Opera - ciagle sie wiesza
• Strona 1 z 1
Opera - ciagle sie wiesza
Od dawna smigam na Operze i nigdy czegos takiego nie bylo. Co dziwne dzieje sie to raczej tylko na scigaczu. Smigam po dzialach, itp i nagle poprostu sie zawiesza. wyskakuje (brak odpowiedzi) i trzeba to wylaczyc i na nowo uruchomic. Jest to denerwujace poniewaz co chwile musze sie logowac na nowo a nieprzeczytane posty wtedy przepadaja i w sumie robi sie lipa.
Ktos wie co moge zrobic z tym fantem? Na bierzaco ja aktualizuje, itp, itd. Zauwazylem, ze szczegolnie na scigaczu to sie dzieje, chociaz teraz nie mam za bardzo co robic to zobacze jak na innych poratalach smiga. Jakby ktos mial jakies sensowne rady to dawac. I nie piszcie zeby zmienic przegladarke czy cos.
Ktos wie co moge zrobic z tym fantem? Na bierzaco ja aktualizuje, itp, itd. Zauwazylem, ze szczegolnie na scigaczu to sie dzieje, chociaz teraz nie mam za bardzo co robic to zobacze jak na innych poratalach smiga. Jakby ktos mial jakies sensowne rady to dawac. I nie piszcie zeby zmienic przegladarke czy cos.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Tez mam Opere, rowniez sie potrafila zawiesic, ale to tak na 5 sekund po czym smigala dobrze, jednak odkad mam jej najnowsza wersje nic takiego sie jeszcze nie przydarzylo, moze sproboj ja przeinstalowac ?
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Åšcigacz.pl
no wlasnie jak u mnie sie zawiesza to na amen. trzeba ponownie wszystko uruchamiac. przeinstalowac? ok, jak wpadne do domu to sie tym pobawie ale jakby to nic nie dalo to jak ktos ma jeszcze jakies rady to chetnie wyslucham.
Edit: ok, odinstalowalem, sciagnalem pakiet i zainstalowalem. Zobaczymy co teraz bedzie sie dziac.
Edit: ok, odinstalowalem, sciagnalem pakiet i zainstalowalem. Zobaczymy co teraz bedzie sie dziac.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
ja używam opery, śmigam po wszelakich stronach, także po ścigaczu i bardzo rzadko mi się wiesza.
wyskakuje komunikat, że program nie odpowiada. Musze wtedy wyłączyć przeglądarke i potem jest wszystko O.k.
wyskakuje komunikat, że program nie odpowiada. Musze wtedy wyłączyć przeglądarke i potem jest wszystko O.k.
Yamaha Tzr50 '06 ---> Aprilia Rs125 '08 ---> R6 '03
-
Janek94 - Świeżak
google chrome i po sprawie, jak padnie to proces a nie aplikacja.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
a macie taki problem z logowaniem ze jak zalogujecie sie przez tak aby sprawdzic skrzynke jest ok ale jak przez przez ta bramke u gory strony to opcja podswietlania tematow z nowo napisanymi postami nie dziala.. niby to nic powaznego ale zawsze..
mam tak na kazdej przegladarce..
mam tak na kazdej przegladarce..
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
ja po zalogowaniu musze odswiezyc bo jest "stan przekierowania" i za nic nie moge tego rozgryzc co zrobic zeby mi te ciulstwo nie wyskakiwalo.
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
-
lewko - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość