[Aktualności] Mateusz Korobacz - goniąc marzenia
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
oczywiscie "gay" a nie "gey", sorryKomentatorzy napisał(a):Usunąłem kilka obraźliwych komentarzy. Zapraszam do kontynuowania dyskusji <a href="http://forum.scigacz.pl/about41644.html" target="blank" class="link">http://forum.scigacz.pl/about41644.html</a> , ale bez oczerniania oraz wulgaryzmów. Pozdrawiam.<br><hr>PiotrJ<br>Komentatorzy napisał(a):Obraźliwych??? wylgaryzmów??? chyba Ci się w głowie poprzewracało! Cenzura - precz! Klepcie się po pupciach dalej!<br><hr>W każdym żarcie jest odrobina prawdy !<br>Komentatorzy napisał(a):Jak określisz nazywanie kogoś "gejem" lub "pedałem"? Zerknij do 7. punktu regulaminu. <a href="http://www.scigacz.pl/Redakcja,105.html#regulamin" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/Redakcja,105.html#regulamin</a><br><hr>PiotrJ<br>Komentatorzy napisał(a):gey w tlumaczeniu doslownym znaczy:
kolorowy, wesoly, zadowolony i homosexualista (w jezyku potocznym pedal).
Ktore z powyzszych okreslen owazasz za obrazliwe i dlaczego? Ciekawy jestem odpowiedzi<br><hr>Guma#48<br>
I moj komentarz nie ma oczywiscie nic wspolnego z Mateuszem, tylko mnie wlasnie skrecilo na ta polska tolerancje i musialem sobie ulzyc.<br><hr>Guma#48
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Obserwując rozwój Mateusza na torze, da się zauważyć - WYSOKI STOPIEŃ PROFESJONALIZMU. A Łukasz wie jak i ma CZYM przygotować motocykl. Popatrzcie na narzędzia i Łukasza - ojczyma przy pracy. BRAWO. <br><hr>Marian Dąbrowski
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hmm powiem tak, nie popieram obrażania kogokolwiek bezpodstawnie, takie sprawy powinno się załatwiać osobiście a nie anonimowo na forum. Ale do rzeczy. Ja jako ja nie przepadam za teamem Mateusza Korobacza, uważam, że ten PR wokół niego jest robiony strasznie na siłę i momentami wręcz komicznie. Nie popieram także chorej rywalizacji. Jasne, ktoś powie, że tylko w taki sposób można znaleźć sponsora/ów sportów motocyklowych w tym kraju. A ja myslę, że niekoniecznie. Mateusz jest zawodnikiem, którego handicap to stosunkowo młody wiek (choć nie ukrywajmy, że na "coś" więcej juz jest za stary) i to że rodzice sponsorują jego starty. Niestety prawda jest tez to, że jest on zupełnie przeciętnym zawodnikiem, ot taki jakich na torze w tej chwili jest wielu. Tylko wszędzie się o nim pisze, mówi. Szkoda tylko, że czasami przez takich medialnych przeciętniaków trudno jest dostrzec prawdziwe talenty, którym finansowo aż tak się nie poszczęściło i nie mają tej siły przebicia.<br><hr>obserwator
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hmm powiem tak, nie popieram obrażania kogokolwiek bezpodstawnie, takie sprawy powinno się załatwiać osobiście a nie anonimowo na forum. Ale do rzeczy. Ja jako ja nie przepadam za teamem Mateusza Korobacza, uważam, że ten PR wokół niego jest robiony strasznie na siłę i momentami wręcz komicznie. Nie popieram także chorej rywalizacji. Jasne, ktoś powie, że tylko w taki sposób można znaleźć sponsora/ów sportów motocyklowych w tym kraju. A ja myslę, że niekoniecznie. Mateusz jest zawodnikiem, którego handicap to stosunkowo młody wiek (choć nie ukrywajmy, że na "coś" więcej juz jest za stary) i to że rodzice sponsorują jego starty. Niestety prawda jest tez to, że jest on zupełnie przeciętnym zawodnikiem, ot taki jakich na torze w tej chwili jest wielu. Tylko wszędzie się o nim pisze, mówi. Szkoda tylko, że czasami przez takich medialnych przeciętniaków trudno jest dostrzec prawdziwe talenty, którym finansowo aż tak się nie poszczęściło i nie mają tej siły przebicia.<br><hr>obserwator
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
po czesci sie zgadzam. Uwazam jednak, ze jest to bardzo chwalebne, ze rodzice mu pomagaja. Zaden dobry zawodnik (mam na mysli tych na prawde dobrych, np. z mistrzostw swiata) nie byl by tam gdzie jest bez zafascynowanych rodzicow, ktorzy na poczatku ich karjery jezdzili z nimi z toru na tor placac za rachunki. Nie wiem na ile mozna rodzicom Mateusza tez robic wyzuty za to, ze go tak promuja, jak to w tej chwili robia. Rodzice maja to do siebie, ze widza wlasne dzieci prze rozowe okulary. Rodzicom mozna dac tylko rade, ze "troszke mniej" jest czasami "wiecej" i nic tak nie smierdzi jak przechwalanie. Tak na marginesie, ten sam tekst napisany przez niezalezne zrodlo brzmial by zupelnie inaczej. Ale na to trzeba najpierw wynikami zasluzyc .... ale kto wie, moze w 2010 Mateusz jeszcze pokaze, ze go na cos stac.<br><hr>obserwator 2Komentatorzy napisał(a):Hmm powiem tak, nie popieram obrażania kogokolwiek bezpodstawnie, takie sprawy powinno się załatwiać osobiście a nie anonimowo na forum. Ale do rzeczy. Ja jako ja nie przepadam za teamem Mateusza Korobacza, uważam, że ten PR wokół niego jest robiony strasznie na siłę i momentami wręcz komicznie. Nie popieram także chorej rywalizacji. Jasne, ktoś powie, że tylko w taki sposób można znaleźć sponsora/ów sportów motocyklowych w tym kraju. A ja myslę, że niekoniecznie. Mateusz jest zawodnikiem, którego handicap to stosunkowo młody wiek (choć nie ukrywajmy, że na "coś" więcej juz jest za stary) i to że rodzice sponsorują jego starty. Niestety prawda jest tez to, że jest on zupełnie przeciętnym zawodnikiem, ot taki jakich na torze w tej chwili jest wielu. Tylko wszędzie się o nim pisze, mówi. Szkoda tylko, że czasami przez takich medialnych przeciętniaków trudno jest dostrzec prawdziwe talenty, którym finansowo aż tak się nie poszczęściło i nie mają tej siły przebicia.<br><hr>obserwator<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Uważam, że tego typu artykuły są śmieszne i w pewnym sensie kompromitujące. Na coś takiego trzeba sobie zapracować wynikami, a nie samemu pisać i wpadać w samo zachwyt a później upubliczniać. Wydaje mi się że cała ta historyjka w tym artykule jest lekko naciągnięta i nie wszystko jest zgodne z prawdą. Pozdrawiam Mateusza i uważam, że jest spoko gościem ale cała ta sztuczna otoczka tworzona przez jego rodziców bardziej mu szkodzi niż pomaga. <br><hr>Maniek R1
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czytam ten artykuł i kwiczę ze śmiechu- takie coś mogła stworzyć tylko sławna "wielka mamuśka", już wielokrotnie "zaskoczyła" wszystkich swoją medialną "twórczością". czekam na więcej!<br><hr>obserwator z bezpiecznej odległości
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie rozumiem tego BICIA PIANY wokół Mateusza i jego rodziny. Potraficie zrobić lepiej ? To pokażcie. To że matka kocha syna to dla mnie całkowicie normalne i czyny Anity są dla syna, a nie dla publiki. Dlaczego jeśli ktoś coś robi dobrze i lepiej niż inni to go trzeba zdołować ? Zastanówcie się " bajkopisarze" będący na wyścigach czasami i nie mający pojęcia ani o kosztach ani o PASJI która tam nas wielu łączy. Pozdrawiam........<br><hr>Marian DąbrowskiKomentatorzy napisał(a):czytam ten artykuł i kwiczę ze śmiechu- takie coś mogła stworzyć tylko sławna "wielka mamuśka", już wielokrotnie "zaskoczyła" wszystkich swoją medialną "twórczością". czekam na więcej!<br><hr>obserwator z bezpiecznej odległości<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Drogi Marianie są ludzie, którzy robią to dobrze ale w profesjonalny sposób i nie robią przy tym wielkiej błazenady!!!! Pasja pasją wszyscy scigający się na toże ją mają ale do tego trzeba jeszcze mieć troszkę samokrytyki! Wydaje mi się ze jesteś kolejną osobą, która w jakiś sposób została wciągnięta do tej gry i wykorzystana celem uzyskania rozgłosu ponieważ jesteś osobą udzielającą się na szerokim forum........<br><hr>Zawodnik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jaka gra ? Nikt mnie nigdzie nie wciągał, widzę że ludzie po prostu pracują z pasją, natomiast sposoby są różne i dowolne, aby nie szkodziły zdrowiuKomentatorzy napisał(a):Drogi Marianie są ludzie, którzy robią to dobrze ale w profesjonalny sposób i nie robią przy tym wielkiej błazenady!!!! Pasja pasją wszyscy scigający się na toże ją mają ale do tego trzeba jeszcze mieć troszkę samokrytyki! Wydaje mi się ze jesteś kolejną osobą, która w jakiś sposób została wciągnięta do tej gry i wykorzystana celem uzyskania rozgłosu ponieważ jesteś osobą udzielającą się na szerokim forum........<br><hr>Zawodnik<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nikt tu nikomu nic nie zabrabia. Artykul zostal tu wydrukowany, bo autorzy obiecuja sobie z tego wzgledu przyrost popularnosci polaczony z kozysciami. Droga strona medalu takiego forum jest to, ze sie wystawiaja publicznej krytyce. To jest jakby cena, ktora sie placi za mozliwe kozysci. I do tego typu krytyki (ktora mowiac miedzy nami nie jest ani obrazliwa ani przesadna) maja czytelnicy tego forum prawo. Poza tym wiekrzosc czytelnikow sama jezdzi na wyscigach, zna sytuacje i wie po czesci co pisze. Intencje autorow sa bardzo przejzyste a reakcje czytelnikow mozna by nazwac ludzkimi i obok racjonalnych powodow odzwierciedlajacych rzeczywistosc takze podyktowane niskimi pobodkami typu zazdrosc. Wiecej na ten temat powiedziec sie nie da. Kto i ile w tym racji ma pokarze przyszlosc i to, czy Mateusz kiedys bedzie dobry, czy zostanie sredni. Zly na pewno nie jest, to trzeba tez jasno powiedziec.<br><hr>tez zawodnikKomentatorzy napisał(a):Drogi Marianie są ludzie, którzy robią to dobrze ale w profesjonalny sposób i nie robią przy tym wielkiej błazenady!!!! Pasja pasją wszyscy scigający się na toże ją mają ale do tego trzeba jeszcze mieć troszkę samokrytyki! Wydaje mi się ze jesteś kolejną osobą, która w jakiś sposób została wciągnięta do tej gry i wykorzystana celem uzyskania rozgłosu ponieważ jesteś osobą udzielającą się na szerokim forum........<br><hr>Zawodnik<br>Komentatorzy napisał(a):Jaka gra ? Nikt mnie nigdzie nie wciągał, widzę że ludzie po prostu pracują z pasją, natomiast sposoby są różne i dowolne, aby nie szkodziły zdrowiuWiele kontrowersji wzbudzał i wzbudza np. Paweł Szkopek, zresztą mój przyjaciel, lecz zaszedł bardzo daleko. Dlatego proszę, dajcie spokój dla Mateusza. Anity i Łukasza, niech nadal będą topowymi aktorami ciekawego widowiska jakimi bez wątpienia są wyścigi motocyklowe.............<br><hr>Marian Dąbrowski<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszystko fajne , tylko skąd taka mnogość błędów ortograficznych ? Mnie to troszeczkę razi...........<br><hr>Marian DąbrowskiKomentatorzy napisał(a):Drogi Marianie są ludzie, którzy robią to dobrze ale w profesjonalny sposób i nie robią przy tym wielkiej błazenady!!!! Pasja pasją wszyscy scigający się na toże ją mają ale do tego trzeba jeszcze mieć troszkę samokrytyki! Wydaje mi się ze jesteś kolejną osobą, która w jakiś sposób została wciągnięta do tej gry i wykorzystana celem uzyskania rozgłosu ponieważ jesteś osobą udzielającą się na szerokim forum........<br><hr>Zawodnik<br>Komentatorzy napisał(a):Jaka gra ? Nikt mnie nigdzie nie wciągał, widzę że ludzie po prostu pracują z pasją, natomiast sposoby są różne i dowolne, aby nie szkodziły zdrowiuWiele kontrowersji wzbudzał i wzbudza np. Paweł Szkopek, zresztą mój przyjaciel, lecz zaszedł bardzo daleko. Dlatego proszę, dajcie spokój dla Mateusza. Anity i Łukasza, niech nadal będą topowymi aktorami ciekawego widowiska jakimi bez wątpienia są wyścigi motocyklowe.............<br><hr>Marian Dąbrowski<br>
Komentatorzy napisał(a):Nikt tu nikomu nic nie zabrabia. Artykul zostal tu wydrukowany, bo autorzy obiecuja sobie z tego wzgledu przyrost popularnosci polaczony z kozysciami. Droga strona medalu takiego forum jest to, ze sie wystawiaja publicznej krytyce. To jest jakby cena, ktora sie placi za mozliwe kozysci. I do tego typu krytyki (ktora mowiac miedzy nami nie jest ani obrazliwa ani przesadna) maja czytelnicy tego forum prawo. Poza tym wiekrzosc czytelnikow sama jezdzi na wyscigach, zna sytuacje i wie po czesci co pisze. Intencje autorow sa bardzo przejzyste a reakcje czytelnikow mozna by nazwac ludzkimi i obok racjonalnych powodow odzwierciedlajacych rzeczywistosc takze podyktowane niskimi pobodkami typu zazdrosc. Wiecej na ten temat powiedziec sie nie da. Kto i ile w tym racji ma pokarze przyszlosc i to, czy Mateusz kiedys bedzie dobry, czy zostanie sredni. Zly na pewno nie jest, to trzeba tez jasno powiedziec.<br><hr>tez zawodnik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Topowymi aktorami"?? topowymi to może ale w innej kategoriiKomentatorzy napisał(a):Drogi Marianie są ludzie, którzy robią to dobrze ale w profesjonalny sposób i nie robią przy tym wielkiej błazenady!!!! Pasja pasją wszyscy scigający się na toże ją mają ale do tego trzeba jeszcze mieć troszkę samokrytyki! Wydaje mi się ze jesteś kolejną osobą, która w jakiś sposób została wciągnięta do tej gry i wykorzystana celem uzyskania rozgłosu ponieważ jesteś osobą udzielającą się na szerokim forum........<br><hr>Zawodnik<br>Komentatorzy napisał(a):Jaka gra ? Nikt mnie nigdzie nie wciągał, widzę że ludzie po prostu pracują z pasją, natomiast sposoby są różne i dowolne, aby nie szkodziły zdrowiuWiele kontrowersji wzbudzał i wzbudza np. Paweł Szkopek, zresztą mój przyjaciel, lecz zaszedł bardzo daleko. Dlatego proszę, dajcie spokój dla Mateusza. Anity i Łukasza, niech nadal będą topowymi aktorami ciekawego widowiska jakimi bez wątpienia są wyścigi motocyklowe.............<br><hr>Marian Dąbrowski<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak Cię razi, to załóż sobie okulary przeciwsłoneczne z lekko przyciemnionymi szkłamiKomentatorzy napisał(a):Drogi Marianie są ludzie, którzy robią to dobrze ale w profesjonalny sposób i nie robią przy tym wielkiej błazenady!!!! Pasja pasją wszyscy scigający się na toże ją mają ale do tego trzeba jeszcze mieć troszkę samokrytyki! Wydaje mi się ze jesteś kolejną osobą, która w jakiś sposób została wciągnięta do tej gry i wykorzystana celem uzyskania rozgłosu ponieważ jesteś osobą udzielającą się na szerokim forum........<br><hr>Zawodnik<br>Komentatorzy napisał(a):Jaka gra ? Nikt mnie nigdzie nie wciągał, widzę że ludzie po prostu pracują z pasją, natomiast sposoby są różne i dowolne, aby nie szkodziły zdrowiuWiele kontrowersji wzbudzał i wzbudza np. Paweł Szkopek, zresztą mój przyjaciel, lecz zaszedł bardzo daleko. Dlatego proszę, dajcie spokój dla Mateusza. Anity i Łukasza, niech nadal będą topowymi aktorami ciekawego widowiska jakimi bez wątpienia są wyścigi motocyklowe.............<br><hr>Marian Dąbrowski<br>
Komentatorzy napisał(a):Nikt tu nikomu nic nie zabrabia. Artykul zostal tu wydrukowany, bo autorzy obiecuja sobie z tego wzgledu przyrost popularnosci polaczony z kozysciami. Droga strona medalu takiego forum jest to, ze sie wystawiaja publicznej krytyce. To jest jakby cena, ktora sie placi za mozliwe kozysci. I do tego typu krytyki (ktora mowiac miedzy nami nie jest ani obrazliwa ani przesadna) maja czytelnicy tego forum prawo. Poza tym wiekrzosc czytelnikow sama jezdzi na wyscigach, zna sytuacje i wie po czesci co pisze. Intencje autorow sa bardzo przejzyste a reakcje czytelnikow mozna by nazwac ludzkimi i obok racjonalnych powodow odzwierciedlajacych rzeczywistosc takze podyktowane niskimi pobodkami typu zazdrosc. Wiecej na ten temat powiedziec sie nie da. Kto i ile w tym racji ma pokarze przyszlosc i to, czy Mateusz kiedys bedzie dobry, czy zostanie sredni. Zly na pewno nie jest, to trzeba tez jasno powiedziec.<br><hr>tez zawodnik<br>Komentatorzy napisał(a):Wszystko fajne , tylko skąd taka mnogość błędów ortograficznych ? Mnie to troszeczkę razi...........<br><hr>Marian Dąbrowski<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dwudziesty pierwszy wiek, szkołę mają wszyscy, lecz fajnie się schować za nickiem albo pseudonimem, czy za ksywką jak kto woli. Jest to forum publiczne i sądzę że jakieś (nawet byle jakie) zasady obowiązują.Komentatorzy napisał(a):Drogi Marianie są ludzie, którzy robią to dobrze ale w profesjonalny sposób i nie robią przy tym wielkiej błazenady!!!! Pasja pasją wszyscy scigający się na toże ją mają ale do tego trzeba jeszcze mieć troszkę samokrytyki! Wydaje mi się ze jesteś kolejną osobą, która w jakiś sposób została wciągnięta do tej gry i wykorzystana celem uzyskania rozgłosu ponieważ jesteś osobą udzielającą się na szerokim forum........<br><hr>Zawodnik<br>Komentatorzy napisał(a):Jaka gra ? Nikt mnie nigdzie nie wciągał, widzę że ludzie po prostu pracują z pasją, natomiast sposoby są różne i dowolne, aby nie szkodziły zdrowiuWiele kontrowersji wzbudzał i wzbudza np. Paweł Szkopek, zresztą mój przyjaciel, lecz zaszedł bardzo daleko. Dlatego proszę, dajcie spokój dla Mateusza. Anity i Łukasza, niech nadal będą topowymi aktorami ciekawego widowiska jakimi bez wątpienia są wyścigi motocyklowe.............<br><hr>Marian Dąbrowski<br>
Komentatorzy napisał(a):Nikt tu nikomu nic nie zabrabia. Artykul zostal tu wydrukowany, bo autorzy obiecuja sobie z tego wzgledu przyrost popularnosci polaczony z kozysciami. Droga strona medalu takiego forum jest to, ze sie wystawiaja publicznej krytyce. To jest jakby cena, ktora sie placi za mozliwe kozysci. I do tego typu krytyki (ktora mowiac miedzy nami nie jest ani obrazliwa ani przesadna) maja czytelnicy tego forum prawo. Poza tym wiekrzosc czytelnikow sama jezdzi na wyscigach, zna sytuacje i wie po czesci co pisze. Intencje autorow sa bardzo przejzyste a reakcje czytelnikow mozna by nazwac ludzkimi i obok racjonalnych powodow odzwierciedlajacych rzeczywistosc takze podyktowane niskimi pobodkami typu zazdrosc. Wiecej na ten temat powiedziec sie nie da. Kto i ile w tym racji ma pokarze przyszlosc i to, czy Mateusz kiedys bedzie dobry, czy zostanie sredni. Zly na pewno nie jest, to trzeba tez jasno powiedziec.<br><hr>tez zawodnik<br>Komentatorzy napisał(a):Wszystko fajne , tylko skąd taka mnogość błędów ortograficznych ? Mnie to troszeczkę razi...........<br><hr>Marian Dąbrowski<br>Komentatorzy napisał(a):jak Cię razi, to załóż sobie okulary przeciwsłoneczne z lekko przyciemnionymi szkłami<br><hr>Gal Anonim<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wszyscy co tu pisza i smieja sie sa poprostu zazdrosni i zawistni !!! typowe zachowanie dla polskiej spolecznosci ! zawisc i zazdroscs !
bo co chlopak jest mlody i ma kase sie scigac i robi postepy to juz nie pasuje trzeba go zjechac i ponabijac sie ! bo wam " maluczcy " nic innego nie zostalo tylko to dlatego smiejcie sie i gnijcie w tej swojej zazdrosci ! a mateuszowi zycze samuch sukcesow i tak jest czego zazdroscic wspanialej rodziny ktora jest sercem za nim i go wspiera ! <br><hr>fanka wyscigow motocyklowych
bo co chlopak jest mlody i ma kase sie scigac i robi postepy to juz nie pasuje trzeba go zjechac i ponabijac sie ! bo wam " maluczcy " nic innego nie zostalo tylko to dlatego smiejcie sie i gnijcie w tej swojej zazdrosci ! a mateuszowi zycze samuch sukcesow i tak jest czego zazdroscic wspanialej rodziny ktora jest sercem za nim i go wspiera ! <br><hr>fanka wyscigow motocyklowych
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ludzie ! do cholery a co wam przeszkadza ten arykól ?! po co tyle krzyku ? co placicie za ten artykol czy co ze was to tak irytuje ze ktos sobie robi reklame PR ? ! bo co sami nie umiecie sie rozreklamowac to latwiej krytykowac innych ! porazka a zawodnicy co tu wypisuja to naprawde porazka !<br><hr>g
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Maniek R1 a ty przestan p... sam sie lansujesz i wlazisz sponsora w d... motor masz krecony wiec co ty chlopie sie tu odzywasz ?! jezdziles w tym zalosnym capie 4 lata a teraz wielki pan bo wygrales wow super na 4 zawosnikow byles 1 a tych 3 pozostalych jezdzi moze 2 sezon hahaha jestes zalosny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11<br><hr>tomek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
maniek a ty nie jestes zalosny ?! artykul jest zalosny dla ciebie rozumiem ale TY i twoja niunia lansujecie sie biegacie po padoku ona ci robi zdjecia i lans i ogolnie smiechu warte ! masz racje dla ciebie jest to zalosny artykul bo NIE JEST O TOBIE a ty przeciez wygrales r1 cup !! cholera trzeba napisac artykul o manku blaznie padoku i jego lasce w kozaczkach haha<br><hr>r #46
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl