Pomoc z Matmy
• Strona 2 z 2 • 1, 2
O kurr.. Z takimi zadaniami z pomoca na forum... Nabijasz posty czy jestes taki tępy ? 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
Nabijanie się z innych nic nie daje, jeśli znalazł by się tu jakich student z matmy stosowanej, to też by nam mógł wrzucić zadanie które by większość osób poskładało, i ładnie by nam napisał nie wiecie czy jesteście tacy tępi.
Trzeba pamiętać że są zadania dla nas proste ale też takie które nas przerastają. Można kogoś pojechać ale są pewne granice, tym bardziej pisać któryś raz z kolei jesteś tępy....
Trzeba pamiętać że są zadania dla nas proste ale też takie które nas przerastają. Można kogoś pojechać ale są pewne granice, tym bardziej pisać któryś raz z kolei jesteś tępy....
Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
laser napisał(a):ale wy głupoty pier***cie,szok^^ piwka sie napijcie a nie matematyce
i kolejny post do licznika więcej...
Swoją drogą widziałem arkusze próbne nowej matury z matematyki z listopada chyba, porażka... na zdobycie 30% wystarczyło spokojnie 15min i nie trzeba było znać matematyki... wystarczyło pomyśleć.
Jak słysze że w niektórych szkołach całe klasy mają problem ze zdaniem matury z matematyki to mnie to przeraża.
Ludzie, Ci sami idą potem do urn wyborczych i wybierają rząd, aż strach myśleć czym się wtedy kierują, chyba mediami. (tak swoją drogą wygrało PO, bo wmówili wszystkim że to jest partia młodych i że to jest nowoczesność i przyszłość)
Przeraża mnie fakt obcowania z ludźmi
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
PO super partia, super partia ch*
(*) - bardzo wolna improwizacja oparta o pewien wywiad w TV odnosnie Giertycha
(*) - bardzo wolna improwizacja oparta o pewien wywiad w TV odnosnie Giertycha
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
mar111cin napisał(a):laser napisał(a):ale wy głupoty pier***cie,szok^^ piwka sie napijcie a nie matematyce
i kolejny post do licznika więcej...
zazdrościsz ?

-
laser - Bywalec
prawda jest taka, że od dłuższego czasu chcesz pokazać jaki jesteś fajny i klepiesz posty w każdym temacie jaki się tylko pojawi, do tego bez większego sensu ich istnienia.
Tak Szymonie, grzywka romana
niech Ci ludzie jeszcze dzwonią do wróżki i zadają te swoje mądre pytania, po czym w pełni szczęśliwi się rozłączają, mimo że dostali bardzo dyplomatyczną wiadomość xD no pogieło ich pogieło....
Tak Szymonie, grzywka romana

niech Ci ludzie jeszcze dzwonią do wróżki i zadają te swoje mądre pytania, po czym w pełni szczęśliwi się rozłączają, mimo że dostali bardzo dyplomatyczną wiadomość xD no pogieło ich pogieło....
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
A mielismy tylko pomóc z matmy... I nagle taki Offtop.. jak zawsze klutnia. zamknijcie temat bo szkoda gadac
Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250

-
zdzichu123 - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości