SC57 1000 RR części zamienne
• Strona 1 z 1
SC57 1000 RR części zamienne
Witam wszystkich forumowiczow
tak ja w temacie szukam czesci zamiennych do modelu z 2007r
konkretnie chodzi o zegary, lampe i stelaż do tego. Wiem ze od 04.05.06 niektore czesci pasuja ale nie jestem pewien na 100% tego a nie chce kupic czegos co pozniej mi sie nie przyda.
Tak wiec prosilbym oopinie z jakiego rocznika beda te czesci pasowac do 2007r
tak ja w temacie szukam czesci zamiennych do modelu z 2007r
konkretnie chodzi o zegary, lampe i stelaż do tego. Wiem ze od 04.05.06 niektore czesci pasuja ale nie jestem pewien na 100% tego a nie chce kupic czegos co pozniej mi sie nie przyda.
Tak wiec prosilbym oopinie z jakiego rocznika beda te czesci pasowac do 2007r
- rysiekk 85
- Świeżak
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Zegary inne, stalarze te same, lampy te same, podobna nakładka na bak, taki sam zadupek, te same siedzenia. te same śrubki
Zapytaj czego dokladnie chcesz sei doweidziec, jakic hczesci szukasz

@wrocław | | http://bikepics.com/members/teoysta/
-
teoysta - Świeżak
konkretnie szukam zegara, lampy i stelażu pod to wszystko do rocznika 2007, widzialem ze z wygladu te czesci sa identyczne co z rocznikow od 2004 do 2007 ale wole sie upewnic zanim cokolwiek kupie.
I jeszcze w zasadzie jedno pytanie dotyczace stelaża, w wiekszosci widze ze sa aluminiowe ale ostatnio na amerykanskim ebay widziale stelaze wykonane z karbonu czy czegos takiego, ceno sa troszke tansze od aluminiowych, wiec chcialem zapytac czy warto pozostac przy aluminiowych czy moze ten nowy wynalazek zakupic
I jeszcze w zasadzie jedno pytanie dotyczace stelaża, w wiekszosci widze ze sa aluminiowe ale ostatnio na amerykanskim ebay widziale stelaze wykonane z karbonu czy czegos takiego, ceno sa troszke tansze od aluminiowych, wiec chcialem zapytac czy warto pozostac przy aluminiowych czy moze ten nowy wynalazek zakupic

- rysiekk 85
- Świeżak
Zegary od 07 sa troche inne. Od 04 pasuja i działaja, ale delikatnie roznia sie w wygladzie. Stelarz jest ten sam, lampy również. Co do karbonowych stelarzy -podejzewam ze tak jak w przypadku podrabianych owiewek nie ma sensu kupowac. Kupilem kiedys do gsxra k2 stelarz w podróbie ale alu. Pasowal. Jesli z carbonowym bedzie cos nie tak to go nie podegniesz zeby pasowal.
@wrocław | | http://bikepics.com/members/teoysta/
-
teoysta - Świeżak
Czyli moge spokojnie licytowac licznik miedzy 04 a 06 r, bo z 07 naprawde ciezko mi jest cokolwiek znalezc, co do stelaza to wlasnie takie mialem przeczucie ze lepiej miec cos sprawdzonego niz jakis wynalazek 

- rysiekk 85
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości