POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam! Jestem z poznania na motorkach smigam prawie od urodzenia:)sam nie wiem czemu dopiero teraz sie zalogowalem, mam 22lata, aktualnie posiadam Suzuki Gsx600f,no i jeszcze Honde RS 125cc(tylko na tor)bralem udzial w wyscigach,udalo mi sie nawet w superbike wystartowac jeden wyscig:)zawsze cos!wczesniej jezdzilem na rs 125 pare sezonow,ale niestety jak to u nas bywa BRAK sponsorow i koniec przygody:(Pozdrawiam wszystkich smigaczy!
- Rafit84
- Świeżak
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem Marcin i mieszkam w małej wiosce zabitej dechami zwanej Czerwińsk 50 km od Wawy na zachód. Na motocyklach smigam od 4 lat lecz wcześniej były małe pierdzipędy typu Yamaha YOG 50 oraz Honda CB 250. Po 2 sezonach spędzonych z banditem 1200s czas na zakup nowej fury. w grę wchodzi cbr1100xx lub vtr 1000f. Pozdrawiam wszystkich i pamiętajcie " jedźcie powoli ale nie dajcie się wyprzedzić"
- blady954
- Świeżak
robicie tylko syf na forum i w kazdym temacie, przez takie cos coraz mniej chce mi się przebywać na tym forum.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
no tak....potraficie zachęcić, nic nowego
Viki ja się cieszę że masz cycki...mało tu u nas bab....
witaj i siÄ™ udzielaj...
przynajmniej będą chłopcy mogli sobie poczytać.... no bo cóz im pozostało?
Poczytać i pooglądać
haha, hihi

Viki ja się cieszę że masz cycki...mało tu u nas bab....
witaj i siÄ™ udzielaj...
przynajmniej będą chłopcy mogli sobie poczytać.... no bo cóz im pozostało?
Poczytać i pooglądać

haha, hihi
Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Åšcigacz.pl
jestem na tym forum jakis czas ale dopier wiec i ja powinienm sie przywitac, wiec:
Czesc. mam na imie Radek. jestem z pomorza, ale obecnie mieszkam pod nowym dworem mazowieckim, jezdze na r6.
Pozdrawiam wszystkich
Czesc. mam na imie Radek. jestem z pomorza, ale obecnie mieszkam pod nowym dworem mazowieckim, jezdze na r6.
Pozdrawiam wszystkich
-
lowlo - VIP Åšcigacz.pl
-
barteckstreet - Świeżak
Cześć , jestem Dawid ,mieszkam w Poznaniu , mam 27 lat, mój pierwszy kontakt z jednośladem w wieku 11 lat - motorynka. Ogólnie jeżdziłem po trochu Etz251, CZ ,JAWA 350 i trochę xj600. Aktualnie nie posiadam żadnego motocykla , a chciałbym jeżdzić piękną niebieską YAMAHĄ R-6. Full respect for all.
AIN"T GOT YET ... GSX-F 600
- PIKMEN46
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości