieszkają w tej samej okolicy mają ten sam problem co w Toruniu ....
więc PROŚBA.... niech ci, którzy sobie latają po nocy na pograniczu odcięcia .... przeniosą się na trasę kierunkek Wyszków ..... piękny droga za miastem
<br><hr>fazerro<br>Komentatorzy napisał(a):Nie wyniosą się z miasta bo poza granicami nie ma lansu, nie ma gdzie i komu dresikiem zaświecić, nowych adidasków pokazać.<br><hr>Panoramix<br>
pozdro,
Krs.<br><hr>Kristoforo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bedziemy tam. Ja potrzebuje okolo 3 km dobrego asfatu... Dzieki za adres.<br><hr>PiotrekKomentatorzy napisał(a):Warszawa .... ul.Sobieskiego ..... codziennie po 12 w nocy .... niedawno asfalt położyli ..... Sikorskiego tak samo .....
motocykliści którzy mieszkają w tej samej okolicy mają ten sam problem co w Toruniu ....
więc PROŚBA.... niech ci, którzy sobie latają po nocy na pograniczu odcięcia .... przeniosą się na trasę kierunkek Wyszków ..... piękny droga za miastem
<br><hr>fazerro<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pełno znaczy...konkretnie. W okolicach Katowic co jest poza Szopienicami , Laryszem, i Czerwionką ?<br><hr>miras-kaKomentatorzy napisał(a):Wniosek jest jeden: kupujcie sobie crossyTym sie wyzyjecie i nie bedziecie nikomu przeszkadzac. Motocross to jedyny sport motorowy do ktorego uprawiania jest w polsce pelno miejsca.<br><hr>Bartexo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bywają sytuację kiedy idiota jeden z drugim nie powinien się wypowiadać na forach bo jak czytam tekst"jak nie w nocy to kiedy bo za dnia tylko nauki jazdy są"to zastanawia mnie jedno to po co Ci prawo jazdy skoro tylko narzekasz kup sobie jakis skuter którego nazwa jest podobna do chińskiego jedzenia i zapasen kilku koni mechanicznych nie bedzie Cie kusiło żebyś swoja kawą6 z popękaną ramą wyciskał z niej ostatnie poty w nocy pod blokami.Pamiętajcie nas jest mniej i jako mniejszość czasami musimy ustępować innym.<br><hr>banan22
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Popieram.<br><hr>JMKomentatorzy napisał(a):Szanowna redakcjo czy możecie przestać nazywać motocyklistami zwykłych drechów i innych odszczepieńców? Ubliża to mi oraz moim przyjaciołom, którzy skrzętnie pielęgnują ideały Motocyklisty.<br><hr>Panoramix<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie ma rady na to bez sensu jest sie zalenie na mlodziez lubiejaca sobie posmigac wieczorem na przerobionych pizdzikach, w innych krajach UE Tuning jest legalny i nikt nie placze jest fajnie! Nie wymyslaja tam co chwila durnych przepisow jak np. kat. AM na pojazd do 50cc ;/. Na bardziej ekstremalna jazde motorami powinny byc wyznaczone miejsca lub sami sobie je wyznaczajmy ale z glowa tak zeby polsak sie wyspac mogla..
Składajac takie skargi na innych motocyklistow pogarszacie sprawe wszystkim bo juz sa okresowe przeglady motorowerow ma powstac kat. AM, moze bedzie jeszce podzial na kazda pojemnosc i bedzie zdzierstwo pieniedzy?;/ kto wie jakie glupoty utworzy polskie prawo.. tylko kogo to jest wina?<br><hr>:|
Składajac takie skargi na innych motocyklistow pogarszacie sprawe wszystkim bo juz sa okresowe przeglady motorowerow ma powstac kat. AM, moze bedzie jeszce podzial na kazda pojemnosc i bedzie zdzierstwo pieniedzy?;/ kto wie jakie glupoty utworzy polskie prawo.. tylko kogo to jest wina?<br><hr>:|
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zajebiste!!! BUAHAHAHAHA<br><hr>MarcinnKomentatorzy napisał(a):Warszawa .... ul.Sobieskiego ..... codziennie po 12 w nocy .... niedawno asfalt położyli ..... Sikorskiego tak samo .....
<br><hr>fazerro<br>Komentatorzy napisał(a):Bedziemy tam. Ja potrzebuje okolo 3 km dobrego asfatu... Dzieki za adres.<br><hr>Piotrek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Spoko - nie ma wokół miast torów do wyszału? Polak potrafi - i zada sobie sakramenckie, dla niejednego sakramentalne nomen omen pytanie: a od czego są obwodnice? I srrrruuuuu...!!!!<br><hr>Wolnyodopiumdlaludu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl