Zobacz wÄ…tek - XMotos 250-proszÄ™ o pomoc w wyborze
NAS Analytics TAG

XMotos 250-proszÄ™ o pomoc w wyborze

Enduro, Cross
_________

XMotos 250-proszÄ™ o pomoc w wyborze

Postprzez Olqski » 5/12/2009, 23:52

Cześć. Mam zamiar kupić sobie crossa, aby go używać amatorsko (jazda po lesie i po polach). Mam na oku XMotos 250, np. ten http://www.allegro.pl/item830023193_xmotos_typowy_cross_jak_cr_czy_yz.html (otwórz link) Czy to dobry wybór i gdzie dostanę do niego części? Mało jest w internecie opinii na jego temat, a praktycznie nic, dlatego proszę o pomoc. Aha, jeszcze jedno. Czy ten XMotos to to samo co Diabolini XB-31? Wyglądają bardzo podobnie, jakoś mi się skojarzyły :D Mam na oku tego typu motorki, szukam czegoś niedrogiego i dobrego. Japończyki są trochę dla mnie za drogie, a ten Xmotos w sam raz.
Olqski
Świeżak

Postprzez Bostorn » 6/12/2009, 00:02

to chinczyk, rozleci sie i będziesz miał problemy z częściami, lepiej za te 3 tysie kup sobie yamahę DT 125 włóż z 500zł w remont, nowy tłok, szlif łożyska i jedziesz dalej

to sprzęty nie do zajechania ;d o ile sie o nie dba

bardzo fajne sprzęciki :)
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
Bostorn
Moderator

Postprzez Olqski » 6/12/2009, 00:16

A czy miałeś kiedyś do czynienia z tym chińczykiem? Jeśli nie, to nie osądzaj z góry. Chciałbym żeby wypowiedzieli się ci, którzy te sprzęty mają. Na YouTube jest dużo filmików od ludzi którzy mają te Xmotos z całej Europy...
Olqski
Świeżak

Postprzez Landryss25 » 6/12/2009, 01:56

Opcja szukaj się kłania bo były tematy o tym czymś.

Każdy chińczyk jest z takiego samego gówna lepiony...

Po co pakować kasę w coś co prawie na pewno się sypnie jak nie trzeba wiele dołożyć żeby kupić doba DT, TS, KMX, KDX itp...
,,De gustibus non est disputandum"(Å‚ac.)-O gustach siÄ™ nie dyskutuje.
Landryss25
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Offroad

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê