[Aktualności] Możesz pomóc w sprawie Maćka Zawiszy
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Możesz pomóc w sprawie Maćka Zawiszy
Dyskusja na temat: Możesz pomóc w sprawie Maćka Zawiszy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Możesz pomóc w sprawie Maćka Zawiszy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Możesz pomóc w sprawie Maćka Zawiszy
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pozwolę sobie się z kolegą nie zgodzić, jak do tej pory na koncie pojawiło się ponad 700 zł, więc nie są to tylko słowa ale wymierne czyny. I bardzo dziękuje w imieniu swoim i mojej rodziny za pomoc i to że nas wspieracie to dla nas bardzo ważne. <br><hr>Michał ZawiszaKomentatorzy napisał(a):Pewnie dzieciaki pisały a i tak nikt nic nie wyśle..<br><hr>w<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mamy dopiero 30 pamiętajcie ze nie każdy z nas ma kasę na codzie poczekajmy do 10 a możne bidze więcej proszę o przesłanie linków do znajomych i dalej to działa jak pajęczyna im dalej tym lepiej pozdrawiam ja myślę ze jest nas tylu ze nawet po 10 zł to nie majątek a uzbiera się suma wiec proszę o pomoc !!!!!!<br><hr>hanibalKomentatorzy napisał(a):Pewnie dzieciaki pisały a i tak nikt nic nie wyśle..<br><hr>w<br>Komentatorzy napisał(a):Pozwolę sobie się z kolegą nie zgodzić, jak do tej pory na koncie pojawiło się ponad 700 zł, więc nie są to tylko słowa ale wymierne czyny. I bardzo dziękuje w imieniu swoim i mojej rodziny za pomoc i to że nas wspieracie to dla nas bardzo ważne. <br><hr>Michał Zawisza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dziękuje bardzo dal tych co potrafią pomagać i czuja się motocyklistami !!! jesteśmy przecież wielka rodzina pamiętajcie o tym że zginą jeden z nasz <br><hr>hanibalKomentatorzy napisał(a):Już jest więcej
Maile do znajomych też poszły.<br><hr>art<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panie, Panowie, bardzo bardzo dziękuje od poniedziałku udało się zebrać 1 262,59 PLN jak tak dalej pójdzie to naprawdę uda się zebrać kase na dobrego papugaKomentatorzy napisał(a):Już jest więcej
Maile do znajomych też poszły.<br><hr>art<br>

<br><hr>Michał Zawisza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kolego skoro uważasz że to dzieciaki pisały i nic z tego nie będzie to kojarzysz mi się ze sprawcą winnym śmierci Maćka który do tej pory nic z tego nie ma !!!Komentatorzy napisał(a):Pewnie dzieciaki pisały a i tak nikt nic nie wyśle..<br><hr>w<br>
Jeżdżąc ul.Gen. Maczka zastanawiałem się co to za zdjęcie z chłopakiem z gitarą przy którym zawsze palą się znicze ?! aż do momentu w którym do wiedziałem się od redakcji ścigacz.pl o wypadku jednego z nas. Od tamtej pory śledzę info o sprawie i również jestem za tym i wpłacę pieniądze na pomoc w sprawie Maćka i postaram się nakłonić kolegów o pomoc finansową by sprawiedliwości stało się zadość.
Ostatnio w wiadomościach na TVP1 był poruszony temat nauczycielki która zagłodziła psa !!! Grozi jej do 2 lat więzienia!!! Coś jeszcze mam dodać sami wyciągnijcie wnioski !!!
I apeluję do ludzi jeżeli macie pisać komentarze że to z góry wina motocyklisty i tym samym sprawiać przykrość rodzinie to po 1 nigdy nie jeździłeś na motorze po 2 pomyliłeś portale !!! <br><hr>wwwrobel
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ujęte co do jednego zdania właściwie i poprawnie pozdrawiam i wielki szacunek kolego motor to hobby i ja z tego nie zrezygnuje<br><hr>hanibalKomentatorzy napisał(a):Pewnie dzieciaki pisały a i tak nikt nic nie wyśle..<br><hr>w<br>Komentatorzy napisał(a):Kolego skoro uważasz że to dzieciaki pisały i nic z tego nie będzie to kojarzysz mi się ze sprawcą winnym śmierci Maćka który do tej pory nic z tego nie ma !!!
Jeżdżąc ul.Gen. Maczka zastanawiałem się co to za zdjęcie z chłopakiem z gitarą przy którym zawsze palą się znicze ?! aż do momentu w którym do wiedziałem się od redakcji ścigacz.pl o wypadku jednego z nas. Od tamtej pory śledzę info o sprawie i również jestem za tym i wpłacę pieniądze na pomoc w sprawie Maćka i postaram się nakłonić kolegów o pomoc finansową by sprawiedliwości stało się zadość.
Ostatnio w wiadomościach na TVP1 był poruszony temat nauczycielki która zagłodziła psa !!! Grozi jej do 2 lat więzienia!!! Coś jeszcze mam dodać sami wyciągnijcie wnioski !!!
I apeluję do ludzi jeżeli macie pisać komentarze że to z góry wina motocyklisty i tym samym sprawiać przykrość rodzinie to po 1 nigdy nie jeździłeś na motorze po 2 pomyliłeś portale !!! <br><hr>wwwrobel<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam! ktoś parę dni temu zamieścił w necie komentarz wyrażający wątpliwość czy rodzina Maćka nie będzie miała kłopotów w związku ze zbiórką kasy (że niby potrzebne zezwolenie władz...). Chciałbym dołaczyć się do zbiórki nie szkodząc, więc będę wdzięczny za rozwianie wątpliwości lub podanie innej metody postępowania.Komentatorzy napisał(a):Już jest więcej
Maile do znajomych też poszły.<br><hr>art<br>Komentatorzy napisał(a):Panie, Panowie, bardzo bardzo dziękuje od poniedziałku udało się zebrać 1 262,59 PLN jak tak dalej pójdzie to naprawdę uda się zebrać kase na dobrego papugabardzo bardzo dziękuje w imieniu swoim i rodziny.
<br><hr>Michał Zawisza<br>
Tymczasem puszczam wici wśród swoich znajomych. Pozdrowienia dla wszystkich, którzy chcą pomóc w doprowadzeniu tej sprawy do sprawiedliwego końca!<br><hr>pedro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to nie jest zbiórkaKomentatorzy napisał(a):Już jest więcej
Maile do znajomych też poszły.<br><hr>art<br>Komentatorzy napisał(a):Panie, Panowie, bardzo bardzo dziękuje od poniedziałku udało się zebrać 1 262,59 PLN jak tak dalej pójdzie to naprawdę uda się zebrać kase na dobrego papugabardzo bardzo dziękuje w imieniu swoim i rodziny.
<br><hr>Michał Zawisza<br>Komentatorzy napisał(a):Witam! ktoś parę dni temu zamieścił w necie komentarz wyrażający wątpliwość czy rodzina Maćka nie będzie miała kłopotów w związku ze zbiórką kasy (że niby potrzebne zezwolenie władz...). Chciałbym dołaczyć się do zbiórki nie szkodząc, więc będę wdzięczny za rozwianie wątpliwości lub podanie innej metody postępowania.
Tymczasem puszczam wici wśród swoich znajomych. Pozdrowienia dla wszystkich, którzy chcą pomóc w doprowadzeniu tej sprawy do sprawiedliwego końca!<br><hr>pedro<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hej,
Z ostatnich informacji, do tej pory nie dostaliśmy uzasadnienia wyroku pani Sędzia przełożyła termin do 22 grudnia Od czasu otrzymania uzasadnienia mamy 14 dni na napisanie odwołania. I tak zamierzamy zrobić, nie wiem czy celowo przekładane to jest ze względu na święta i naiwną szansę że ze nie zdążymy tego zrobić czy natłokiem spraw nie wiem nie ocenia. Tak czy inaczej czekamy.
Taką samą treść umieszczę na innych forach, przepraszam za to ale jest tego tyle że już nie mam siły pisać tego samego w innych słowach a każdemu z was jestem winny te same informacje. Mam nadzieję że nie będziecie mieli mi tego za złe
KorzystajÄ…c z okazji
Wszystkiego najlepszego z okazji świąt spokoju, dużo wolnego czasu i fajnie spędzonych świąt w gronie rodzinnym, oraz zajebistej zabawy w nowym roku.
Dzięki za wszystko i pozdrawiam<br><hr>Michał Zawisza
Z ostatnich informacji, do tej pory nie dostaliśmy uzasadnienia wyroku pani Sędzia przełożyła termin do 22 grudnia Od czasu otrzymania uzasadnienia mamy 14 dni na napisanie odwołania. I tak zamierzamy zrobić, nie wiem czy celowo przekładane to jest ze względu na święta i naiwną szansę że ze nie zdążymy tego zrobić czy natłokiem spraw nie wiem nie ocenia. Tak czy inaczej czekamy.
Taką samą treść umieszczę na innych forach, przepraszam za to ale jest tego tyle że już nie mam siły pisać tego samego w innych słowach a każdemu z was jestem winny te same informacje. Mam nadzieję że nie będziecie mieli mi tego za złe
KorzystajÄ…c z okazji
Wszystkiego najlepszego z okazji świąt spokoju, dużo wolnego czasu i fajnie spędzonych świąt w gronie rodzinnym, oraz zajebistej zabawy w nowym roku.
Dzięki za wszystko i pozdrawiam<br><hr>Michał Zawisza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hej, chciałbym poinformować wszystkich, że udało się, telewizja zajmie się tą sprawą. Wszystkich chcących pomóc prosimy o przybycie na ul. Maczka 29grudnia o godzinie 10:00. Spotykamy się przy Krzyżu w miejscu wypadku. Będzie też telewizja, będzie kręcony program. Prosimy, o jak najliczniejsze przybycie motocyklistów z Warszawy, oraz, o informowanie jak największej ilości motocyklistów. Dziękujemy:) Załatwimy tego ............
<br><hr>WolvesGuardian

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości