honda cr 125 - kilka pytań odnosnie remontu crossa
• Strona 1 z 1
honda cr 125 - kilka pytań odnosnie remontu crossa
witam, na wstępie chciałem sie przywitac, bo to mój pierwszy post na forum
zawsze myslałem ze motory to nie dla mnie, ale ostatnio miałem przyjemnosc troche pojeździc crossami i wpadłem... kto by pomyslał
mam okazje kupic od kolegi honde cr 125, moim zdaniem na początek w sam raz, jednak motor jest po sezonie i przydał by sie remont. w związku z tym miał bym kilka pytan, bo szukając na forum znalazłem niewiele...
1. Jakiej firmy tłok byscie polecili? słyszałe rózne opinie i sam nie wiem co wybrac!? kazdy zachwala innego producenta
2. czytałem o tłokach z 1 i 2 pierscieniami. jaki zastosowac biorąc pod uwagę to ze dopiero zaczynam swoja przygode z motorem i bardziej niz na osiągach zalezy mi na zywotnosci
3. Jaki napęd zastosowac? w podobnych cenach jest kilka rodzajów, róznych producentów. co polecacie i czym sie sugerowac?
bede wdzieczny za wszelkÄ… pomoc

zawsze myslałem ze motory to nie dla mnie, ale ostatnio miałem przyjemnosc troche pojeździc crossami i wpadłem... kto by pomyslał

1. Jakiej firmy tłok byscie polecili? słyszałe rózne opinie i sam nie wiem co wybrac!? kazdy zachwala innego producenta
2. czytałem o tłokach z 1 i 2 pierscieniami. jaki zastosowac biorąc pod uwagę to ze dopiero zaczynam swoja przygode z motorem i bardziej niz na osiągach zalezy mi na zywotnosci
3. Jaki napęd zastosowac? w podobnych cenach jest kilka rodzajów, róznych producentów. co polecacie i czym sie sugerowac?
bede wdzieczny za wszelkÄ… pomoc
-
sobi_ - Świeżak
sobi_ luknij do działu offroad 

Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości