wgniecenie baku honda cbr f4
• Strona 1 z 1
wgniecenie baku honda cbr f4
witam
dzisiaj przy wyprowadzaniu moto uderzyłem o krawędź słupka drewnianego i mam wgniota na 3 cm... jestem z Legnicy i nie wiem gdzie takie rzeczy naprawiają albo czy ktoś zna dobrą metode...
czytłem wsztstkie tematy na forach ale nic ciekawego nie znalazłem...
chciałem wypchać tego wgniota ale mam go z prawej strony a tam idzie rurka chyba od kranika jakaś i łyżką nie dojde...
ProszÄ™ o pomoc
dzisiaj przy wyprowadzaniu moto uderzyłem o krawędź słupka drewnianego i mam wgniota na 3 cm... jestem z Legnicy i nie wiem gdzie takie rzeczy naprawiają albo czy ktoś zna dobrą metode...
czytłem wsztstkie tematy na forach ale nic ciekawego nie znalazłem...
chciałem wypchać tego wgniota ale mam go z prawej strony a tam idzie rurka chyba od kranika jakaś i łyżką nie dojde...
ProszÄ™ o pomoc
-
rzydu22 - Świeżak
-
teoysta - Świeżak
Wgniecenie na rancie, czy nie?? Jak nie to rozgrzej miejsce suszarką... dość mocno(ale nie spal lakieru) i później ostro psikaj odwróconym pojemnikiem ze sprężonym powietrzem (do kupienia w marketach na dziale komputerowym za dyche)... Materiał dozna "szoku" termicznego i nie wykluczone, że odskoczy na swoje miejsce... Poszukaj o tej metodzie w necie... Widziałem na własne oczy jak blacharze zarabiają na tym 200zeta... (Koszt lakierowania elementu w mojej okolicy)
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
Skoro jesteÅ› z LEgnicy, to do Åšwidnicy masz blisko.
Jest u nas gościu, zwie sie "francuz" gosc robi wszelakiego rodzaju wgniotki, dość tanio i bardzo dobrze, ostatnio auto u niego robiłem.
--> http://www.garazczarodzieja.pl/ <<- to jego strona, jest tam namiar na niego, ogólnie polecam.
Pzdr.
Jest u nas gościu, zwie sie "francuz" gosc robi wszelakiego rodzaju wgniotki, dość tanio i bardzo dobrze, ostatnio auto u niego robiłem.
--> http://www.garazczarodzieja.pl/ <<- to jego strona, jest tam namiar na niego, ogólnie polecam.
Pzdr.
- fox|
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości